Pluspunten
De bestelling kun je helemaal volgen, je wordt op de hoogte gehouden en verder was alles prima in orde.
Pluspunten
VerbeterpuntenHeb nu ongeveer 2/3 weken de zooltjes in mijn schoenen,zitten goed maar zijn nu al aan het slijten! Vind ik wel erg snel moet ik zeggen. En om nu om het half jaar nieuwe te moeten kopen , vind ik het toch een dure aangelegenheid.
nee
Pluspunten
snelle levering na betaling,goede instructies
Pluspunten
Snelle service via internetkopen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Loop nu pijnvrij.
VerbeterpuntenIk ben tot nu toe erg tervreden in alle opzichten
contactreactie a levering
Pluspunten
Delevertijd is prima,kreeg artikel snel geleverd
VerbeterpuntenIk moet nog wel wat wennen aan de zool,vind het wat stug en verleggen in een andere schoen gaat niet makkelijk. Omdat ik een aantal verschillende schoenen gebruik zou ik meer zooltjes aan moeten schaffen en dan word het toch wel kostbaar
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntennvt
Het inlegzooltje kan je maar in een paar schoenen bevestigen en als het niet vastplakt dan schuift het weg
Geachte mevrouw Piekaerts, vriendelijke dank voor uw reactie. Om te voorkomen dat het zooltje gaat schuiven in hoge hakken dient het inderdaad goed vastgeplakt te worden. Wilt u de zooltjes in meerdere schoenen gebruiken? Trek dan heel voorzichtig het zooltje los en bevestig het met dubbelzijdig klitband in andere schoenen. We wensen u veel loopplezier! Hartelijke groet, Moniek Martens, Footlogics
Pluspunten
Er was probleem met overschrijving toch verstuurd, vergezeld van acceptgiro
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk bestellen
VerbeterpuntenIk kon niet direct via de site betalen, daardoor wat langer.
geen