Pluspunten
snel vriendelijk oke
Verbeterpuntenalles oke
Pluspunten
zit fijn aan de enkel - hiel
Verbeterpuntenik zoek het nog wat langer naar de tenen toe.
Niets
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten, kreeg extra plakkers zonder bijkomende kosten.
Pluspunten
Eindelijk een webshop waar je ook nog gewoon service krijgt! Goede en snelle communicatie en super service. Zooltjes lopen erg lekker!
Pluspunten
correct
Pluspunten
Geen last meer onderkant bal van mijn voet, ik kan weer redelijk meer schoenen aan.
VerbeterpuntenHet zooltje zou je iets smaller moeten kunnen knippen, net iets te breed. En jammer dat je een schoen moet kiezen waar de originele binnenzool van uit moet kunnen verplicht, kom ik helaas nog op dure merkschoenen uit, wolky ecco etc toch rond de 150 euro
Pluspunten
Ik heb de zooltjes omgeruild omdat ze te groot waren. Toen ik dit meldde werden er direct nieuwe kleinere zooltje opgestuurd.
Pluspunten
Heldere informatie verstrekking van type producten, pricing, verkoop en levering. Prima in orde !
Pluspunten
De levering was supersnel.Het ruilen ook. Voor zover ik de zooltjes heb gedragen zitten ze super heerlijk :) eindelijk weer uren op mn hakjes lopen yay!
Pluspunten
Super levering, verkeerde maat besteld. Even gebeld en nog voor dat we de verkeerde maat terug hadden gestuurd, was de nieuwe maat al binnen.