Pluspunten
Zover ik de zool in de korte tijd kon beoordelen helpt hij voor de kwaal.
VerbeterpuntenOmdat ik verschillende schoenen met hakken heb die ik graag verder zou willen blijven gebruiken, vind ik het artikel te duur om het voor ieder paar schoenen aan te schaffen. Omdat het geplakt wordt kan het niet worden verplaatst.
Pluspunten
De snelheid van afhandeling en de juistheid van de informatie op de site (welke inlegzool voor welke aandoening e.d.)
Pluspunten
snelle levering!
Verbeterpuntennee, prijs is wel hoog, maar kwaliteit is goed
Pluspunten
snelle levering kort maar krachtig
Pluspunten
snel geleverd
VerbeterpuntenHet product paste niet aan mijn voeten. Echter kon ik ze retourneren en heb mijn geld weer retour gekregen.
Beste mevrouw Kooyman, vriendelijke dank voor uw reactie. Wat spijtig dat onze zooltjes geen oplossing betekenen voor u. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat ook na bijknippen de zooltjes retour gestuurd mogen worden. Dit staat op verschillende plekken op onze site vermeld. U kunt dus alsnog gebruik maken van de retourgarantie. Hartelijke groet, Moniek Martens, Footlogics.
Pluspunten
Goede vakkundige en makkelijk leesbare info; zeer snelle levering
Pluspunten
Footlogics levert een zeer goed product waar meerdere personen in ons gezin al profijt van gehad hebben.
VerbeterpuntenLayout website: site oogt erg smal. Maak beter gebruik van de schermoppervlakte.
Pluspunten
Snelle levering, snel antwoord op mail.
Pluspunten
snelle levering, goed product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heb nu een bepaalde tijd de footlogics in gebruik, al meerdere paren besteld inmiddels, en het bevalt me goed. Heb minder pijn en minder last,kan beter staan en lopen en dat geeft een goed gevoel. Wel jammer dat het gemiddelde van mijn zooltjes tot nu toe gemiddeld 6 tot 8 maanden goed aanvoelen en daarna voor mijn gevoel de stevigheid weg is.
VerbeterpuntenHeb nu de luxere versie in gebruik en hoop dat deze zeker een langere tijd de steun zullen geven die ik verwacht en nodig heb.
Pluspunten
service en kwaliteit is goed.
Pluspunten
Selle service. Prijs kwaliteit verhouding prima. Heb de zolen nog niet veel aanghad om er een mening over te hebben.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
Pluspunten
De produkten die ik zelf heb zijn goed,
VerbeterpuntenDe zooltjes die ik vorige keer heb besteld waren beter van kwaliteit, nu zit er een stoffen laagje op wat al los aan het gaan is, met het soort van leren laagje zijn veel prettiger in het dragen
Beste mevrouw Beks, vriendelijke dank voor uw reactie. De zooltjes dienen dezelfde kwaliteit te hebben als uw eerdere aankoop. Loslaten van de stof mag niet gebeuren ook niet na intensief gebruik. Ik neem per mail nader contact met u op om dit zo snel mogelijk op te lossen. Vanzelfsprekend krijgt u natuurlijk een nieuw paar zooltjes opgestuurd. Hartelijke groet, Moniek Martens, Footlogics.