Pluspunten
Geen enkele wanklank te noteren; alles prima verzorgd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geen last meer van kuitklachten
VerbeterpuntenDoor smalle schoenen blaren op tenen. Hierdoor zooltjes retour gestuurd en andere zooltjes gevraagd
Pluspunten
snel en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
de pasvorm is oke
VerbeterpuntenZe zeggen niet erbij dat je het niet in je oude schoenen kunt leggen alleen maar nieuwe want die moeten een maat groter zijn anders zitten je voeten te vast.
Beste Marian, vriendelijke dank voor uw bericht. Ik denk dat hier sprake is van een misvatting. Natuurlijk kunt de zooltjes in gebruikte schoenen plaatsen. Ook is het niet nodig een nieuw paar schoenen in een grotere maat aan te schaffen. De volle lengtezool Comfort is namelijk eenvoudig op maat te knippen en voor smalle schoenen bevelen wij de Casual aan. Met groet, Moniek Martens, Footlogics.
Pluspunten
ik heb pas iets teruggestuurd en heb mijn geld nog niet terug, daarna kan ik positieve punten aangeven, en misschien een ander product bestellen!
VerbeterpuntenHeeft u nog verbeterpunrna ten of tips over dit bedrijf?nee
Beste mevrouw Stam, vriendelijke dank voor uw bericht. Uw retour is afgelopen dinsdag door ons ontvangen; de overboeking heeft gisteren plaatsgevonden en de betaling zou inmiddels zichtbaar moeten zijn in uw bankprogramma. We danken u voor uw vertrouwen in ons. Met groet, Moniek Martens, Footlogics.
Pluspunten
Complimenten voor Monique. Geweldig betrokken en klantgericht. Wees blij dat jullie nog zulke dienstbare mensen hebben.
Verbeterpuntengeen
Beste Gemma, vriendelijke dank voor uw beoordeling. Wat een aardige woorden! Service, klantgerichtheid en een perfect product staan bij ons hoog in het vaandel. Zeer graag gedaan dus :-)) . Ik hoop dat de andere zooltjes wel goed en fijn zitten. Met groet, Moniek Martens, Footlogics
Pluspunten
makkelijk te vinden op internet
Verbeterpuntennop
Pluspunten
De bestelling was snel geleverd. Heldere website en product voldoet. Dus tevreden over bedrijf en levering. De kwaal (hielspoor) is bij mij nog niet weg, maar dit product voldoet tot op heden het beste om de pijn bij het lopen te verminderen. Dus t
VerbeterpuntenNog geen ervaring met eventuele nazorg en garantie. Ik ga er van uit dat dat ook goed geregeld is.
Pluspunten
overzichtelijke site, snelle service, financieel aantrekkelijk (berekende geloof ik geen verzendkosten), goede retourregeleing indien nodig. Verder ook folders en naslagwerk erbij gekregen. Dus top!
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Prima zolen.
Pluspunten
efficient
Verbeterpuntenverschil in je 2 voeten in acht nemen bij bestelling (rechtervoet past beter dan linker!)
Pluspunten
mooie website en duidelijk tips
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering ondanks het misgaan van de betaling via IDEAL. Verbinding viel wel. Na mail van medewerker, snelle betaling , de zooltjes de volgende dag in huis.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering, betrouwbaar!
VerbeterpuntenGa zo door!
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Pluspunten
heel goed service
Verbeterpuntenniets