Pluspunten
Snelle levering, fijn dat je het mag terugsturen als het niet werkt.
VerbeterpuntenZelf vind ik de zooltjes voor High Heels niet fijn. Krijg er pijn van op verschillende plekken onder mijn voet
Pluspunten
Duidelijke website met de nodige uitleg,snelle levering en bij communicatie zeer snel antwoord.
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
de prijs kwaliteit is erg goed. en heeft een snelle levering
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Eerste bestelling prima verlopen
Verbeterpuntenok
Pluspunten
Goed product. Snelle en correcte levering.
Pluspunten
snelle levering duur maar goed product
Verbeterpuntengeen
kortingen bij grote aantal bestellingen
Geachte klant. Vriendelijke dank voor uw beoordeling. Bij de afname van grotere aantallen (en voor eventuele doorverkoop) kunt u ons het beste eventjes telefonisch benaderen. In overleg met u maken wij dan een passend voorstel. Vriendelijke groet, Moniek Martens, Footlogics.
Pluspunten
Snelle levering, en goede communicatie
VerbeterpuntenIk heb maat 39 en had de M besteld, nou kwamen de zooltjes niet eens onder mijn palm zeg maar, en aan het einde van de dag kon ik niet eens meer lopen, ondanks dat de zooltjes beloven dat je er de hele dag op kan lopen met weinig pijn.
Geachte klant, vriendelijke dank voor uw reactie. Het klopt dat de zooltjes reiken tot aan de bal van voet en niet tot onder de voorvoet. Dat is ook niet nodig omdat de support en daarmee de werking in het midden (net voor de bal van de voet) van het zooltje zit. Sommige mensen moeten wennen aan het gebruik van de zooltjes. We bevelen dan ook altijd aan het gebruik bij ongemak rustig op te bouwen. We wensen u veel looplezier. Vriendelijke groet, Moniek Martens, Team Footlogics.
Pluspunten
Men doet wat men zegt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Toen ik bestelde had ik het geleverde de volgende dag in huis. De bovenlaag van de zooltjes lieten binnen twee maanden los, ik stuurde een mailtje en ... de volgende dag had ik weer nieuwe in huis SUPER SUPER
Pluspunten
snelle, duidelijk communicatie per e-mail
Pluspunten
Snelheid van de Levertijd
Verbeterpuntennee zeer goed