Super top kan niet meer zonder
Ik krijg mijn schoenen met zooltjes haast niet aan. Ze zijn te hoog, waardoor ik er niet op kan lopen. Laat staan comfortabel op lopen.
Hallo Sonja, wat jammer dat de zooltjes die je aanschafte niet goed passen en daardoor niet lekker lopen. Had maar eventjes contact opgenomen over je bevindingen, we hadden graag de gelegenheid gehad om een mooie oplossing te bedenken voor je want die is er :). Je koos voor de Comfort zooltjes die meest hoge en uitgesproken ondersteuning bieden. We hebben daarnaast Footlogics uitvoeringen die lager en zachter zijn. En er is een korte uitvoering van de Comforts die speciaal geschikt is voor schoenen waar de volle lengte zolen niet (goed) inpassen. En dat is onze 3/4 Footlogics Casual. Je vindt al deze uitvoeringen in het boekje wat bij je bestelling zit en natuurlijk ook op onze site footlogics.nl Contact opnemen met ons kan nog altijd; we kunnen samen kijken naar een passende (ruil)oplossing en dan wordt je 4 misschien wel een 10 ;). Je kunt ons mailen ([email protected]), bellen (036 52 60 888 of een appje sturen op 06 26 136 608. Je krijgt altijd snel antwoord :). Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Ik kreeg een paar weken geleden last van hielspoor en heb daarom de speciale inlegzolen besteld. Pijn is nu praktisch weg na 2 weken.
Ten gevolge van een beroerte heb één zeer gevoelige en slapende voet over gehouden. Met de Sensi inlegzooltjes kan ik gelukkig weer een flink eind lopen zonder al te veel last.
Had ik al veel vroeger moeten beslissen van deze steunzolen aan te schaffen. En sindsdien voel ik mij wat opgeluchter in mijn rug ook al ben ik twee keer geopereerd. Begrijp alleen niet dat er nog geen enkele neurochirurg heeft gezegd indien je voeten beter op de vloer moesten staan door steunzolen te dragen zou je wel eens wat minder last kunnen hebben in jouw onderrug ondanks de operaties. Maar ja woon in Belgie he !!!!
Ik loop nu veel lekkerder met inlegzooltjes. De pijn van mijn hielspoor is nu echt verminderd.
Ik had altijd last van mijn voeten tijdens het skiën, kramp, tintelingen en het gevoel van een dode voet. Ik was eigenlijk op het punt om op maat gemaakte schoenen te laten maken, totdat ik op jullie website terecht kwam. Ik heb zooltjes besteld met weinig verwachting op verbetering. Maar het was meteen raak de eerste dag totaal geen last van iets, geen kramp geen tintelingen enz ik was echt super blij. De rest van de vakantie heerlijk kunnen skiën zonder iets te voelen van mijn eerdere klachten. Ik zeg top product een dikke aanbeveling. Ik gebruik de zooltjes voor een doorgezakt voet.
Ik ervaarde meteen een verschil nadat ik deze inlegzolen in gebruik nam. Ik kijk uit naar het resultaat op termijn. Maar de aankoop en de levering verliepen heel vlot.
Al jarenlang last van hielspoor. Mijn inleghieltjes van rubber worden te oud, daarom hier zooltjes besteld. Op maat geknipt maar toch wat hard voor de pezige onderdanen van deze hardlopende 75plusser. Pech. Tot ik na een tijdje de folder weer doorlas: óók op maat geknipte zooltjes nemen wij terug! Zou dat echt zo zijn? Zooltjes teruggestuurd en zachtere zooltjes gekregen. Top! Dat heb je nergens, want dat gaat ten koste van de winst. Èn nog een heel vriendelijke vrouw die alles voor je regelt: Moniek. Ook voor haar 5 sterren
Hallo Tjo, wat jammer dat onze zooltjes niet voldoen aan je verwachtingen. Je hebt gekozen voor de Footlogics uitvoering die de meest uitgesproken ondersteuning en correctie biedt. Het kan zijn dat een meer veerkrachtige uitvoering beter past bij jouw voeten en jouw klachten. Had gerust (eerst) maar eventjes persoonlijk contact opgenomen over je bevindingen; we adviseren je met plezier ;). Contact opnemen kan natuurlijk altijd nog. Als je wilt kun je gebruik maken van onze 30-dagen-tevreden-garantie en je zooltjes ruilen voor een andere uitvoering. Dan wordt je niet-blije-2 misschien wel een 9 :). Alle Footlogics uitvoeringen zijn overigens gemaakt van PU rubber :) Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Originele beoordeling
Al jarenlang last van hielspoor. Mijn inleghieltjes van rubber worden te oud, daarom hier zooltjes besteld. Ik vind ze veel te hard, het doet zeer.
Helaas na de vele positieve reviews gelezen te hebben ervaar ik geen verbetering Mijn eigen steunzolen zijn dan toch beter.
Pijn blijft en ik kan er niet lang op lopen, dan konen de tintelingen en schokjes terug in mijn voet
Hallo Ingrid, wat jammer dat je geen verlichting ervaart van je Footlogics zolen. Je hebt gekozen voor de meest uitgesproken Footlogics uitvoering; het kan zijn dat een andere uitvoering (zachter, veerkrachtiger, lagere ondersteuning en correctie) veel beter past bij je voeten en klachten. Had gerust (eerst) maar eventjes contact opgenomen; we adviseren je met plezier ;). Contact opnemen kan natuurlijk altijd nog. Als je wilt kun je gebruik maken van onze 30-dagen-tevreden-garantie en je zooltjes ruilen voor een andere uitvoering. Dan wordt je niet-blije-2 misschien wel een 8 :) Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
ik heb geen pijn meer onder mijn voeten tijdens t lopen door de zolen. Erg blij mee.
Tot nu toe goede ervaring met de inlegzolen. 1 paar in de werkschoenen en 1 paar in de sportschoenen. Vlotte verzendservice en makkelijk op maat te brengen
Al meer inlegzolen gehad, maar deze loop je zo in weg. Gekocht voor mijn hielspoor echt een aanrader
Hele fijne sportzooltjes, ook makkelijk bij te knippen.
Mijn voeten ervaren een verademing doot de zooltjes!
De comfort zooltjes waren niet prettig dus terug gestuurd, de andere zooltjes zijn prettig en voldoen!
Ik gebruik ze al jaren en was aan vervanging toe Ben er goed tevreden over
Het was even wennen, maar de zolen hebben mij van mijn voetklachten afgeholpen. Ik had last van fasciitis plantaris en de pijn is nu zelden meer aanwezig (alleen als ik op b.v. sloffen loop).
Ik deed al oefeningen,gelhakjes. Bleef veel pijn houden. Met deze zooltjes,wanneer ik amper kan lopen,lukt dat heel goed met de zooltjes. Snachts kan ik zelfs normaal lopen,wanneer ik even uit bed moet. Mijn voeten zijn een stuk verbeterd. Ik ga niet meer zonder.
Het was even wennen, maar uiteindelijk kan ik weer comfortabel lopen en krijg ik steeds minder last van m'n hielspoor
Al tijden last van pijn in mijn knieën, ondanks dat ik al steunzooltjes droeg. Toch maar voor de Footlogics gegaan en 1 paar besteld om uit te proberen. Ze helpen echt! Meteen nog een paar besteld voor mijn sandalen (en daarbij plakkers gekregen om ze erin te kunnen plakken) en een paar halve zooltjes voor in mijn pantoffels. Superservice, snel antwoord op mijn mail (stuur mail zelf naar ze en doe dat niet via de site; daar ging iets mis) en snelle levering.
De hak van de voet wordt ontzien. Hoewel ik bij het lopen nog steeds last ondervind van hielspoor. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat die pijn weg is
Al jaren draag ik deze zolen (footlogics comfort) in mijn schoenen. Ben er erg blij mee. Ze hebben me meer geholpen van mijn peesontsteking (blessure door sporten) af te komen dan de zolen van de podotherapeut. Lang geleden deze zolen gekocht toen ik hielspoor had, ook dat is genezen door deze zolen.