Draag een paar in dagelijkse werkschoen en paar in vrijetijdsschoen Hier en daar wat bijgeknipt en loopt best aardig maar doof gevoel in tenen die ook slap lijken. In bed gloeien de voeten nogal en lijken ook last van jigd te hebben. Ook last van steken in tenen, rond enkel en scheenbeen af en toe.
snelle levering en fijne zooltjes ,ik heb/had hielspoor de zooltjes hebben mij mede daardoor geholpen zodat ik nu pijn vrij ben .
Beetje sceptisch zooltjes besteld, maar bevallen zeer goed, lopen fijner dan mijn aangemeten zolen. Nog niet lang genoeg in gebruik om ook effect op langere termijn te kunnen ervaren.
Inlegzolen besteld voor hielspoor na een paar dagen al een heel verbetering .
De voetklachten zijn nog niet verdwenen maar ik was sowieso toe aan een paar nieuwe steunzolen.
Goede service.
Deze inlegzooltjes veranderen mijn wandelhouding en verlichten pijn direct. Comfortabel, stabiel en aan te raden voor iedereen die last heeft van voetpijn.
Zooltje werkt nog niet helemaal tegen hielspoor! Gebruik het nu 3 weken.
Loop veel met mijn werk en had zulke pijnlijke voeten en vermoeide benen,met de zooltjes erin is het verholpen na de tweede dag loop weer pijnloos door het leven. Top
Ik heb last van hielspoor en daarom kocht ik deze inlegzolen en vanaf het moment dat ik ze in mijn schoenen legde en ze dagelijks droeg is de pijn al minder aan mijn voet maar heb ik ook geen last meer van lage rugpijn. Dit stond ook beschreven in jullie folder maar dat die dagelijkse stijfheid en pijn in de rug over ging gaan met deze inlegzolen had ik niet kunnen dromen. Heel tevreden met de aankoop!
Bevallen erg goed doen precies waar ze gemaakt zijn .
helaas resultaat nog niet wat ik verwacht had, bij mijn eerdere zolen had ik binnen een week resultaat maar nu helaas nog niet, hoop dat het wel beter word.
Na 4 mnd pijn in mijn voet door hielspoor zag ik de advertentie van footlogics, na 2 dagen al verbetering, nu weken verder geen pijn meer.
Na verschillende zooltjes geprobeerd te hebben (i.r.t. o.a. hielspoor, platvoeten e.d.) nooit echt succes gehad totdat ik de Comfort en Comfort Plus van Footlogics uitprobeerde na het lezen van heel veel positieve reviews. Inmiddels in bezit van 4 paar zooltjes in zowel gympen, nette schoenen en wandelschoenen en zeer tevreden. Door de corrigerende houding, goede demping en goede ondersteuning veel minder last van mijn kwaaltjes en kan ik de hele dag weer wandelen. Zeer tevreden, een aanrader!
100 % tevreden. Ik kan weer wandelroutes van 5 tot 10 km lopen zonder noemenswaardige klachten in heupen en knieen. Meestal tot 3x per week.
Prima zolen geen pijn meer en voor een goede prijs
Reeds m´n 2 de paar en voor m´n vrouw ook. Passen perfect, en doen voor wat ze dienen, comfort.
Ik heb de comfort plus zooltjes besteld en netjes ontvangen. Ze pasten zonder te knippen precies in mijn wandelschoenen, meteen ermee op pad en ze zitten heerlijk! Ik heb pijn onder de bal van mijn voet doordat ik op de botjes loop, met deze zooltjes kan ik weer stukken lopen zonder pijn!
Ik ben blij met mijn inlegzooltjes. Nu veel minder pijn met het lopen. Ieder die last van hielspoor raad ik deze zooltjes aan
Ik kreeg vorig jaar last van hielspoor aan mijn beide voeten. Met de zooltjes van footlogics is het aan beide voeten genezen. Ik blijf ze nu dragen zowel in mijn veiligheidsschoenen , loopschoenen en gewone schoenen. Dus de ideale oplossing voor hielspoor!
Minder pijn in hiel ,na een lange werkdag nog wel veel pijn ,verder prima
Ik ben zo blij met mijn inlegzooltjes! Mijn hielspoor doet direct veel minder pijn. Het probleem is dus nu dat ik niet meer zonder de inlegzooltjes wil lopen. Ik ga er 1 of 2 bijbestellen omdat sommige schoenen aan de voorkant iets anders van vorm zijn en dat ik ze moet bijknippen.
Ik vind de zooltjes heel fijn. Ze lopen heel comfortabel. Je kunt ze goed op maat knippen en ze zijn makkelijk te verwisselen. De bolling onder de voet had voor mij overigens wel iets dikker mogen zijn.
Ik ben zeer tevreden, heb geen pijnlijke voeten meer. Heb ze iedere dag in mijn schoenen. Ik kan het soms niet geloven kon niet goed meer wandelen en nu wel .
Duidelijke informatie. Een geweldig product en ik ben er zeer blij mee. De bezorging was super snel.