Wat een verbetering!

De inlegzolen besteld op aanraden van een ander die ze ook gebruikt. Heb zelf doorgezakte voeten. Wat een verbetering! Had ik veel eerder moeten doen. Ben veel minder snel moe met lopen en ook veel minder moe/zwaar gevoel in mijn heupen en rug. Ben er echt heel blij mee.

Prima zooltjes

Ben er erg tevreden over helpt heel goed bij hielspoor !! echt een aanrader,

Ze helpen verlichten!

Uitstekend is wel een heel groot woord maar de zooltjes verlichten de druk die ik ervaar! Dus zeker een dikke voldoende!

• Tips of verbeterpunten? Weet ik niet

Lopen heerlijk

Weer met steun lopen

• Tips of verbeterpunten? Geen

Net zo goed als aangemeten

Deze zooltjes zijn net zo fijn als de zooltjes die ik aangemeten heb gekregen.

• Tips of verbeterpunten? Nee

Helpt echt

Heb last van hielspoor en de comfort Plus zooltjes verlichten het ongemak daarvan.

Vlotte bestelling

Alles liep uitermate vlot en de aanpassing van de maat voor verzending was totaal geen probleem

Zeer goede

Ze zitten goed en minder pyn

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

zooltjes zijn prima bij hielspoor, geen reactie via facebook valt erg tegen

De zooltjes zijn prima tegen hielspoor. Wel vind ik de prijs te hoog. Mijn zooltjes duurde de bezorging langer dus ik maakte mij zorgen of het niet verkeerd bezorgd was. Ik probeerde via facebook contact te leggen, maar daar kwam nooit!! een reactie terug. Dat vond ik erg tegenvallen. Gelukkig zijn de zooltjes toch later bezorgd, voortaan zal ik wel via whatsapp een vraag stellen. Maar waarom geen reactie via facebook en ook totaal GEEN REACTIE. Ik vond dit erg vervelend!

• Tips of verbeterpunten? reageren op vragen via facebook!!!

Eerst even wennen aan de zooltjes, opbouwen van lopen op de zooltjes. Na 2 dagen (al) geen pijnlijke hiel meer. Zou ze niet meer willen missen.

Verlichting in pijn

Ben nu twee weken bezig met de zooltjes en merk wel enige verlichtte pijn scheuten Nog niet weg en bij hele dag staan nog in de middagen veel pijn dus overweeg nu op aanraden shockwave therapie

• Tips of verbeterpunten? Bij de halve zootjes gaat de voorzijde snel los in de bal van je voet

Tevreden

Ik heb last van vetkamerschade in beide voeten. Met deze zooltjes heb ik veel minder last als voorheen Ik ben tot nu toe dan ook tevreden Draag ze nu 2 weken in mijn werkschoenen

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De zooltjes doen wat er over verteld wordt.

Loop elke dag tussen de 10 en 15 km en ze zitten als gegoten.

Lopen zonder hevige pijn

Sinds ik de zooltjes gebruik kan ik weer lipen zonder al teveel pijn. Mijn hielspoor zit er nog steeds maar ik heb er minder last van. Ik heb een staand beroep en zonder zooltjes kon ik na mijn werk niet meer lopen. Nu wandel ik weer zonder al teveel pijn.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Goede service en snelle levering

Zie hierboven

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De bruiloft zonder problemen doorgekomen met 10 cm hakken!

Ik was bang mijn mooie laarzen op de grote dag te moeten vervangen door andere schoenen, maar door de zooltjes ging het supergoed. Zelfs na een lange dag de dag erna geen last van mijn voeten of benen!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Na 2 jaar chronisch slijmbeurs ontsteking en hielspoor werd ik radeloos. Heb ze nu 2wk en voel me goed.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had gevoel dat ik doorgezakte had tot pijn in mijn tenen aan toe Sinds ik deze in gedaan heb stuk verlichting in de voeten Zeker als je verschillende schoen draagt en ook golfschoenen Krijg je ook altijd vervelende voeten van Maar Top

• Tips of verbeterpunten? Niet echt

Prima inlegzolen.

Ze passen precies. Even wennen. Maar daar gaat het prima. Ik overweeg om ook de sport inlegzolen aan te schaffen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het is even wennen maar ik kan wat langer zonder pijn lopen

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne zooltjes en vriendelijk geholpen

Ik heb twee paar zolen besteld en ik merkte al snel dat ze voor mij erg goed werken tegen achillespees/hielspoor klachten, erg blij mee! Ze zijn makkelijk op maat te knippen. Helaas doet de zorgverzekering erg moeilijk over vergoeding terwijl ik aanvullend verzekerd ben. Monique heeft mij hierbij zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen. Dit heeft helaas niet mogen baten maar ligt absoluut niet aan Footlogics. Ik ga in de toekomst absoluut vaker zolen bestellen bij Footlogics!

Nog even wennen

Het is wennen, maar.geeft wel verlichting. Ik draag veel zgn instappers . Met zooltjes heb ik te weinig ruimte in de 'hoogte' . Dus kan ik ze helaas niet dagelijls dragen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goede ondersteunende zolen voor een goede prijs

De eerste twee dagen moest ik de zolen een beetje gewoon worden. Vanaf de derde dag kon ik ze niet meer missen ... Ook het bedrijf Footlogics is zeer correct en ruilt de zooltjes zonder discussie indien deze niet passen in je schoenen. Ik ben zeer tevreden van de zolen én van het bedrijf ! Echt een aanrader als je hielspoor of andere problemen met je voeten hebt.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super zooltjes voor sporten!

Ik heb al paar weken metatarsalgie toen ik de zooltjes voor de eerste keer geprobeerd om 2uur te gaan sporten, kracht training daarna (low-impact) conditie training. Eerst was ik echt niet zeker over, maar tijdens sporten en daarna had ik geen echt pijn meer. De zooltjes geven goede steun op de goede plek dus! Heel blij mee! Dankjewel voor de info Moniek

• Tips of verbeterpunten? De kussen bij de bal van de voet en de hiel mag misschien dikker zijn ?

Ik ben er blij mee

Ik zocht zooltjes voor hielspoorklachten in mijn rechtervoet en voorvoetklachten in mijn linkervoet. De zooltjes verminderen beide klachten. Het materiaal ziet er uit dat het goed schoon te houden is. Ik ben er blij mee!

• Tips of verbeterpunten? Een of ander hulpmiddel om goed op maat te kunnen knippen zou fijn zijn. Nu moet je een beetje gokken.

Markerkant 13 3

1314 AL Almere