Geeft stevigheid met wandelen

Deze zolen passen goed in sneakers. Het lopen gaat gemakkelijker in mijn geval voor etalagebenen. Later zag ik in het bijgeleverde boekje dat voor etalagebenen nog weer een ander zooltje wordt geadviseerd. Misschien dat ik deze ook nog aanschaf. Jammer dat dit niet eerder te zien was op de site.

• Tips of verbeterpunten? Keuze meer op de klacht adviseren

Sinds ik de zooltjes draag, bijna geen pijn meer in mijn been. Ik ben super tevreden! En raad het ook echt aan!

• Tips of verbeterpunten? Ik heb nog steeds niets gehoord, van mijn verzekering? Dacht dat je het terug kon krijgen

Ongelofelijk het werkt

Vanaf dag 1 heb ik 90% minder klachten na het sporten (hardlopen). Kan het nog niet geloven denk iedere keer na het lopen, zal weer weer terugkomen, maar tot nu toe dus niet.

Heb ik al doorverteld

• Tips of verbeterpunten? Neem

Blij dat ik het gedaan heb

Gekocht vanwege hielspoor klachten. Heb er echt baat bij!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb achilles tendonopathy en de pijn is alof er n mes in mijn hiel gestoken word ..kon niet meer lopen of autorijden. Deze zooltjes hebben me zo ontzettend geholpen met de pijn. Het probleem is er nog en heb nog steeds pijn maar het is zoveel minder als ik de zooltjes draag dat ik weer redelijk kan lopen en autorijden nu.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen ervaring word niet op gelopen

Het zijn hele mooie zooltjes maar mijn man heeft neuropathie daar zijn ze niet zo geschikt voor hij mag dan niet te strakke schoenen aan maar door de zooltjes word de ruimte kleiner heel jammer

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen last meer van doorgezakte voeten.

Betere nachtrust en geen rugklachten meer. Echte aanrader!

Wisselvallig resultaat

Mijn echtgenote is best tevreden over haar inlegzolen , bij mij is de pijn onderaan de tweede teen links op mijn linkervoet helaas niet verdwenen of verminderd ...ik draag ze dus niet meer . Mvg. Guido

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne zooltjes. Kom nu vrijwel pijnloos de dag door. Heb twee paar, en gebruik ze zowel in sneakers als in boots. Aanrader!!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heerlijke zooltjes voor moeilijke voeten.

Ik heb jaren geleden ook deze zooltjes gehad, vanwege mijn werk een staand beroep nu ben ik met pensioen maar ik wandel veel en heb ze nu ook weer nodig ,ik heb snel last van hielspoor. Zooltjes niet stug en licht materiaal. Een goede prijs en snel bezorgd. Prima!!!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zitten beter dan mijn podozooltjes!

IK heb {waarschijnlijk} door mijn podozooltjes hielspoor ontwikkeld en toen ik las over footlogics die ontwikkeld zijn tegen hielspoor dacht ik baat het niet , schaad het ook niet. Tot nu toe loop ik er prettiger op dan op mijn podozooltjes. wat dat betreft heb ik geen pijn meer maar de hielspoor is nog niet weg. Ik loop er ook voor bij de therapeut en moet wel even geduld hebben voor een goed resultaat denk ik. Maar al met al tevreden!

• Tips of verbeterpunten? Ietsje korter mag wel, maat 38 geknipt maar waren nog te lang voor mijn schoenen dus xs is ook goed voor mij.

Helemaal top!

Ten eerste super vriendelijk geholpen ! Goed advies gekregen met duidelijke uitleg. Zooltjes bevallen hartstikke goed , dus wat wil ik nog meer? Ik raad t aan!

Jammer….

Goede service en correcte afhandeling . Maar helaas hielpen de zooltjes mij niet. Dus retour gedaan .

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Sluiten perfect aan corrigeren mijn voeten perfect

doen wel degelijk iets

het helpt me niet van de prikkeling af, maar die is beter te verdragen. Bovendien vind ik het bedrijf en Moniek daar, geweldig service gericht.

super fijne zooltjes

Om de zooltjes uit te proberen of ze ook voor mijn pijnlijke voeten zouden helpen heb ik 1 paar comfort plus zooltjes besteld . Deze heb ik op maat gemaakt voor de dagelijkse werkschoenen. De eerste dagen was het even wennen voor de voeten maar na een paar dagen merkte ik dat de pijn in mijn voeten veel minder werd. Daarop heb ik nog een stel casueel en sportzooltjes besteld. Ook daar ben ik super tevreden over en heb ik zo goed als geen last meer van pijnlijke voeten .De sportschoenen heb ik op 1 dag getest zonder de zooltjes en dekeer erna met de sportzooltjes. Wat een verschil . De dag nadat ik op sportschoenen had gelopen zonder de zooltjes had ik de dag erna zere voeten en de dag na de wandeling met de sportzooltjes niet !!

boven verwachting!

Wekenlang liep ik rond met metatarsalgie, ik kon nauwelijks nog een blokje om. Met de inlegzolen van Footlogics was de pijn vanaf dag 1 verdwenen. Ik had géén idee dat ik doorgezakte voeten had en al helemaal niet dat dat de oorzaak van de pijn was. Na ongeveer een week was ik gewend aan de welving in mijn schoen en heb ik meteen een tweede paar zolen besteld. Ik loop met gemak weer 6 km per dag. Wat ben ik blij met Footlogics!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een verademing voor mijn pijnlijke voeten

Superblij met mijn zolen. Direct verlichting van de pijn.

Prima pijn vermindert binnen 10 dagen

Goed passende inlegzolen, gekocht ivm hielspoor, binnen 7 dagen duidelijk resultaat en binnen 10 dagen pijn nihil. Ga zeker nog paar bestellen

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne zolen, zeer klantvriendelijk en prima service

Zolen bevallen al jaren uitstekend. Je wordt zeer klantvriendelijk en attent geholpen. En bovendien een geweldige service bij problemen.

Super aankoop

Zolen gekocht voor mijn vader die last had van een 'ingezakte' voet. Is nu al veel beter met het dragen van de zolen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Minder pijnvermijdend dan ik had verwacht

De rode onderkanten, die naar mijn verwachtingen de hielspoor zouden ontlasten, zijn toch nog vrij hard. Dit is niet alleen mijn mening maar ook die van mijn medisch pedicure. De ondersteuning halverwege de voet ervaar ik wel als prettig, maar de vraag is of dit voldoende is om mijn klachten te (laten) verminderen

• Tips of verbeterpunten? Rode ondersteuning in de zool veel zachter maken (als een soort kussentje)

top

De zooltjes zitten heerlijk, lijkt wel of ik op luchtkussentjes loop. Had dit echt niet verwacht. Dank je wel! Ook snelle en nette afhandeling toen ik een van de zooltjes wilde ruilen. Dank! Zal zeker opnieuw bestellen.

• Tips of verbeterpunten? Ik heb geen verbeterpunten

Geeft matige steun.

Originele binnenzool vd schoen moet je eruit halen: deze zitten vaak goed verlijmd, anders is pasvorm schoen niet meer okay ( te hoog). Als een reeds gekochte schoen de juiste maat heeft, loopt deze niet lekker meer met inlegzool ( te krap ). Wel goede pr in de arm genomen.

• Tips of verbeterpunten? 0183562980

Markerkant 13 3