Lopen geweldig

Heb inmiddels al 3 paar. Vooral in mijn wandelschoenen met de hond. Heb last van hielspoor en lijkt minder te worden. Ze lopen heerlijk heb er niet aan hoeven te wennen. Als ik schoenen aantrek zonder de zooltjes speelt mijn hielspoor weer erger op. Denk dat ik niet meer zonder de zooltjes kan lopen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het afknippen was nog effe een ding, maar voor de rest zijn ze fantastisch, ik voel mijn hoekspoor niet meer, heerlijk

• Tips of verbeterpunten? Geen

Fijne inlegzolen

Gebruik ze dagelijks in mijn werkschoenen waardoor ik bijna geen last heb van vermoeide voeten.

• Tips of verbeterpunten? Prijs mag iets lager.

Mooie retour garantie

Ik heb er geen gebruik van hoeven te maken, want de zooltjes zijn fijn in gebruik. Maar ik wilde er toch even de aandacht op vestigen. Ook ik lees eerst reviews voordat ik bestel. Het viel me op dat er soms best wat klachten zijn omdat de zooltjes niet aan de verwachting voldeden, maar dat er dan geen gebruik was gemaakt van de 30 dagen! retour garantie. Dit staat ook steeds genoemd in de tussentijdse communicatie bij het verloop van de bestelling. Gewoon contact opnemen zou ik zeggen, dan wordt het vast goed opgelost.

• Tips of verbeterpunten? Ik heb 2 paar besteld en ontvang nu mailtjes 2x, als dat aangepast kan worden graag :)

super zolen

Fantastische zolen, heb de comfort plus gekocht als 1 ste,je loopt erzo op weg ,peesplaatklachten zijn nagenoeg over,hierna 3/4 zolen besteld voor een elegante smalle schoen omdat de lange zool soms te breed zijn voor mijn andere schoenen maar stof zit aan je blote voet niet comfortabel

• Tips of verbeterpunten? 3/4 zolen graag ook in suede aanbieden

Rechts goed,links minder

Linkervoorvoet nog brandend gevoel

• Tips of verbeterpunten? Geen idee

De beste inlegzolen de comfort leder ,ze lopen perfect!

De inlegzolen vind ik erg goed,in het begin even wennen,maar ik loop er nu prima op,ik ben dik tevreden met de comfort/leder ,perfect voor mijn zweetvoeten, en ook mijn hielspoor is nu weg,deze inlegzolen zijn voor mij de beste!!

Geweldige zooltjes!

Ik gebruik de zooltjes van Footlogics al jaren en bestel ze steeds weer opnieuw. Ik heb ze in al mijn schoenen en kan niet meer zonder. Lopen geweldig.

De oplossing voor hielspoor

Door het gebruik van deze inlegzolen, verdwijnt de hielspoor als sneeuw voor de zon!

Prima inlegzolen

De bestelling was duidelijk en de levering was snel. De zolen heb ik iets korter geknipt en ze passen goed in mijn schoenen. Ze lopen fijn en ik heb nergens last van. De klachten tijdens het lopen zijn duidelijk minder geworden. Blij dat ik ze heb en ze zijn goedkoper dan steunzolen bij de orthopeed

Behoorlijk goed

Behoorlijk goed, krijg na 1,5 km nog wat pijn onder de voet voor.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hoi, had altijd last van een soort spierpijn in de voet. Leren inlegzolen besteld, en loop er nu 4 weken op. Steeds een stukje minder spierpijn, en geen rugklachten meer. Het tweede paar is gisteren besteld, dat in en uit de schoenen halen is nogal een gedoe. Een tevreden klant.

Prima werkende inlegzolen.

De Footlogics Sensi hebben mijn voetproblemen (diabetes 2 patient) voor een groot gedeelte opgelost.Andere gebruikte merken inlegzolen hadden nauwelijks of geen effect. Ben dus zeer tevreden gebruiker van de Sensi inlegzolen

• Tips of verbeterpunten? geen

Passen niet goed in mijn normale "geklede" schoenen.

De inlegzolen uitgeprobeerd, maar ze passen niet goed in mijn smalle schoenen, Daarom ze vandaag geretourneerd en andere Footlogics zolen besteld. Namelijk 3/4. Vind de retourmogelijkheden en het 30 dagen uitproberen een prima service.

Heel comfortabel

Zijn comfortabel en makkelijk in gebruik.

Comfortabel

Ik loop weer fijn in mijn wandelschoenen ! Overal goede steun en lekker zacht. In het begin is het even wennen maar daarna wil ik niet meer zonder.

• Tips of verbeterpunten? De leren zool is wat stroef daardoor waren mijn schoenen lastig aan te trekken in het begin.

heerlijk zacht aan je voet

Zitten meteen erg prettig met veel ondersteuning in je voetholte. Door het heel zacht aanvoelen over de hele voet zal een gevoelige voet snel minder pijnlijk aanvoelen lijkt mij. Doordat de slipper erg zacht is vraag ik mij wel af hoe de slijtvast heid is,over de duurzaamheid kan ik nu nog niets zeggen uiteraard. Wel blij mee.

• Tips of verbeterpunten? kan ik nu nog niet zeggen

Na drie maanden hielspoor eindelijk weer schoenen aan zonder pijn. Hopelijk geneest de dielplaat hierdoor ook sneller.

Goede steunzolen

Goede steun onder mijn voeten

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ze geven heel veel verlichting tijdens het lopen. Echt geweldig.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alleen in dichte schoenen bruikbaar.

Zooltjes comfortabel maar iets te breed voor damesschoenen. In de zomer kan je ze niet dragen omdat ze niet in open schoenen kunnen wat je voeten niet ten goede komt. De comfort vind ik minder prettig.

• Tips of verbeterpunten? Zie review

Geen pijnlijke voeten meer

Dit zijn echt hele fijne zooltjes!

Voor mij werkt het niet

Helaas, ik heb ze retour gestuurd. Na herhaaldelijk op maat knippen voor verschillende schoenen kon ik er niet goed op lopen. Ik zeg niet dat de zooltjes niet goed zijn maar voor mij werkt het niet goed

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De pijn is minder ,maar is niet helemaal weg zou ook een wonder zijn ,heb al 15 jaar peesbladontsteking /hielspoor .....maar ik draag de zolen nu ipv van mn orthopedische zolen en ze zijn zelfs beter dat die....

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kan weer uit de voeten. Last van beginnende hielspoor...zooltjes en wat rust hebben prima geholpen.

Markerkant 13 3

1314 AL Almere