Moest even wennen, maar bevalt nu goed

Lopen zonder pijn

Na een vermogen te hebben uitgegeven aan podologen heb ik nu de juiste zooltjes gevonden.

• Tips of verbeterpunten? Nee

Voor mijn hielspoor heb ik zooltjes besteld en deze gaven mij zeer veel verlichting tijdens het lopen.

Ik heb deze zolen nu 3 weken en de pijn is voor 98% weg,super

Binnen een uur gewend aan de inlegzolen, lopen super

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

pas goed wandelen gaat vanzelf

top zool

Geweldig!

Bijna een jaar lang heb ik met mijn aan mijn voorvoet bij een podoloog gelopen. De voeten werden gemeten en bekeken. De op maat gemaakte zolen zouden mij helpen. Dus niet. Zoals gezegd, bijna een jaar lang werden de zolen steeds wat aangepast omdat mijn klachten bleven. De laatste keer was het advies om stevige schoenen te komen waarvan de zool niet zou buigen. Toevallig op Internet kwam ik footlogics tegen. De prijs van de zolen viel erg mee, dus het was het proberen waard. De volgende dag werden de bestelde zolen al thuis bezorgd. Even op maat knippen en in de schoen leggen. Wat een verademing, echt geweldig! Ik loop nu zonder pijn en dat voor de prijs van nog geen 35 euro.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

prima in de schoenen waar ze wel in passen, maar bij instappers is het niet prettig aan de wreef.

Dus in dat geval kan ik ze niet dragen en dat is wel jammer.

Niet wat ik verwachtte

Had al eerder wandel zooltjes gekocht, nu de sportzooltjes erbij maar deze zijn exact dezelfde als de wandel zooltjes alleen de bovenste laag is anders en niet fijn ik krijg wrijf pijn / blaten onder mn voeten ervan .

• Tips of verbeterpunten? Andere boven laaf

Fijn voetbed, maar wreef komt nu te hoog.

De pasvorm van het voetbed is zeer fijn. Probleem is dat deze zool hoger is dan de uit de schoenen verwijderde zool. Hierdoor komt mijn wreef hoger waardoor de schoenen niet meer passen door de deukpunten op mijn wreef.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Na een dag lopen op deze zooltjes merk je meteen het verschil . Erg goede kwaliteit en service

Pijnvrij lopen, hoera!

Wat heerlijk om weer pijnvrij te kunnen lopen. Ik heb de inlegzolen zelfs voor binnenshuis in mijn sloffen gedaan, dat was een tip van mijn zoon. Dus nu binnen en buiten vrolijk aan de wandel!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede zooltjes voor elke blessure

Veel keuze en snel geleverd. Goede zooltjes en je hebt de mogelijkheid om ze terug te sturen als ze niet bevallen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Problemen met hielspoor op raad van vrienden inlegzolen aangekocht bij Foodlogics super tevreden ze passen ook in al mijn schoenen

• Tips of verbeterpunten? Geen

10 jaar eerder moeten hebben

Vaak pijn in mijn voeten dit is een hele verbetering

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima steun voor mijn voeten Snelle levering

Geweldig! Helpen echt!

Ik had al hele tijd (paar maanden) last van hielspoor. Werk in een winkel dus koop veel. Ik stond op punt om naar fysio te gaan en dacht ga deze zooltjes nog proberen! En ze hielpen meteen! Sindsdien geen last meer gehad!

geweldig

het loopt weer heerlijk

Perfect product

Had al weken erg veel last aan de bolling van mijn rechter voorvoet. Via google kwam ik op de website van Footlogics terecht. Na lang dubben toch besloten om inlegzolen te kopen (Footlogics Comfort). Die werden heel snel afgeleverd. Ben erg sceptisch aangelegd over dit soort hulpmiddelen. Valt toch vaak tegen. Maar tot mijn grote verrassing had ik al snel stukken minder last van mijn voet bij het lopen. Ik ga binnenkort dus zeker inlegzolen bijbestellen voor mijn andere schoenen.

Ze lopen fantastisch

Vermoeidheidsgevoel in de voeten is totaal verdwenen.

Prima.

Bevallen goed, zitten lekker. Dus prima zoontjes. Gr. Piet

Top product

Ik ben super blij met deze inlegzolen. Ik heb ze voor schoenen/laarzen met en hak, maar ook voor een normale schoen. Zooltjes zitten goed en geven goede ondersteuning.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De zooltjes hebben goede pasvorm , goede en snelle service

Goede pasvorm van de zooltjes, goede en snelle service

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik kamp met een ontstoken achillespees met het gevolg dat ik alleen nog op de bal van mijn voet nog wat stapjes kon zetten. Ik heb van die halve zooltjes besteld en ze doen wat ze beloven..namelijk dat ik weer mobiel ben met echt veeeel minder pijn aan die pees. Het enige nadeel is mijn voetzolen die in het begin pijn deden en ik heb tijdelijk last van knie en heupen omdat ik anders ga lopen, maar ik ben in ieder geval weer mobiel.

• Tips of verbeterpunten? Nvt

Beter dan de zooltjes die normaal gezin de schoenen zitten

Helaas helpen de zooltjes niet tegen de verkalking van de pees onder mijn voeten. Deze geven dezelfde pijnklachten als hielspoor, .voor de normale schoen zijn de zooltjes in ieder geval beter. Aangezien de zooltjes niet helemaal bieden, de verlichting van de pijn ben ik toch maar naar een podotherapeut gegaan. Volgens de podotherapeut zijn de zooltjes voor mij aan de zachtere kant. Maar waren niet verkeerd

• Tips of verbeterpunten? Harder en steviger

Zitten uitstekend !