Snelle levering en kwalitatief goed product.

Ook hielspoor gehad, tegenwoordig gebruik deze zolen preventief ter voorkoming klachten.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Dit had ik niet verwacht

Ik ben wel een keuze aan het maken werkschoen en vrijetijd schoenen het werd werkschoenen na8uur werken ging het goed toen ik thuis was moest ik in de andere en daar had ik niets voor dus je moet eigenlijk twee paar hebben want de werkschoenen zijn anders geknlpt dus even bestelen

Fantastisch!

Na véél last van hielspoor, heb ik inlegzolen bij Foodlogics aangeschaft. Eerste week wennen, maar nu 2 weken later, zijn de pijnklachten meer dan voor 75% vermindert en kan ik weer gewoon op een normale manier lopen!!! Fantastisch product!!!

Zien er goed uit

Zien er goed uit. Ik had wel vreselijke blaren op mijn voeten. Nu liggen ze helaas in de kast. Maar verzending was prima.

Super goed

Kwestie feeling liggen ze toch een beetje anders dan op maat gemaakte zolen. Is een wennen dan, maar dat zeggen ze zelf ook. Maar eenmaal gewend, fantastisch. Bij dagelijks gebruik is het echt een helpende daad. Een echte aanrader

• Tips of verbeterpunten? Misschien wat sterker materiaal voor langere levensduur

Een keer geprobeerd maar helaas geen succes, miskoop!

Was een miskoop, kan er niet mee lopen.

Loopt oke en hopelijk later positief effect op hielspoor.

Zolen zijn goed te belopen. Wat stroef met instappen. Loop er nu 3 weken, iedere dag op. Hopelijk volgt het positieve effect, op mijn hielspoor, later nog.

• Tips of verbeterpunten? nog niet

Meteen resultaat!

Onlangs kreeg ik last van mijn hiel en eerdere ervaring wees op hielspoor. Dankzij de zooltjes van Footlogics was de pijn na anderhalve week weer verdwenen. Bedankt!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kunnen er niet meer zonder !

Al jaren dragen wij de zolen van Footlogics. Wij kunnen er niet meer zonder en dus bestel ik heel regelmatig nieuwe. En als je telkens opnieuw de zolen besteld wil dat toch zeggen dat ze goed zijn. Niet ?

Super !!

Ik had deze zooltjes besteld ivm hielspoor. Heb er even aan moeten wennen maar kan nu niet meer zonder.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ze zitten lekker. Mijn voeten zijn minder moe. Ben er blij mij. Ook goede survice toen ik de verkeerde zooltjes had besteld.

Geeft goede ondersteuning

De Footlogics zolen geven een goede ondersteuning. Ik voel echt het verschil wanneer ik zonder zolen stap. De pijn onder de voorvoet is ook verminderd. Een aanrader.

Aangenaam!

Kwaliteitsproducten !!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

In 3 weken van mijn al maanden durende hielspoor af!

Echt aan te raden!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nou super bedankt moniek wil even zeggen dat ik de service echt super vind,en het contact met jullie ook er wordt gelijk voor een oplossing gekeken super bedankt!! Mvg, Mevr Tetteroo

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige zolen, direct gaan gebruiken en prima ondersteuning.

De eerstvolgende werkdag prima ondersteuning, wat een opluchting.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Prima zool

Product is goed en handig op maat te knippen. Voor mijn klachten, hielspoor, was het beter om schoenen met een hogere hak te dragen.

Just what I needed

Dit was echt heel goed, ik voel me beter en nu ik gebruik ze altijd.

Prima service met even zo goede kwaliteit zooltjes

Zooltjes waren erg snel binnen en functioneren prima. Na telefonisch contact vanwege een fout van mij werd dit snel hersteld!

prima, geen gewenningsperiode nodig.

zooltjes lopen prima, hoefde er niet aan te wennen. loop nu zonder problemen een eind op deze zooltjes. kan ze aanraden.

Flexibel met veel steun.

Ik stop ze in al mijn schoenen. Sinds mijn 40e gebruik ik de zooltjes. Het geeft veel steun en komt mijn houding ten goede. Voor heel mijn lijf een goed 'hulpmiddel'

Lijken wel te helpen

Ik gebruik deze zolen in mijn normale schoenen en sportschoenen. Ik zumba 3 keer in de week en had veel last van mijn achillespezen en aanhechtingspees naar de kuit. Volgens mij merk ik wel verbetering. Maar ik heb ze nog niet zo lang.

Prima zooltjes

Prima zooltjes, ze doen wat ze moeten doen. Meteen nog twee paar bijgekocht.

Goed product met een geweldige service!

Ik gebruik al 3 jaar Footlogics producten naar alle tevredenheid. Door het dragen van footlogics inlegzolen zijn mijn hielspoor klachten over. Vier weken geleden een nieuwe set ontvangen. Door het melden van probleempje in de afwerking heb ik binnen 1 dag een nieuwe set ontvangen. Top Service!

Nog ff afwachten

Denk wel dat het helpt, alleen nu het warmer wordt, zijn sneakers te warm! Bestelling prima afgeleverd, ook nog even contact gehad! Heb ze ook voor m’n man besteld! Dat is nog even afwachten! Ik houdt er van, een Nederlands bedrijf!

Markerkant 13 3

1314 AL Almere