Zooltjes werken niet

Zowel zooltjes als hielstukjes gelicht, hebben beide geen effect

Mijn ervaring

Helaas hebben de inlegzolen niet geleid tot vermindering van mijn klachten en ben ik nu onder behandeling van een podotherapeut. mvg B.Heyblom

Helpt echt!

Ik had al een tijdje last van hielspoor. Als ik een dag deze zooltjes niet gebruik (andere schoenen bijvoorbeeld), merk ik dat direct.

Goede zooltjes ontvangen .

Dat leken mij goede zooltjes . Bedankt . Helaas was die pijn in mijn rechterhiel er soms nog steeds . Maar misschien was ik te ongeduldig . Sorry .

Super zooltjes

Heb deze zooltjes voor mijn man besteld omdat hij hielspoor heeft, wanneer hij deze zooltjes gebruikt totaal geen last! Geweldig product!

Zou blij met deze zooltjes !!

de zooltjes zitten heerlijk en kosten 150 euro minder als die speciaal op maat gemaakte zooltjes, kortom super blij mee !!

Superzolen

Ze helpen echt. De eerste dagen wat meer pijn maar nu lijkt het weg te gaan. Ze lopen echt fijn. DOEN!!

Fijne zooltjes van leer

De leren voetzolen bevallen mij prima, beter dan de andere zooltjes van andere kwaliteit. Dankzij een goede klantenservice van Monique mocht ik deze retour sturen en de leren zooltjes werden opgestuurd met bijbetaling. Top!

Super zolen

Ik ben zeer tevreden......een aanrader. Want ik heb geen pijn meer in mijn bal van mijn voet, als ik de schoenen aan hebt.

Ze geven wel steun, maar door het materiaal krijg ik hele zweterige voeten

Ze geven wel steun, maar door het materiaal krijg ik hele zweterige voeten

Mijn hielspoor wordt er niet beter op.

Ik gebruik de zolen nu een poosje , en er treedt absolut geen verbetering op. Krijg alleen maar meer klachten.

Bestellen, afleveren allemaal goed. Effect op mijn hielspoort klachten helaas niet goed. Ik denk dat ik toch maatwerk zolen moet laten aanmeten bij de podotherapeut.

goede aankoop

Makkelijk via keuzemenu snel besteld en geleverd, toegepast en geven goede steun en correctie

voor mij vertrouwd comfort en pijnvrije voeten

na een operatie en orthopedische steunzolen bleef ik last van mijn voeten houden. ruim 3 jaar geleden kreeg ik het advies van een schoenmaker om zooltjes van footlogics te gebruiken. 2 dagen na ingebruikname was ik van de pijn af..........Super

snelle levering, matig restaat zolen

ondanks de lovende woorden op de site maken de zooltjes tot nog toe niet waar wat ze zouden moeten doen. Ik heb andere zolen die met minder poespas aangeprezen worden en dus minder kosten die het net zo goed, jammer maar helaas.

Ik heb last van hielspoor en ben wat gaan “zoeken” op internet hoe ik hier vanaf kan/kon komen. Ben heel toevallig op de site van footlogics terecht gekomen. Nu moet ik eerlijk zijn , de één zegt dit de ander weer dat wat betreft de behandeling van hielspoor. Wat is wijsheid ?! Ik heb besloten om de inlegzolen van footlogics te proberen. 1 paar comfort en 1 paar comfort plus, puur om het evt verschil te ervaren en om te bepalen welke voor mij het beste zouden zijn. Heel eerlijk : voor mij is er geen verschil qua draagcomfort , dus alleen de “uitvoering” verschilt : leer of pu. Eigenlijk alleen een luxe keuze. Ik heb beide in mijn schoenen gedaan en kon er direct goed op lopen. Én wat voor mij super was : géén pijn bij het lopen.Wil natuurlijk niet zeggen dat het probleem hielspoor is opgelost maar deze inlegzolen dragen wel een behoorlijk steentje bij aan de oplossing hiervan! Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Én je loopt ( leuke woordspeling ) geen risico je mag ze 30 dagen proberen : niet goed kun je ze terug sturen én krijgt je geld terug!! Wat houd je dan nog tegen ?

Goed passende inlegzolen

De inlegzolen werden snel geleverd en pasen goed.

Echt helpend!

Na een paar dagen op schoenen met de zooltjes erin gelopen te hebben voelde ik de pijn al wegtrekken! Na een week was hoelspoor over!

Goede steunzolen

Goede steunzolen Geven steun waar het hoort Een plezier om te dragen

Ze zijn top!

Besteld voor mijn man. Hij zegt: Vroeger ontzettend veel last van pijnlijke voeten nu loop ik op wolkjes!

Helemaal van de pijn af

Direct na dat ik de zooltjes in mijn werkschoenen had gedaan was ik van de stekende pijn af. Dus ben er erg blij mee

Prima, snelle levering. Voldoen goed

Goede instructie om de zolen op maat te maken. Top

Bijzonder geweldig

Vanaf dag 1 liep ik al luchtiger, en dat is werkschoenen met stalen neus. Veel minder een slepende voet einde van de shift, ben 38 jaar en heb etalage benen. toen ik bij uw site uit kwam was ik sceptisch want zelfs bij looptherapie en vanuit ziekenhuis, deze geweldige tip niet gehad, deze inlegzolen zijn voor mij perfect, en heb net 6 dagen gewerkt dus zeker aankoop waard

Heerlijk

De zooltjes van Footlocker laten je lopen op wolken. Geen last meer van Achilles problemen of hielspoor klachten. Een echte aanrader.

Ik heb ze op maat geknipt ! Ik heb artrose in mijn onderdrug ,en soms veel pijn ! En toen kreeg ik er hielspoor bij ! Waar het lopen moeilijk werd ! Deze zooltjes lopen heerlijk ,met verlichting van de pijn ! Is een echte aanrader ,super. Nu doe ik weer mijn dagelijkse wandeling !

Markerkant 13 3

1314 AL Almere