Fijne comfortabele zolen.

De zolen zijn heel gemakkelijk op maat te knippen. Ze lopen prima en geven de gewenste ondersteuning. Ik heb ze nog maar kort en daardoor nog niet hoeven wassen, dus daar geen oordeel over. Hopelijk gaan we snel het gewenste resultaat zien.

Pijnloos lopen

Goede service en duidelijke voorlichting over de aanschaf van mijn zolen. Ik ben erg tevreden over dit klantvriendelijke bedrijf.

Top product

We hebben een aantal inlegzooltjes besteld,verschillende maten,kort gezegd top

De inlegzolen van Footlogics voldoen perfect

Door gebruik te maken van uitgekiende materialen geeft de inlegzool een perfecte ondersteuning aan de voet. Wandelen is prettiger door een veerkrachtige tred

Al bijna een jaar last van hielspoor. Niet lekker kunnen wandelen Er tegen op zitten om van bed af te stappen. Ben deze zolen tegen gekomen en toch maar geprobeerd. Wat een uitkomst ik kan niet meer zonder!!

Ze zijn niet goed voor mij.

Ik heb er div keren opgelopen 10 km 15 km 16 km maar mijn voeten gaan ontzettend branden op de bal van mijn voeten. Ik heb wel meer zooltjes gehad maar daar zat een bult in de midden dat ging volgens mij beter. Dus ik heb ze terug gestuurd.

Loopt niet lekker

Stuur ze terug. Verhoging zool drukt te veel tegen onderkant voet aan. Loopt niet fijn

Geweldige zooltjes , het werkt

Jaren terug heel erg last gehad van hierdoor, kon bijna niet meer lopen, ook pijn als ik niet liep, zooltjes besteld en na een aantal dagen werd het al minder!!! Nog een extra paar besteld voor in andere schoenen, mijn hielspoor is helemaal verdwenen, nu weer een setje besteld omdat ik ze per ongeluk met de oude schoenen weg heb gegooid, maar dat eerste paar heb ik nog steeds, al 5 jaar dus mensen : Koop die zooltjes !

goede voorlichting, snelle bezorging, prima kwaliteit zooltjes

Ik heb flink last van mijn hiel, en heb al heel wat zooltjes van verschillende merken uitgeprobeerd. De Footlogics Comfort+ is het eerste zooltje dat verlichting geeft. Voor mij zou de ondersteuning van de voetboog nog wel wat hoger mogen voor nog meer steun, maar ik kan hier tenminste mee lopen zonder al te veel pijn.

Het probleem is niet erger geworden

Het was erg wennen in het begin, maar later ging het beter. Ik voel m’n hiel nog wel maar het is wel minder geworden. Hopelijk wordt het steeds minder.

Heb er veel plezier van.

Heb de zooltjes nu een paar weken en het bevalt prima. Gebruik ze in mijn wandelschoenen en heb inmiddels een paar flinke wandelingen gemaakt dus..........

Alles volgens afspraak

Prima product. Maar ik heb last van hielspoor en had gehoopt dat de voetzool de hinder zou verminderen, maar jammergenoeg is dat niet.

Lopen zonder pijn

Geweldige zooltjes,comfortabel en uitstekende ondersteuning daar waar nodig is.

Zooltjes en service uitstekend

De zooltjes die ik had besteld pasten niet goed in mijn laarsjes. Hiervoor in de plaats kreeg ik zonder probleem de 3/4 zooltjes.Deze zooltjes passen in al mijn schoenen of laarsjes.De zooltjes werken prima ik ben minder moe,ik merk ook dat mijn houding beter is. Kortom zooltjes en service beveel ik van harte aan.

Onvoldoende werking v metatarsalgie

Ik heb ze nu een paar weken ,maar mijn pijn is niet weg,ik hou branderige voeten

perfect

Ik kan nu weer gewoon lopen

Snel

Snelle en correcte lrvering

De zolen bevallen prima,makkelijk in de schoenen te plaatsen goede steun.

Een aanrader

Niet ontvangen, dus geen mening over kunnen vormen.

Niet ontvangen, dus geen mening over kunnen vormen.

Prima product en service

Fijne inlegzool, snelle levering, duidelijke instructies op de webshop

helpt werkelijk

Sinds ik de zolen ben gaan dragen is er een werkelijke verbetering van pijn van de Achilles pees opgetreden. Voet wordt beter ondersteund . Ik denk dat ik er nog een paar aanschaf voor in de pantoffels te dragen.

Kan er nog niet aan wennen

Ik heb langzaam het aantal uren opgebouwd dat ik de inlegzolen in mijn schoenen draag. Toch krijg ik pijnlijke voeten en ben dan blij als ik mijn schoenen weer uit kan doen

Ongelooflijk

Een wandel/ hardloop verslaving met een hielspoor dat is geen goede combinatie! Ik stond op het punt een afspraak te gaan maken met een podoloog toen ik footlogics voorbij zag komen op internet. Ik dacht laat ik dit proberen kan ik eventueel altijd nog een afspraak met een podoloog gaan inplannen. Maar dat is dus niet meer nodig! Vanaf dag één geweldig resultaat! Heb nu drie soorten steunzolen in huis. Voor de wandelschoenen hardloopschoenen en korte laarsjes. Ik heb maar van een ding spijt en dat is dat ik ze niet een jaar eerder heb gekocht!!!

Geeft directe verlichting en kunt lekker doorwandelen

De zooltjes draag ik sinds de bestelling in al mijn schoenen. Ik heb last van hielspoor aan een voet en vindt dit knap lastig omdat ik een fervent wandelaar ben. De zooltjes verzachten de druk en zeurende pijn en ik kan mijn wandelingen gelukkig voortzetten. Naast het dragen van zooltjes doe ik de aangegeven oefeningen die op de website staan. Nu maar geduld totdat de hielspoor in zijn geheel verdwenen is.

Markerkant 13 3

1314 AL Almere