ik ben zeer tevreden bijna geen rugpijn meer

ik ben zeer tevreden over de inlegzolen. Bijna geen erge rugpijn meer

2e paar aangeschaft.

de oplossing voor mijn voetblessure

door overbelasting een pijnlijke plek onder de hiel gekregen, zodat de hardlooptraining moest worden onderbroken. (begin van hielspoor). Remedie: rust en goede zooltjes tegen doorgezakte voeten en overpronatie. Snel gewend aan de Footlogics sportzooltjes. Hou voor de goede maat rekening dat je hardloopschoenen meestal 1-2 maten groter zijn dan je gewonen schoenen. Ruilen en korter knippen van de zooltjes is geen probleem, langer knippen wel!

Mijn klachten zijn erger

Ik had last van wat hielspoor... Na de zooltjes gedragen te hebben zijn de klachten véél erger geworden. Ik ben nu naar een fysiotherapeut gegaan die mij nu behandeld met shockwave. Alsof ik nu continu op een legoblokje sta....heel pijnlijk! Ik heb de zooltjes vrijdag terug gestuurd.

Super!! Direct verlichting en pijnvrij binnen 4 dagen

Zie hierboven

geweldig

ik heb last van hielspoor ,in de ochtend zeer pijnlijk maar zodra ik mijn schoenen aantrek en even met de hond ga lopen is binnen no time de pijn verdwenen dat was voorheen wel anders . Ik ben er mee geholpen en de levering was netjes op tijd zoals vermeld.

De pijn in mijn voet is bijna weg

Fijn

Ik ben zeer tevreden over mijn Footlogics Casual. Zonder overdrijven vanaf de eerste tien minuten dragen merkte ik al verlichting in mijn onderrug/knie/scheenbeen en hakken. Op helemaal platte schoenen kan ik wat lastig lopen maar met deze inlegzolen gaat dit perfect. Bijkomend voordeel... als je goed aanvullend verzekerd bent krijg je deze zolen gewoon vergoed van de zorgverzekeraar. In mijn geval voor €75,= op jaarbasis. Ik heb dus drie paar besteld en alles volledig terug ontvangen. Zeer te spreken over de snelle service/hulp en klantenservice en bovenal zeer te spreken over de zolen. Want dat loopt fantastisch en nu na bijna 1 maand klachtenvrij. Ik wil niet meer zonder.

Verschil merk je meteen

Lopen wordt een stuk makkelijker

Bevalt prims

Stuk minder pijn na het lopen aan de bal van m'n voet

Vallen groter dan verwacht.

Passen niet goed in de schoen waardoor de schoen niet meer goed past.

Fijne comfortabele zolen.

De zolen zijn heel gemakkelijk op maat te knippen. Ze lopen prima en geven de gewenste ondersteuning. Ik heb ze nog maar kort en daardoor nog niet hoeven wassen, dus daar geen oordeel over. Hopelijk gaan we snel het gewenste resultaat zien.

Pijnloos lopen

Goede service en duidelijke voorlichting over de aanschaf van mijn zolen. Ik ben erg tevreden over dit klantvriendelijke bedrijf.

Top product

We hebben een aantal inlegzooltjes besteld,verschillende maten,kort gezegd top

De inlegzolen van Footlogics voldoen perfect

Door gebruik te maken van uitgekiende materialen geeft de inlegzool een perfecte ondersteuning aan de voet. Wandelen is prettiger door een veerkrachtige tred

Al bijna een jaar last van hielspoor. Niet lekker kunnen wandelen Er tegen op zitten om van bed af te stappen. Ben deze zolen tegen gekomen en toch maar geprobeerd. Wat een uitkomst ik kan niet meer zonder!!

Ze zijn niet goed voor mij.

Ik heb er div keren opgelopen 10 km 15 km 16 km maar mijn voeten gaan ontzettend branden op de bal van mijn voeten. Ik heb wel meer zooltjes gehad maar daar zat een bult in de midden dat ging volgens mij beter. Dus ik heb ze terug gestuurd.

Loopt niet lekker

Stuur ze terug. Verhoging zool drukt te veel tegen onderkant voet aan. Loopt niet fijn

Geweldige zooltjes , het werkt

Jaren terug heel erg last gehad van hierdoor, kon bijna niet meer lopen, ook pijn als ik niet liep, zooltjes besteld en na een aantal dagen werd het al minder!!! Nog een extra paar besteld voor in andere schoenen, mijn hielspoor is helemaal verdwenen, nu weer een setje besteld omdat ik ze per ongeluk met de oude schoenen weg heb gegooid, maar dat eerste paar heb ik nog steeds, al 5 jaar dus mensen : Koop die zooltjes !

goede voorlichting, snelle bezorging, prima kwaliteit zooltjes

Ik heb flink last van mijn hiel, en heb al heel wat zooltjes van verschillende merken uitgeprobeerd. De Footlogics Comfort+ is het eerste zooltje dat verlichting geeft. Voor mij zou de ondersteuning van de voetboog nog wel wat hoger mogen voor nog meer steun, maar ik kan hier tenminste mee lopen zonder al te veel pijn.

Het probleem is niet erger geworden

Het was erg wennen in het begin, maar later ging het beter. Ik voel m’n hiel nog wel maar het is wel minder geworden. Hopelijk wordt het steeds minder.

Heb er veel plezier van.

Heb de zooltjes nu een paar weken en het bevalt prima. Gebruik ze in mijn wandelschoenen en heb inmiddels een paar flinke wandelingen gemaakt dus..........

Alles volgens afspraak

Prima product. Maar ik heb last van hielspoor en had gehoopt dat de voetzool de hinder zou verminderen, maar jammergenoeg is dat niet.

Lopen zonder pijn

Geweldige zooltjes,comfortabel en uitstekende ondersteuning daar waar nodig is.

Zooltjes en service uitstekend

De zooltjes die ik had besteld pasten niet goed in mijn laarsjes. Hiervoor in de plaats kreeg ik zonder probleem de 3/4 zooltjes.Deze zooltjes passen in al mijn schoenen of laarsjes.De zooltjes werken prima ik ben minder moe,ik merk ook dat mijn houding beter is. Kortom zooltjes en service beveel ik van harte aan.

Markerkant 13 3

1314 AL Almere