Super zooltjes en klantvriendelijk.

De titel zegt al genoeg. Product is goed en service eveneens.

Lopen gaat weer veel beter

Wandelen als nooit tevoren

Mooie website met heel veel informatie. zelf instructie van het op maat maken, met video indien nodig. De producten zien er goed uit en zitten ook prima. de levering gaat snel (met diverse tussentijdse bezorg info) Ook de bezorging gaat snel pakketje past door de brievenbus.

Mijn sportschoenen passen beter met de zooltjes

Heb ik hierboven gedaan.

Lopen goed, maar kraken alleen

Voelt en loopt goed. Alleen kraken de zooltjes alsof je een goedkope schoen aan hebt.

Juist voetklachten gekregen van footlogic

Eerst kocht ik footactive workmate, omdat ik veel moet staan en lopen voor mijn werk, en aan einde van dag vermoeide voeten had. Na 4 weken begon ik pijn te krijgen bij het lopen aan mijn hiel. Na een paar weken nog steeds las zelf savond werd ik wakker van pijn omdat er druk op kwam al ik op mijn rug lag, dacht ik misschien een begin van hielspoor of zo. Dus kocht ik footlogic comfort en dat heeft ook niet geholpen. Ik bleef last krijgen van mijn hiel. Dus naar de huisarts en die raade me af om verder in te lopen. Om een heel verhaal ko4t te houden elke persoon is anders wat voor mij niet werkt misschien werkt het voor de andere wel. En voor mij ik heb alleen spijt (€60 voor 2 zooltjes) en pijn bij elke stap aan overgehouden.

Benen herstellen weer.

Ik ben een fanatieke hardloper en tennisser en de training is een behoorlijke belasting. Al meer dan 10 jaar heb ik last van mijn kuitspieren. Daarnaast heb ik ook links last van hielspoor door een overpromotie. Door de zooltjes is mijn afwikkeling van mijn voet weer goed. Ik loop inmiddels makkelijker en sneller. Ik herstel ook veel beter na het sporten. Ik gebruik de zooltjes nog maar twee weken! Echt heel blij dat ik de zooltjes gekocht heb. Ik gebruik nu twee paar voor mijn normaal gebruik en een om mee te sporten. Het is wel even wennen omdat het midden van de zool versteviging geeft. Mijn voet was dat niet meer gewend. Maar dat weegt zeker niet op tegen de voordelen. Bij het op maat maken moet je goed letten dat je wat ruim knipt rond de kleine teen. Je kan het beter wat ruim knipperen, de zooltjes passen nog prima als ze iets te groot zijn.

Heerlijk lopen

Ik heb sinds een paar jaar jullie zooltjes en ben zeer tevreden... geen hoekspiegel of peesontsteking meer gehad

Bevallen heel goed

Mijn pijn door hielspoor is een stuk draaglijker geworden en ik heb hoop dat het zelfs over gaat ter zijner tijd.

I ben héél tevreden.

ik voel me veel zekerder in mijn wandelen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De zolen lopen erg lekker

De zolen lopen erg lekker en makkelijk op de juiste maat te knippen

Een ongekende ervaring

Deze zolen doen wat jullie beloven. Ik had last van een pijnlijke heup, als ik deze zolen draag voel ik niks meer, ook na een wandeling van 2uur (dagelijks) de pijn is verdwenen.Dit alleen al met mijn wandelschoenen. Nu nog een paar bestellen voor zomer schoenen. Hartelijk dank

Mooeilijk vast te stellen wat het effect is

Ik heb sinds een week of 4 last van hielspoor. Ik heb niet de indruk dat na plaatsen van de zolen de pijn is verminderd. Een peesbeschading zal vooral door veel tijd genezen. Zo lees ik. Baat het niet dan schaadt het niet

Lopen zonder pijn [hielspoor]

Via YouTube [https://m.youtube.com/watch?v=i76Dq6_5aD4] terechtgekomen bij Foodlogics. Adviseer ik u eerst de handige tips van Foodlogics te bekijken. Ondanks dat hun video's wel vertrouwen uitstralen had ik er weinig hoop in dat het zou werken. Hielspoor is pijnlijk en hardnekkig en liep ik met mijn 68 jaar als een manke bejaarde. Nooit last van gehad, alhoewel ik me kan herinneren dat ik vroeger als jongen steunzolen kreeg aangemeten. Van lieverlee waren die in ongebruik geraakt en tot mijn 40e nooit meer last van gehad. Daarna wel een zooltjes op water via internet besteld en werkten deze ook jaren tegen vermoeide voeten. Echter hielspoor is echt iets anders dan vermoeide voeten en voelde ik me echt invalide. Na het zien van de video van Foodlogics toch maar [geheel risicovrij] besteld via internet en ging dat geweldig goed en word je op de hoogte gehouden van de verzending. In een woord super geregeld. Wanneer het niet bevalt mag je zonder discussie de zooltjes weer terugsturen en is met de retourverpakking een makkie. Je mag een maand uitproberen dus dat eerst maar eens doen want hielspoor is niet zomaar verdwenen en bestaat er geen toverstafje. Die zooltjes voelde wel gelijk goed en had ik twee paar besteld, voor mijn slippers en dagelijkse schoenen. Na een paar dagen werd het dragen van de zooltjes wat meer vermoeiend omdat de spieren gedwongen worden anders te gaan staan. Verder heb ik de oefeningen van Foodlogics opgevolgd en hielpen deze ook de pijn te verzachten. Nu, na ongeveer 4 weken is de pijn zo goed als verdwenen en ben ik overgelukkig met mijn zooltjes en ervan overtuigd dat ik er helemaal vanaf ga komen. Want hielspoor is een hele nare pijn welke je volledig immobiel kan maken. Ben dus super tevreden en kan ik iedereen Foodlogics aanraden. Ik ga nog 2 paar zooltjes bestellen dan hoef ik in mijn zondagse schoenen niet steeds te wisselen van mijn dagelijkse paar.

Inlegzolen voelen prima in mijn schoenen. Ik loop nu zonder pijn onder mijn voeten, werkt corrigerend. Ik beveel iedereen aan om dit product te kopen.

Het helpt echt! Was in het begin sceptisch maar ik ben blij dat ik ze heb.

Het helpt echt. Ik ben nog niet helemaal van de pijn af maar ik hoef geen paracetamol meer te gebruiken. Je schoenen en laarzen gaan wel iets strakker zitten.

De inlegzolen doen wat beloofd is.

De zolen lijken gelijk al ervoor te zorgen dat de vrijwel structurele pijn onder de bal van de voet duidelijk vermindert. Zoveel vermindert dat lopen weer aangenaam is.

Soepel lopen

Een stevige en verzorgde inlegzool die gemakkelijk op maat te knippen is. Hij steunt waar het de bedoeling is. Ook de levering was vlot. Mijn complimenten.

perfect!!

De keuze comfort Plus xs geeft mij een goede ondersteuning, de pijnlijke bal van mijn voorvoet is na 2 weken al een stuk verminderd. Wandel met veel plezier. Jammer dat ik de zolen niet vergoed krijg van mijn Zilverenkruis Achmea ik het een aanvullende verzekering waar deze vergoeding niet onder valt.

Gewoon uitstekend.

Ik kan beter lopen zonder hielspoor pijn en langere afstanden afleggen.

Prima.

Website goed bestuderen en voor uw specifiek geval de juiste zolen bestellen. Dan heb je een prima ondersteuning van het voetprobleem

Zeer comfortabele inlegzolen!

Zeer comfortabele inlegzolen! Een goede ondersteuning van de voet, ook aan de binnenzijde. Waar ik enorm tevreden over ben is het zachte gedeelte achteraan, ideaal om mijn hielspoor niet meer te voelen!

Kan er nog niet zo veel over zeggen.

2 paar besteld maar 1 paar in gebruik om uit te proberen. Heb veel last van de hiel/peesplaat. Soms denk ik dat t alleen maar erger wordt. Denk dat t nog te kort is om te oordelen of deze zooltjes echt gaat helpen. Doe ook oefeningen wat ook belangrijk is. Has eerlijk gezegd ook meer demping van de hiel verwacht.

Uitstekende service

Zeer tevreden over inlegzooltjes tegen hielspoor.

fantastisch had last van hielspoor nu bijna niet meer.

Echt een aanrader als je last van hielspoor hebt. Ik dacht ik probeer het baat het niet schaad het ook niet. Maar ik had direct gemak van de zooltjes de pijn was bijna helemaal verdwenen. En nu bijna helemaal geen pijn meer echt een aanrader.

Markerkant 13 3

1314 AL Almere