Heel goed!!

Het was voor mij even wennen, ik heb nl. een behoorlijke hallux valgus aan de rechter voet. Ik voel de zijkant wel onder de knobbel maar heb er geen last van. Het word nu na een paar weken al minder, geen pijn en dat is een hele verademing. Dus voor mij werkt het goed....

Goed materiaal voor mijn moeilijke voeten en een heel goede service!

Goed materiaal voor mijn moeilijke voeten en een heel goede service!

fijne zooltjes, goede duidelijke website en folder

Ik heb al wat langer last van doorgezakte voeten en geen zin om naar een podotherapeut te gaan. Daar waren mijn klachten niet ernstig genoeg voor. Wel merkte ik dat ik na lang wandelen wat last kreeg in mijn benen. Ook heb ik een beroep waarbij ik veel sta. Genoeg reden om mijn eigenwijsheid aan de kant te zetten en toch zooltjes te kopen. Een collega kocht zooltjes van footlogics en was erg enthousiast. Ik nu dus ook! Fijne zooltjes, duidelijke uitleg. Ik heb er verschillende klanten van mij al op attent gemaakt. Ook klanten die last hebben van hielspoor. Altijd fijn om iets aan te prijzen waar je zelf ervaring mee hebt. Bedankt!

Het is even wennen maar het loopt prima

nog niet gewenst resultaat

Door hielspoor gaf het wandelen,met footlogics comfort nog niet het gewenste resultaat,op advies van mijn huisarts,kocht ik visco spot hielgel aan,gebruik nu u footlogics thuis,en buitenhuis in de wandelschoenen ,hielgels.

met mijn zooltjes kan ik weer voort.

Ik hoop dat mijn hielspoor van deze zooltjes blij wordt en blijft.

Ik kan helaas niet beter lopen ondanks de zolen.

De zolen zijn volgens mij prima maar mijn voet blijft helaas pijnlijk. Ik heb ledderhose en er is geen verbetering. Wanneer iemand nog een goede tip voor mij heeft houd ik me aanbevolen. RJM

Passen niet in mijn schoenen

Passen niet in mijn eigen schoenen, dus kan ze niet gebruiken. Kan alleen in schoenen waar een losse, uitneembare zool in zit. Miskoop dus voor mij helaas.

Top service!

De zolen doen precies wat er beloofd is! Pijnverlichting van hielspoor. Maar een ander lastig ‘voet-probleem’ kon helaas niet worden opgelost. Had dit vooraf besproken met Moniek. Mocht de zolen toch uitproberen en heb dat gedaan. Dit had helaas niet het gewenste effect! Zolen én geld retour! Dankjewel Moniek Top service!

Geen pijn meer in mijn voeten na een dag werken

Na 1 dag werken ongelofelijke pijn in mijn voeten. Geen pijn meer.

voel er mij goed in, minder last van kniepijn

voel er mij goed in, minder last van kniepijn

zeer goede inlegzolen

De inlegzolen bevallen mij zeer goed. Sinds ik deze gebruik heb ik veel minder last van mijn diabetesvoeten. Ik kan nu weer vrij normaal lopen

Het valt niet tegen. Het kan nog beter. Denk ik

Wat ik er van verwachte. Goed dus

Ben verlost van mijn pijn, zeer tevreden!

Duidelijke site, gemakkelijk bestellen en zeer snelle levering. Er wordt zeker voldoende info gegeven om wegwijs te raken uit het aanbod. Ik bestelde de halve inlegzolen wegens hielspoor. Tegen alle verwachtingen in voelde ik bij het eerste gebruik reeds dat mijn voet een betere stand aannam waardoor mijn hiel op een correctere manier belast werd. Binnen de week waren mijn klachten grotendeels weg en nu, na een drietal weken heb ik helemaal geen pijn meer. Nooit gedacht dat dit kon met deze goedkope zooltjes ( zeker in vergelijking met dure zolen op voorschrift bij een podoloog!). Enig klein minpuntje: ze passen niet in al mijn schoenen, daar ik uit sommige schoenen de binnenzool niet verwijderd krijg en met de extra zooltje er in schuurt de schoen tegen mijn wreef. Conclusie: top site, goed product, zeer tevreden!

helemaal te gek

ik kan niet anders zeggen , bestelling snel geleverd en ik kreeg ook nog eens een prima advies voor het onderhoud van de . De zolen lopen ook goe en de pijn klachten verminderen na nu ongeveer twee a drie weken ze te gebruiken.

Prima inlegzolen

Sinds ik de inlegzolen gebruik heb ik veel minder last van pijn onder mijn voeten. Prima zolen dus. Ik ben erg tevreden, ook over de snelheid van de bezorging.

Prettiger lopen

Loopt een stuk beter! Heb de halve zooltjes er bij besteld want de standaard zolen vind ik erg breed en kreeg ik maar in 2 paar van mijn schoenen...de halve passen overal in...minder pijn met lopen eigenlijk al heel snel!

Ze lopen lekker,heb weinig last van mijn voeten

Heerlijke zooltjes,ik had last van mijn hielspoor,heb toen de zooltjes besteld

De inlegzolen bevallen hartstikke goed. Het is echt een aanrader. Zou ook de hele inlegzool gaan bestellen

Erg brede zolen

Na mijn bestelling werden de zooltjes een dag te laat geleverd. Op zich geen probleem, mijn bestelling paste door de brievenbus dus ik ben er niet (tevergeefs) voor thuis gebleven. De zooltjes zijn van goede kwaliteit alleen zijn ze erg breed. Het lukt niet goed om ze passend te knippen en je moet ze dus met veel geweld in je schoenen proppen waardoor het lastig is om ze makkelijk te wisselen. Als ze eenmaal in je schoenen zitten zijn ze wel prettig.

Ik heb de inlegzolen besteld omdat ik hierdoor heb. Na het dragen en oefeningen doen gaat het een stuk beter. Ik heb de duurste genomen met suède bovenkant. Je krijgt ze daardoor wel wat moeilijker in de schoen. En in smalle schoenen zouden denk ik de halve zooltjes beter zijn. Maar prima zooltjes hoor in de bergschoenen en sneakers! Een aanrader!

Ik heb eerst een klein randje van het zooltje moeten knippen, ze waren iets te breed bij de tenen. Daarna in mijn schoenen gedaan en wat een verschil. Door de zooltjes merkte ik waar ik steun nodig had. Ik heb de eerste paar dagen nog wel wat pijnklachten in de holte van mijn voet ervaren, maar nu loopt het echt geweldig. Ook ben ik niet meer door mijn voet gezakt, ben er heel blij mee

Goede ervaring

Vlotte levering en zolen die echt helpen bij hielspoor

Heb er wel even aan moeten wennen. Mijn meest vervelende voet heeft er wat moeite mee. Maar even doorzetten en het komt helemaal goed. Ik denk zelfs dat mijn rugklachten zijn verminderd. Hoe fijn is dat!

Een aanrader voor iedereen!

De zolen van footligics zijn zeker een aanrader.IMijn rugklachten zijn verdwenen.

Markerkant 13 3

1314 AL Almere