prima zolen

sinds ik drie weken geleden de zolen gebruik zijn de klachten van de hielspoor aanzienlijk afgenomen.

Gewéldig.... ik heb ze in mijn werkschoenen..

Heel graag wil ik footlogics bedanken. Mijn rechtervoet is doorgezakt. Deze zolen geven enorm veel steun op de goede plekken.. Vr groet. Janny

Prettig

De zooltjes voelen prettig aan en verstevigt mijn voeten. De pijn in mijn voet is afgenomen, Ik ben erg tevreden

Draagcomfort

Bevallen goed

even wennen maar heel tevreden

Ik heb erg moeten wennen in het begin, zo kon ik de zooltjes echt maar 3 uurtjes per dag gebruiken en dan moesten ze eruit.. inmiddels vind ik het alleen maar prettig om ze te gebruiken, ik voel niet meer dat platte gevoel in mijn schoen en veer nu lekker mee tijdens het lopen, nog even wennen voor mij knieen en rug maar het voelt al wel iets prettiger! en alle beetjes helpen :)

Daar ik last krijg van reuma ook mijn voeten bevallen me super goed.

Goede morgen,bedankt voor de belangstelling voor de resultaten van de inleg zooltjes.Omdat ik in huis geen schoenen aan heb is het gebruik van de zooltjes niet optimaal dus heb ik er ook niet alle profijt van .Als ik overdag niet zoveel loop heb ik er de volgende dag ook minder last,maar ik kan niet zeggen dat door het gebruik ik minder last heb. Met vr groet J Cupido.

Tevreden en goede kwaliteit

Het vorige type zool had een glad oppervlakte waardoor je voet toch beter in de schoen schuift. Verder is de gebruikerservaring hetzelfde als voorheen en goed.

Goede stevige zolen

Omdat mijn steunzolen van de podotherapeut versleten waren wilde ik kijken of er ook een goedkopere optie was. Tot op heden ben ik erg tevreden.

Footlogics zorgt ervoor dat ik mijn grootste hobby, wandelen, weer uitgebreid kan doen.

Ik heb net mijn 2e paar Footlogics inlegzooltjes ontvangen. Bij nieuwe wandelschoenen horen nieuwe zooltjes. Voordat ik Footlogics ontdekt had, kon ik niet zo ver wandelen als ik graag zou willen. Pijn onder mijn voeten en een branderig gevoel in de bal van mijn voet zorgde ervoor dat ik alleen korte wandelingen kon maken. Heel erg jammer vond ik dat. Maar nu, met de zooltjes (en goede sokken), wandel ik met heel veel plezier vele kilometers zonder pijn. Bedankt Footlogics! Ik ben hier zo blij mee!

Perfect service

Enige tijd geleden enkele Footlogics Sensi inlegzolen aangeschaft. Na de aanschaf twijfels gehad aan de juiste maat maar met behulp van de uitstekende service van Footlogics kunnen bepalen wat de juiste maat was. De Senis inlegzolen vervangen tot grote voldoening mijn peperdure orthopedische steunzolen. Super tevreden.

Bevallen erg goed ik beveel het aan als je last hebt

Ik heb een paar zooltjes in mijn gewone schoenen en het voelt lekker zacht aan . En ik heb een paar zooltjes in mijn wandelschoenen ik loop namelijk veel . De eerste keer had ik loopsokken aan maar de tweede keer dacht ik ik ga op blote voeten in de schoenen . En dat was super dat voelde zo goed aan dat raad ik iedereen aan die veel wandelt . Ik voel ook dat het hielspoor verminderd . na een tijdje rust en je gaat weer lopen voelt het beter minder pijn .

Zooltjes niet geschikt voor mij, de service was erg goed! Terug gestuurd en binnen paar dagen geld terug!!

Niet fijn

Ik kreeg veel meer pijn met lopen heb de zolen terug gestuurd.

Voor mijn probleem enigszins tegenvallend

Ik heb een pijnlijke voorvoet zool. Metatarsalgie. Het zooltje heeft voor mij op de voorvoet veel te weinig demping. Het zooltje loopt verder wel lekker. Meer geschikt voor hielspoor.

De zooltjes bevallen heel erg goed!

Door de zooltjes krijgen mijn voeten meer ondersteuning over het gehele vlak en dus minder druk alleen op de hak. Daardoor wordt de pijn van een hielspoor veel draaglijker en heel acceptabel en kan het lopen gewoon doorgaan.

zie beneden

Hallo, Tot nu toe de beste zolen,maar nog niet perfect.Ik blijf de bultjes onder mijn voeten(vlak voor de tenen)voelen. Ik heb een 2e paar besteld. Van het eerste paar laten de witte hak inleg los. Wat te doen?Nieuwe sturen? Gr.Gerard Praas

ze doen zeer

het is niet wat ik er van verwacht had

Schoenen lopen weer lekker

Ik heb 2 paar verschillende zooltjes aangeschaft: High Heel Comfort en de de Casual halve zooltjes. Mijn schoenen met hoge en lage hak, zitten nu veel beter en ik heb minder last van mijn voeten. Ik wilde de schoenen wegdoen, maar dat is nu niet meer nodig! Helaas bij langer dan 5 uur aan een stuk erop lopen lukt mij nog steeds niet, omdat ik een voetblessure heb. Maar met 4 paar kan ik al meer schoenen weer dragen! Ik draag ze nu dik een maand. Voor mijn vriend heb ik de Comfort besteld, maar deze heeft hij nog niet geprobeerd. Hij heeft een doorgezakte voet en een zwakke enkel. Ik hoop dat het hem ook verlichting brengt net als zijn op maat gemaakte (dure) zooltjes van de podotherapeut. Er was ook 1 paar per ongeluk niet ingepakt en geleverd. 1 telefoontje met Moniek en het was geregeld: de volgende dag de vergeten zooltjes al in de brievenbus. Wat een topservice!

Super oplossing

Ik loop met deze zooltjes een stuk pijnlozer!

goed voor mijn voeten

Ik had last van beginnende hielspoor. Ik hou heel erg van wandelen dus dat was niet fijn. Nu met de zooltjes dit weekend 13 kilometer gelopen zonder pijn!

Geweldig !!!!

Na een aantal weken ben ik van mijn hielspoor af en mijn onderrug voelt na 5 jaar pijn, ook een stuk beter. Ik raad ze iedereen aan met rug, voet e.d. klachten.

Heel tevreden

Zitten heel comfortabel, verlicht de voeten

Teenkrampen gereduceerd met 75%

Met de Footlogics inlegzolen kan ik gelukkig weer 9 holes lopen! De eerste keer had ik nog maar 25% last van mijn krampen en iedere golfdag wordt het beter! Wat een zaligheid om (bijna) pijnvrij te lopen. Dank Footlogics voor het leveren van een eerlijk product tegen een eerlijke prijs!

Begin pijnloos te worden

Moest wennen , tijdje last gehad maar begint nu beter te worden , heb ze niet heel de dag in om gewenning te waar borgen , ik loop en sta heel de dag namelijk

Markerkant 13 3

1314 AL Almere