Mijn man heeft begin dit jaar zijn enkel gebroken en zijn kuitbeen. Nog dagelijks last van zijn voet. Arts adviseerde steunzolen, verder is er niks aan te doen. Echter daar zit nogal een prijskaartje aan dus bedacht om eerst deze te proberen. En de klachten zijn weg. Manlief is zo blij!! Echt een heel fijn product

Fijne steun op plaatsen waar nodig

Ik heb de leren variant gekocht , dit is suède . Ik krappere schoenen is het stroef om in de schoen te schuiven .Had liever glad leer gehad ...ivm instap . Model en steun is prima

Super!!

Mijn zoon ervaart geen pijn meer in z'n hakken. Hij omschreef het als pijn in de hak.Ik ben gaan googlen en kwam op deze zooltjes uit! Goede pasvorm voor schoenmaat 33.

Ik loop weer zonder pijn.

Had last van mijn voetboog,een paar zolen,en klaar is Kees!

dé beste!

Een aantal verschillende zooltjes geprobeerd, maar deze Comfort Plus zijn veruit de beste! Niet verder zoeken!

De zolen zitten prima en heb zo veel steun en minder pijn in mijn hak

Twee paar besled,en gelijk in mijn werk schoenen gedaan. Wat een heerlijk gevoel,weg was dat rot gevoel in mijn hakken. Gelijk nog maar een paar besteld. Wat ze beloven bij footlogics klop ook.

Zeer tevreden over de zooltjes Ga veel wandelen en heb geen pijn meer.Dank u! .

Geen last meer van mijn voeten.

Na diverse operatie aan mijn knie heb ik een lichte platvoet ontwikkeld. De laatste operatie is een knieprothese geplaatst maar mijn voet bleef een probleem. Dit is mede dankzij footlogics opgelost! Zooltjes zijn aangeschaft voor werkschoenen,sneakers en mijn nette schoenen.!

Geweldig kon zonder pijn onder mijn voorvoet weer lopen.

Ik had in eerste instantie er geen hoge pet van op dat een zooltje de pijn met lopen kon weg nemen maar het heeft mijn verwachting over troffen. Ik heb de 35 km wandel trail op Ameland zonder problemen en pijnloos uitgelopen . Een woord Geweldig !

Ik had ze al maar die waren uitgelopen ... ze bevallen uitstekend

Snel geleverd! Bevallen zeer goed

Product zeer snel geleverd. Passen goed in de schoenen. Eerste dag een beetje wennen maar nu wil ik niet meer zonder!

Helaas bevielen de inleg comfort zooltjes minder

ik heb al twee keer eerder inlegzooltjes heb besteld bij Footlogics, de Sport voor in de wandelschoenen en de Casuals voor in m’n mocassins. Helaas bevielen de comfort zooltjes voor in de dagelijkse schoen minder en heb ik, na ze te hebben teruggestuurd, direct m’n geld teruggekregen. Keurig gereld allemaal!

Zo simpel en zo geweldig

Deze zooltjes hebben mijn problemen opgelost. Blij mee dus

Heel tevreden

De zooltjes zaten meteen goed.geen pijn van gehad. Super aankoop!

slecht

heb al 10 jaar gebruikt gemaakt van footlogics nooit geen problemen mee gehad met lopen maar nu heb ik nieuwe besteld en heb nu wel problemen met lopen dus het val nu nu zwaar tegen iedere dag last met het lopen iedere zere voeten

Vind de inleg zolen super ben er erg blij mee. Mijn voeten zijn minder moe en branden niet zo erg meer. Kortom super tevreden mee.

Voldoen prima

Dit zijn mijn tweede paar. Heel tevreden met het resultaat. Geen voet-en rugpijn meer.

Ben heel tevreden, heb nu beduidend minder klachten.

ben voornemens nog een paar te bestellen

Uitstekende inlegzolen.

Bijna onmiddelijke verlichting van mijn klachten en na een week blijvende verlichting. Een echte aanrader bij hielspoor.

Linker zooltje goed rechter zooltje beetje pijnlijk onder de grote teenknobbel.

Zeer klantvriedelijk en behulpzaam

Geweldige zooltjes!

Zooltjes helpen goed. Aanmerkelijk veel minder last. Heb gelijk nog 2 paar zooltjes besteld. Dus aankoop meer dan waard.

Geweldig product ,prima service

Ik heb de foologics comfort +zooltjes aangedaan en kan ze niet meer missen . Geven echt verlichting bij hielspoor. Na een paar dagen de Casual zooltjes besteld zitten ook geweldig in de wat smallere schoenen. Heb ze al aan verschillende mensen aanbevolen. Moniek bedankt voor je goede advies.

Loopgenot, maar toch een klein puntje van aandacht.

De informatievoorziening op de website uitgebreid en de bestel-procedure heb ik als probleemloos en vlot ervaren. Mijn Footlogics bevallen goed. Ik gebruik de in mijn Lowa half hoge schoenen en in mijn Mountain Peaks. Ik gebruik mijn loopschoenen één dag en trek dan een ander paar aan - om en om dus.... De Footlogics zijn een significante upgrade voor de Mountain Peaks tijdens het lopen, en ook de Lowa wandelschoen Renegade GTX MID heeft de Footlogic upgrade al is die impact iets minder - maar dat komt door het kwaliteitsverschil wat schoenen van beide merken, logischerwijze, in zich hebben. Ik merk tijdens het lopen niet meer dat ik, sinds een aantal jaren terug na een verkeersongeluk, whiplash gerelateerde ongemakken ervaar. Nadat ik over gegaan ben van gewone, goede loopschoenen, naar wandelschoenen en deze nu met de Footlogic - based upgrade aantrek - merk ik dat ik met gemak veel langer en verder kan lopen zonder enig ongemak. Wel heb ik het 'gevoel' dat het niet zo verstandig is ze vaak {bij de wissel van schoenen} van de ene schoen in de andere schoen te verplaatsen - het lijkt {...} dat de pads los kunnen {gaan} laten? Mijn echtgenoot heeft door een chirurgische fout een doorgezakte voetboog / platvoet. Hij ervaart nu dat hij die 'holte' weer terug heeft. Overall - zeer tevreden met een klein puntje van aandacht.

Zooltjes geven echt verlichting dus tweede paar bij besteld. Helaas heb ik die verkeerd ingekort waardoor ik met teen op rand loop. Dit via mail door gegeven en ondanks mijn eigen fout toch nieuwe zooltjes gekregen Super service GA ZO DOOR Ik ben erg tevreden

Markerkant 13 3

1314 AL Almere