Loopgenot, maar toch een klein puntje van aandacht.
De informatievoorziening op de website uitgebreid en de bestel-procedure heb ik als probleemloos en vlot ervaren.
Mijn Footlogics bevallen goed.
Ik gebruik de in mijn Lowa half hoge schoenen en in mijn Mountain Peaks. Ik gebruik mijn loopschoenen één dag en trek dan een ander paar aan - om en om dus....
De Footlogics zijn een significante upgrade voor de Mountain Peaks tijdens het lopen, en ook de Lowa wandelschoen Renegade GTX MID heeft de Footlogic upgrade al is die impact iets minder - maar dat komt door het kwaliteitsverschil wat schoenen van beide merken, logischerwijze, in zich hebben.
Ik merk tijdens het lopen niet meer dat ik, sinds een aantal jaren terug na een verkeersongeluk, whiplash gerelateerde ongemakken ervaar.
Nadat ik over gegaan ben van gewone, goede loopschoenen, naar wandelschoenen en deze nu met de Footlogic - based upgrade
aantrek - merk ik dat ik met gemak veel langer en verder kan lopen zonder enig ongemak.
Wel heb ik het 'gevoel' dat het niet zo verstandig is ze vaak {bij de wissel van schoenen} van de ene schoen in de andere schoen te verplaatsen - het lijkt {...} dat de pads los kunnen {gaan} laten? Mijn echtgenoot heeft door een chirurgische fout een doorgezakte voetboog / platvoet. Hij ervaart nu dat hij die 'holte' weer terug heeft. Overall - zeer tevreden met een klein puntje van aandacht.