Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig snelle levering, hoge kwaliteit en vriendelijke service. Veel beoordelingen benadrukken het ontwerpproces en duidelijke communicatie. Over het algemeen blijken de reacties zeer tevreden over het product en de bestelervaring.
Ik heb al meerdere keren naamborden laten maken bij dit bedrijf. altijd keurig gemaakt en snel geleverd.
3 August 2025
Sonja
Hilversum
27 July 2025
Marijn
Rijswijk (NB)
ik heb al binnen in mij huis oke bedank u wel
22 July 2025
Ronald
Ede
Het product is erg mooi en van goede kwaliteit. Het bestellen (en vooral het ontwerpen) is ingewikkeld en vergt wat geduld.
3 July 2025
Henk
Aalten
Eerste levering kwam aan met een breuk. Na mijn melding super geholpen en kreeg ik snel een nieuwe opgestuurd.
26 June 2025
John
Zwaag
Goed meegedacht en netjes gebeld toen de kleur niet meer leverbaar was en snel
21 June 2025
Jess
Hem
Heb precies gekregen wat ik besteld had En optijd geleverd. Prijs/kwaliteit prima.
13 June 2025
Simon
Velsen.
Naamplaat voor op de voordeur besteld en ontvangen Had ik op een of andere manier het verkeerde lettertype ingevoerd.Ik op de telefoon gedoken en uitgelegd dat ik wat anders in gedachten had.Rogier in kwestie heeft het spontaan opgenomen en heeft mij zonder verdere kosten een nieuw Voordeurplaatje toegestuurd .Ja,wat moet ik daar nou nog aan toevoegen.Het enige wat ik kan zeggen:als je ooit wat nodig hebt wat betreft een naambordje of iets dergelijks,denk niet verder na, bestel gewoon bij 123naamborden.nl ,je zal echt tevreden zijn.
30 May 2025
Peter
LEIDSCHENDAM
Het naambordje bleek bij ontvangst enkele beschadigingen te hebben. Er was een stukje van de rand af, en er zat een barst in. Dat was teleurstellend, maar zodra zehier weet van kregen, hebben zij contact opgenomen om te bespreken dat ze een nieuwe voor me gingen maken. Een fantastische service en waarmaken van de 100% tevredenheidsgarantie! Een goede ervaring, en heel blij met een mooi naambordje! Bedankt!
29 May 2025
Ingeborg
Koudekerk aan den Rijn
Website werkt fijn, snelle levering met alles wat je nodigt hebt om het op te hangen erbij. Blij mee!
30 April 2025
Carolien
Putten
Jullie doen wat jullie beloven!
20 April 2025
Lilian
Bilzen - Hoeselt
Mooi bord, snel geleverd.
14 March 2025
Nicole
Bedum
Goeie service, mooi materiaal
7 March 2025
Robbie
Hoofddorp
Het is echt een prachtig mooi naambord geworden!!! Boven verwachting. En, een bijzonder fijn email-contact gehad. Zo kom je het niet vaak meer tegen!
21 February 2025
Aletta Otten
Westerbork
Doordat de transporteur het breekbare pakket door de brievenbus had gegooid, was de leisteen tegel gebroken. Binnen enkele dagen had ik een nieuw exemplaar binnen. Top service!
18 February 2025
Jorrinda
Geldermalsen
Prima.
9 February 2025
Peter
Krimpen aan den IJssel
Keurig verzorgd en netjes uitgevoerd naambordje. Goed ingepakt zodat het echt niet kan beschadigen.
30 January 2025
Karin
Rijsbergen
Precies zoals ontworpen echt super blij mee
26 January 2025
Jolanda
Vught
Makkelijk zelf je eigen voordeurbord te ontwerpen, mooi resultaat en snel geleverd!
13 January 2025
A.
Katwijk
Zoals verwacht en snel bezorgd!
2 January 2025
Meta
Groningen
Duidelijk website en verder prettige bestelervaring. Naambord van goede kwaliteit en erg mooi gegraveerd. Kortom zeker aan te raden
2 January 2025
Pieter
Eindhoven
Prima product.
31 December 2024
ad
Leende
Boven verwachting en makkelijk te monteren.
25 November 2024
Rob
Velsen
Ben erg tevreden. Snelle levering en het product ziet er heel goed uit. Kortom, zeer tevreden en ik zou deze site zeker aanbevelen aan anderen!
19 November 2024
Verona
Klazienaveen
Prima ervaring.
14 November 2024
Goos
Beuningen
Wij maken al meer dan 15 jaar met veel plezier de mooiste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle bordjes worden met een hoge zorgvuldigheid gemaakt en wij graveren of laseren alles op hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!
Dorpstraat 121
5595 CG Leende