Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig snelle levering, hoge kwaliteit en vriendelijke service. Veel beoordelingen benadrukken het ontwerpproces en duidelijke communicatie. Over het algemeen blijken de reacties zeer tevreden over het product en de bestelervaring.
Eerst zelf veel voorbeelden bestudeerd en daarna zelf ontworpen met de tool op de site.
4 November 2024
Marcel
Geertruidenberg
Zelf ontwerpen via de site gaf niet het resultaat wat ik voor ogen had. Via de mail en telefonisch contact gehad met Bart over het ontwerp. Uiteindelijk na 8 ontwerpen, gelukkig voor Bart geen probleem, hebben wij het naambordje besteld. Wij zijn er erg blij mee, nog mooier dan verwacht! Bedankt Bart voor je tijd en geduld.
6 October 2024
Lenny
Heijningen
Wij zijn heel blij met ons leistenen naambordje, het is prachtig geworden. We werden goed geholpen om de juiste lettergrootte te kiezen. En toen bleek dat de boorgaten (door eigen foutmeting) op de achterplaat niet op de juiste plekken zaten, kregen we binnen een dag kosteloos een nieuwe achterplaat opgestuurd met de juiste afmetingen. Aanrader!
2 October 2024
Julia
Vlaardingen
Update: 123naamborden.nl heeft contact met mij opgenomen om het probleem op te lossen. Het bordje is mooi, en snel geleverd. Helaas heeft het ons ontzettend veel moeite gekost om het naambordje op te hangen. Er zitten geen schroefgaten in. De bijgeleverde plakkers werken voor geen meter. Het bordje is hier veel te zwaar voor. Wij hebben het bordje uiteindelijk met kit moeten vastplakken. Teleurstellend.
Beveelt niet aan
Bergeijk
31 August 2024
J.Reijinga
ZAANDAM
Geweldige goede service van Bart. Er wordt meegedacht en er worden oplossingen meegegeven. Mooi product. Snelle aflevering. Ben hartstikke tevreden. Bedankt.
25 August 2024
Albert
Langeraar
Ons ontwerp kon nog verbeterd worden, en dat voorstel kregen we eerst in de mail, zodat we konden beslissen welk resultaat we wilden. Chapeau!
18 August 2024
Hans
Sittard
Zeer ruim aanbod, eigen voorkeuren eenvoudig toe te passen.
16 August 2024
Patrick Haekens
Riemst
Snelle levering, mooi product !
5 August 2024
Luc
Assendelft
We waren heel ontevreden over de communicatie over een fout in het naambord, maar 123naamborden heeft dit snel hersteld nadat onze onvrede duidelijk werd. Hun uitleg was duidelijk en zonder extra kosten werd de fout snel hersteld.
4 August 2024
Ja/ Nee Plaatje voor de brievenbus is mooi
18 July 2024
Hanneke
Best
Gemakkelijk zelf samen te stellen op de website en persoonlijk contact mogelijk via whatsapp als je vragen hebt of het wil niet helemaal lukken. We hebben een heel mooi naambordje mogen ontvangen, zeker blij mee.
11 July 2024
Michael
Lochem
Ik heb telefonisch contact gehad met Bart van 123naamborden.nl. Ik was namelijk op zoek naar een naambordje, wat binnen een paar dagen geleverd moest zijn. Hierop ben ik meer dan vriendelijk te woord gestaan en heeft hij me uitgelegd wat hij voor me kon betekenen en van welk type naambordjes hij een snelle levering kon garanderen. Hij is er in de ochtend mee aan de slag gegaan en de volgende dag heb ik m al mogen ontvangen. Ontzettend blij met het eindresultaat, het naambordje is prachtig geworden!! Samenvattend: topservice en goede kwaliteit!
13 June 2024
Debbie
Huizen
Na een kort overleg een perfect resultaat ontvangen binnen enkele dagen! Top kwaliteit.
4 June 2024
Matthias De Mey
Adegem
Naambord van uitmuntende kwaliteit en zeer compleet verpakt en verzorgd. Kreeg snelle en adequate respons bij enkele aftersales vragen mbt bezorging.
26 May 2024
R & E
Hoorn
Goede, fijne en snelle reactie/communicatie. Goede sevice.
23 May 2024
Daniëlle
Weert
Wij hadden zelf een ontwerp gemaakt en kregen vanuit 123naamboorden werd meegedacht hoe het er nog mooier uit kwam te zien! Top service!
23 May 2024
Bart
Leende
Zeer tevreden over het resultaat en vlotte afhandeling
16 May 2024
Vicky
Sint-Niklaas
Echt heel content
2 May 2024
Cinderella & Bart
Mol
Super fijn dat de gemaakte borden zo zorgvuldig worden gemaakt en bij onduidelijkheid je wordt gebeld!
29 April 2024
Lara Butter
Oosthuizen
2 naamborden besteld en er werd meegedacht echt fantastisch
15 April 2024
Monica
Kootwijkerbroek
Heel fijn contact gehad en er werd fijn meegedacht. Hele snelle service en zeer klantgericht!
12 April 2024
Laura
De Lier
Mooi bord. Ziet er heel mooi uit. Duidelijke montage beschrijving erbij.
29 March 2024
D.J.
Halsteren
Wij maken al meer dan 15 jaar met veel plezier de mooiste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle bordjes worden met een hoge zorgvuldigheid gemaakt en wij graveren of laseren alles op hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!
Dorpstraat 121
5595 CG Leende