Gewoon goed!!

Zelf een naambordje ontworpen. Binnen 2 dagen binnen. Maak het open en er zat viezigheid op het bordje. Vet..waardoor de tekst dof was en niet schoon te krijgen. Hier een melding over gemaakt en kreeg me te dagen een nieuw bordje geleverd. Snelle service en erg mooie kwaliteit.

Super service

Naambordje besteld met speciaal verzoek, was geen enkel probleem..Bij aankomst bleek dat ik waarschijnlijk een spatie ergens teveel had gebruikt, krijg nu kostenloos een nieuw bordje opgestuurd! Waren er maar meer van dit soorr bedrijven....

Gemakkelijk en snel

Het ging mij om iets eenvoudigs. Deze was kant en klaar door alleen eigen naam en nummer in te voeren. Ook snel geleverd. Voldoet aan verwachting.

Mooi naamplaatje

Mooi en degelijk naamplaatje voor goede prijs en snel geleverd

Snelle levering, goed product!

Product gemakkelijk te maken op de site. Snelle levering, goed product.

Prachtig naambord

Prachtig naambord en snelle levering.

Super kwaliteit! Wij zijn er blij mee

Heel mooi resultaat en vlugge toezending.

misschien moeilijk om ineen te steken maar als het eenmaal lukt gaat het vanzelf.

Uitstekende service

Wij hebben twee leistenen naambordjes besteld. Die lagen de volgende dag al in de bus, goed verpakt en keurig uitgevoerd. Niets op aan te merken!

Snel binnen na een goede afstemming.

Kwaliteitsproduct!

Helemaal tevreden

Snelle levering en makkelijk te ontwerpen.

Ruime keuze uit assortimen snelle levering verhouding prijs kwaliteit is prima plus goede service

Ruime keuze uit assortimen snelle levering verhouding prijs kwaliteit is prima echt een aanrader.

Een tevreden klant

Stijlvol, kwalitatief en perfect geleverd !!!

super mooi naambordje, snel geleverd!

Ik heb een leistenen naambordje besteld, deze is super mooi geworden en precies zoals ik wilde en in het design programma had gemaakt. Het was ook nog eens binnen 2 dagen geleverd, echt fantastisch!

We zijn erg tevreden over het naambordje wat we hebben laten maken.

Mooi en net naambordje

De website is gemakkelijk te bedienen. Veel verschillende Soorten. Snelle levering en gemakkelijk op te hangen. Heel blij mee.

Zo snel geleverd, top

Super kwaliteit en snellere levering!

Kwaliteit en snelheid van leveren beide helemaal top!

Mooi bordje en snelle levering!

Mooi bordje en snelle levering!

Goede kwaliteit en makkelijk te ontwerpen

Mooi naambord en snelle levering

Super mooi RVS bord

Super snelle levering

Het is mooi.

Het is mooi maar het enige spijtige is dat als het regent je niets van het naambord kan lezen. Kan er hier iets aan gebeuren? Mvg, Evelyn Deceuninck

Super service

Met mijn specifieke wensen was het even kijken wat er allemaal mogelijk was, maar Pascal heeft me top geholpen. Een dikke 10 dus voor de service en de levering was prima op tijd. dankjewel hiervoor ben er erg blij mee

Uitstekende service en ontzettend blij met het resultaat!

De service van 123naambordjes was echt super! Het contact was prettig en de levering was snel. Ik heb veel gezocht online maar weinig sites konden voldoen aan mijn eisen. Heel erg blij met de mogelijkheden die ik hier allemaal vond. Heel erg aan te raden!

Supergoede service, mooi product!

Prachtig naambordje. Snel in huis en hele mooie kwaliteit. Blij mee!

Dorpstraat 121

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 15 jaar met veel plezier de mooiste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle bordjes worden met een hoge zorgvuldigheid gemaakt en wij graveren of laseren alles op hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!