Zeer goed, en snel

Website werkt prima, na 3 dagen ons nieuwe naambord ontvangen. Keurig verpakt met bevestigingsmateriaal en duidelijke instructie

Goed geholpen met ontwerpen

Na een idee van hun kant ben ik aan de slag gegaan, ben niet zo goed hier in maar was toch vrij eenvoudig achteraf! Contact verliep heel goed snel antwoord, had het naambordje binnen paar dagen nodig was voor verjaardag, had met een dag binnen!

Mooi naambord

Naambord van mijn (schoon)kinderen gekregen. Zie er mooi strak uit. Eenvoudige montage.

een RVS naambordje besteld. Makkelijke website met veel mogelijkheden. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. levering was snel en netjes verpakt, Bevestigingsmateriaal netjes bijgeleverd en duidelijk instructie. in een woord super !!! echt een aanrader !

Prachtproduct

Een leisteen naambord besteld. Fijne website met veel mogelijkheden. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Het heeft even geduurd vanwege de verhuizing, maar inmiddels hangt het bordje aan de gevel bij onze entree. Wat zijn we er blij mee en wat staat deze prachtig!

Creatieve mogelijkheden tegen nette prijs

Leuk om op basis van een standaard ontwerp verder te borduren. Het re Kosultaat ziet er volgens verwachting uit. De levering is snel en keurig verpakt. De prijs is niet overdreven. Daar naast bestelden we een marmeren grafsteen/herdenkingsplaquete. Ook hiervoor geldt dat de prijs/kwaliteit verhouding prima is. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Makkelijk samen te stellen, snelle levering en het resultaat is goed.

Superblij met naambord, goede service en communicatie.

Zijn erg blij met het naambordje netjes uitgevoerd en goede beschrijving voor onderhoud

Ben er erg blij mee!!

We hebben nu eindelijk een mooi naambordje bij de voordeur. Gemakkelijk te personaliseren en de outlay is precies zoals we we het graag wilden. 123 bedankt voor de snelle en correcte levering !!

Prima en snelle service!

Adequaat, snel en betrouwbaar!

Prima service en snelle levering.

Wij zijn tevreden over het contact dat er meteen was, toen bleek dat de afbeelding die wij op het bordje wilden niet goed overgekomen was. Probleem was snel opgelost en het bordje vervolgens snel gemaakt en geleverd. Het resultaat is precies zoals wij het ons hadden voorgesteld.

Pluspunten

Zondag een naambordje besteld en maandal al binnen precies zoals ik het doorgegeven had en goed verpakt super blij mee

Pluspunten

Bijzonder duidelijk site. Naambordje super snel en correct gemaakt en afgeleverd. Niets dan lof!

Pluspunten

Supersnelle levering, geheel volgens verwachting. Bevestigingsmateriaal netjes bijgeleverd en duidelijk instructie. Ook netjes verpakt!

Pluspunten

perfecte en correcte afwerking van de bestelling.en dit voor een eerlijke prijs

geen

Pluspunten

Site overzichtelijk en duidelijke uitleg hoe je je naambord maakt. Levering was snel en goed te volgen met track and trace.

Pluspunten

Wij hadden hetzelfde naambordje gekocht als onze buren. Onze letters waren echter veel donkerder grijs, wat op een donker leistenen bordje slecht te zien is in het donker. De letters van onze buren waren echter wel goed leesbaar (ander lettertype, maar verder zelfde bordje). Hierop hebben we contact gezocht met 123naamborden en kregen we een nieuw bordje toegestuurd waarvan de letters een stuk lichter waren. Dit bordje is veel beter leesbaar in de zon en met name in het donker. Top service van 123naamborden!

Pluspunten

Mooi naambord besteld op de site en snel geleverd!

Pluspunten

Ik heb nu ons 3de naambordje via hier, aangezien er 2x een kind bijgeschreven mocht worden. Dit is heel fijn voor mij geregeld. Hele fijne en makkelijke communicatie. Snelle en super goede service en levering. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Pluspunten

Duidelijke communicatie.Afspraken worden nagekomen. Afgeleverde bestelling beantwoorde volledig aan onze verwachting.Super !! Bedankt Ingrid.

Pluspunten

Goede, snelle service. Erg tevreden.

Pluspunten

Naast de snelle levering en het mooie naambord is ook de service bijzonder goed. Er was een foutje mijnerzijds in de tekst geslopen, maar dit werd snel en kosteloos hersteld. Hulde!!

Pluspunten

snelle levering en een zeer mooi naambordje

Dorpstraat 121

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 15 jaar met veel plezier de mooiste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle bordjes worden met een hoge zorgvuldigheid gemaakt en wij graveren of laseren alles op hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!