Als er beschadigingen aan product zijn kunt u ons dat direct melden. Wat de reden is gaan we dan direct onderzoeken. We kunnen dit alsnog beoordelen ahv een foto. Wilt u de houder behouden dan compenseren we de beschadiging. Wat betreft de bevestiging staat duidelijk in de tekst dat het een VESA houder is waarvoor de mount apart bijgekocht moet worden. De foto’s ondersteunen dit. We weten niet hoe we dit nog duidelijker moeten maken. Wellicht had u bij twijfel ons even moeten vragen. Jammer dat het zo gelopen is en jammer dat u onze dienstverlening daarom negatief beoordeeld.
Dank voor uw beoordeling. U vergist zich echter in het aankoopkanaal. U heeft dit niet via Bol.com gekocht maar via Tabletsolution.nl Bestelling op 9-2 om 16:43 wordt op 10-2 verstuurd en op 11-2 bezorgd, conform de lever belofte.