Beste Gert Jan, Wat een fantastisch cijfer geef je ons. Wij willen je namens Pintip hartelijk hiervoor bedanken. Hopelijk kunnen wij in de toekomst weer uw betalingsoplossing zijn! Met vriendelijke groet, Damon
Beste Mario, Bedankt voor een cijfer een 10! Fijn dat u zo positief bent over ons. Wij staan graag klaar voor u. Met vriendelijke groet, Efraïm
Beste Gerrit, Bedankt voor uw mooie cijfer en uitleg. Hier worden wij vrolijk van. Vervelend dat u af en toe een matige verbinding gehad. Voor de toekomst zou ik graag willen meekijken om deze ervaring te verbeteren en te kijken wat wij kunnen optimaliseren! Heeft u vragen of opmerkingen over ons apparatuur geef dit aan! Wij zullen u direct helpen. Met vriendelijke groet, Damon