Filters

10

Prima bedrijf

Al een aantal jaren maak ik gebruik van Pintip tijdens ons jaarlijks terug komende feestweek. Nog nooit geen problemen gehad, prima en betrouwbaar bedrijf met klantvriendelijke personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

levering en afwikkeling conform afspraken, perfecte werking apparaat, redelijke prijs

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer vriendelijk personeel

Wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen en komen de bestellingen en afspraken perfect na

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle Service

Goed en duidelijk geholpen. Snelle oplossing voor een (tijdelijk) betaalapparaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, goede producten

Altijd snel reactie en fijne producten. Alles werkt naar behoren. Wij komen telkens terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

alles correct.

Van bestelling tot retourzenden, gebruik en afrekening, alles correct.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Aansluiten en starten maar.☺

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld

Duidelijk Komt gemaakte afspraken na. correct bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel en zorgvuldig

Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Werdt zeer goed en snel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service en oplossend als er problemen ontstaan.

Zeer tevreden over de service en klantgerichtheid. We hadden leveringsproblemen, maar dat werd keurig opgelost door achter de hand hebbende extra pinautomaten mocht dat nodig zijn.. oplossinggericht in korte tijd. Perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer klantvriendelijk

goede pinautomaten

 • Aanbevelen? Ja
10

Eenvoudig en lage kosten

Gebruiksklaar geleverd, ideaal pin automaat voor events.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Vertrouwd adres al jaren voor ons!

 • Aanbevelen? Ja
9

leuk contact en snelle actie

we maken al jaren gebruik van de diensten dat gaat leuk via de telefoon en de afhandeling verloopt soepel en correct.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, netjes en betrouwbaar!

Wij gebruiken dit voor onze vuurwerkverkoop aan het eind van het jaar. Het is altijd compleet met de juiste uitleg erbij.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super service, snel en makkelijk in verhuur

Voor een dans evenement in ons kulturhus een extra pin bij gehuurd. Snel geregeld, super klantenservice en ook nog een zakje drop, wat wil je nog meer. Tip: pintip nieuwleusen Fijne feestdagen allemaal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Pintip tip top

Snel geleverd, goede service, werkende apparatuur en snelle uitbetaling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede snelle service

Voor een beurs een pinautomaat moeten gebruiken. Dit was erg effectief en de meesten klanten hebben via pin betaald. Ik had nog een paar vragen en deze zijn in enkele minuten allemaal snel beantwoord aan de telefoon. Heb gevraagd om een extra accu voor de zekerheid en deze is netjes meegeleverd. Kortom, super service!

 • Aanbevelen? Ja
5

Geen oplossing gegeven voor probleem

Na een aantal prima ervaringen met Pintip heeft Pintip eind november een flinke steek laten vallen. Wij hadden i.v.m. een tweedaagse beurs een mobiele pinautomaat gehuurd, een type dat door Pintip wordt aangeprezen voor in situaties waarin er geen stroom beschikbaar is, zoals markten en beurzen. Rond 10.00 uur apparaat (batterij vol) aangezet. Rond 14.00 uur was de accu al leeg. Contact opgenomen met de hulplijn van Pintip en de boodschap was meteen: dat is 'normaal', wij gaan hier niets aan doen. De volgende dag, na de batterij een hele nacht te hebben opgeladen, hetzelfde verhaal. Wij hebben hierdoor omzet misgelopen, maar het vervelendste is het gebrek aan hulpvaardigheid. Er is zogenaamd een hulplijn, maar die doet feitelijk dus niets dan de klacht aanhoren. Een slechte beurt, Pintip!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Simone, Bedankt voor je bericht en je beoordeling. Jammer dat je het zo hebt ervaren. Wij waren in eerste instantie niet op de hoogte dat er geen oplaadpunt op de locatie was. Als wij dit hadden geweten dan hadden wij direct een extra accu meegestuurd. Wij proberen een zo goed mogelijke service te leveren. Je kunt de storingsdienst altijd bellen bij een storing en dan staan wij je graag te woord. Net zoals voorgaande keren toen het goed beviel zouden wij ons graag willen bewijzen. Als u volgende keer weer bij ons afneemt zal ik graag persoonlijk met je afstemmen wat de juiste betalingsoplossing voor je is. Uiteraard zou ik dan ook even kunnen kijken wat ik met de prijs kan doen om het nog interessanter te maken. Mocht u nog vragen of onduidelijkheden hebben kunt u altijd even telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Efraïm

10

Het ging prima in al zijn facetten.

Vriendelijke bejegening ook bij stomme vragen. Goede uitleg Apparaat werkt goed en simpel. Administratieve afhandeling uitstekend

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Arie, bedankt voor uw geweldige review! Hier doen we het voor! We hopen u natuurlijk in de toekomst weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.

4

Problemen met uitbetaling

De uitbetaling is na twee weken nog niet binnen. Reeds gebeld. Er was een storing maar dat is inmiddels ook een week geleden. Voor de rest was alles goed en snel geregeld.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Gerie, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed heeft gewerkt. Ook wel zo fijn dat dit snel was. Wij vinden het heel vervelend voor u dat de betalingen vertraging hebben opgelopen. Helaas zijn wij met deze kwestie ook afhankelijk van meerdere partijen. Dit kan de snelheid helaas belemmeren. Zoals u ondertussen wellicht heeft vernomen zijn de betalingen keurig gestort. U heeft de volledige inzage hiervan op uw mijn Pintip profiel. Wij hopen dat wij u in de toekomst opnieuw kunnen helpen. Graag zouden wij u willen laten zien hoe snel & gemakkelijk het hoort te zijn. Mochten er nog onduidelijkheden zijn en/of vragen neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Efraïm

9

prima

duidelijk

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Frieda, Hartelijk dank voor uw fantastische score. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te kunnen helpen met uw betalingsoplossingen. Een hele fijn dag gewenst. Met vriendelijke groet, Damon

10

Goede service, goed geregeld!

Pintip levert gewoon een goed product en de klantenservice is nog “ouderwets” goed bereikbaar en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service!

Alles top geregeld. Contract door mij niet goed ingevuld, werd direct gebeld en alles opgelost. Factuur duidelijk en verrekening met borg goed uitgelegd. Kortom, voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anja, Wat een fantastische score gun jij ons! Wij willen jou hiervoor bedanken. Hopelijk kunnen wij in de toekomst u opnieuw van dienst zijn. Geniet van je dag! Met vriendelijke groet, Efraïm

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd