Pluspunten
Klantvriendelijk en goede service
VerbeterpuntenSoms interne communicatie lees controle over elkaar Heb nu ervaren dat bepaalde mensen nog niet op de hoogte zijn van alles wat geleid heeft tot verkeerde bestellingen Ook bij verzenden van automaten kan en moet het beter mijns inziens aangezien ik verkeerde automaten kreeg en ook nog eens niet vergrendeld wat kan lijden tot problemen als men kwaad wil en de automaat verwijderd uit koffer
Beste heer/mevrouw, bedankt voor de positieve review. Fijn dat u elk jaar weer voor Pintip kiest. De situatie omtrent uw huurovereenkomst had enkel te maken met een verkeerde notering van de datum. Met die reden kwam de pinautomaat veelte vroeg. Wij doen ons uiterste best om dit in de toekomst niet nogmaals te laten gebeuren. Wij hopen dat wij in de toekomst weer kunnen helpen met een pin van Pintip! Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
goede service, snelle levering, nette afhandeling bij opzeggen contract.
VerbeterpuntenDe betalingen zijn niet altijd na 24 uur uitgekeerd, terwijl jullie dat wel garanderen.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve recensie. Bij een huurovereenkomst kan het zo zijn dat de pin bedragen niet direct de volgende dag op uw rekening staan. Dit heeft te maken met de borgovereenkomst. De pingelden worden elke werkdag automatisch door het systeem overgeboekt. Met deze reden garanderen wij de uitbetaling binnen 24-uur. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Op een beurs in de RAI hebben wij voor Davitamon voor het eerst gebruik gemaakt van de services van PinTip. Als toonaangevend merk wil je dat alles soepel verloopt. De communicatie verliep vlot en toen het met het aansluiten van de pinapparaten op de beurs even niet wilde vlotten, heeft Stijn van Pintip ons er helemaal doorheen geloodst. Mede hierdoor kunnen wij terugkijken op een succesvolle en vooral stress-loze beurs. In het vervolg maken wij graag wederom gebruik van PinTip.
Verbeterpuntengeen
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw fantastische recensie. Hopelijk is de beurs ook succesvol geweest voor u. Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Snelle levering en apparaat werkte erg snel. Stevige doos om te vervoeren Handige manier van retourneren
VerbeterpuntenHeb meerdere malen gemaild over het omzetten van adres en mailadres. Dit leek uiteindelijk goed te zijn. Helaas stond er bij de afrekening nog steeds het foute adres bovenaan debrief.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor de positieve review. Fijn dat de pinautomaat goed bevallen is. De afrekening is van te voren al gemaakt en wordt automatisch verstuurd door ons systeem. Met die reden is het zo dat aanpassingen dan pas later zichtbaar worden. Wij zorgen ervoor dat hij volgende keer wel goed staat. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Ik vind de prijs goed, betrouwbaar en komen afspraken na. En altijd toch weer blij met die dropjes tijdens een beurs haha!
VerbeterpuntenIk vind de machines beetje oud en traag. Je hebt inmiddels zulke mooie nieuwe apparaten. Ik zou ook wel een koppeling willen met een online platform met alle gegevens van je klanten en transacties etc.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de drop lekker is! De Yoximo's van Atos zijn de nieuwste mobiele pinautomaten. De pinautomaat kan langzamer transacties verwerken als er slecht bereik is met het GPRS netwerk. Wij hebben een volledig online platform waarop u kan inloggen en al uw transacties kunt inzien. U kunt inloggen met uw klantennummer bij 'Mijn Pintip'. Mocht dit niet duidelijk zijn wil ik u vriendelijk verzoeken even contact met ons op te nemen. Groet, Efraïm.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat het advies goed bevallen is. GPRS pinautomaten zorgen voor een consistente verbinding, al helemaal op evenement locaties. Ik hoop dat ik u in de toekomst weer kan helpen met een pinautomaat. Groet, Marijke.
Pluspunten
Zoals bij voorgaande Pintip bestelling, is het weer prima geregeld.
VerbeterpuntenPost NL was twee dagen te laat met het bezorgen van de pinautomaten. Dit leverde wat stress op, maar de medewerkers van Pintip hadden een back-up geregeld.
Beste A Brillen, bedankt voor deze uitmuntende review. Persoonlijk had ik de situatie ook gevolgd dit was erg vervelend. Wij proberen er altijd voor te zorgen om alsnog zo snel mogelijk een pin bij u in huis te laten leveren. Ik hoop dat ik u in de toekomst weer kan helpen met een pinautomaat, groet Dinand.
Pluspunten
snel en direct contact en reactie op vragen per telefoon en mail
Verbeterpuntende instructie bij storingen was niet leesbaar (plaatje te ver vergroot) (gelukkig geen storing, maar voor jullie wel voor verbetering vatbaar) Onze pinmachine zou woensdag of donderdag geleverd worden, omdat ik donderdag de hele dag niet thuis zou zijn heb ik de zondag ervoor gemaild dat afleveren op donderdag niet zinvol zou zijn. De reactie daarop was dat ze de verzending de woensdag zouden regelen. Ik had dit gelezen als dat de pin dan geleverd zou worden, maar het bleek dat klaarmaken op woensdag levering op donderdag betekende, terwijl ik dan juist niet aanwezig was. Gevalletje miscommunicatie dus.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de positieve review. Vervelend dat er inderdaad een miscommunicatie is geweest. Ik ben erg blij om te horen dat verder de pinautomaat goed is bevallen. Wij hopen u de volgende keer de pinautomaat op woensdag te leveren! Groet, Efraïm.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar, goede service, snelle levering!
Beste heer/mevrouw, bedankt voor de fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
Beste Patricia, bedankt voor de fantastische score. Ik hoop dat wij in de toekomst u weer van een pinautomaat kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
snelle communicatie!
Verbeterpuntenalles ging goed!
Beste Eugene, bedankt voor de positieve beoordeling. Wij hopen in de toekomst u weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Beste B.Boels, hartelijk dank voor u fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet Marijke.
Pluspunten
Alles tijdig geleverd en conform afspraak
Beste heer C. Looije. Bedankt voor uw beoordeling. De handleiding is afgestemd op de grote van de verstuur/retour box. Online bij uw persoonlijke transactieoverzicht kunt u ook de handleiding inzien. Tijdens de oriëntatie op de website en afronding van een contract wordt er gemeld dat de pin-bedragen elke volgende werkdag wordt gestort.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige beoordeling. Mocht u in de toekomst nog een pinautomaat voor een dag benodigd zijn dan regelen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Dinand.
geen
Beste Ingrid, Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Mooi om te horen dat alles goed bevallen is. Wij hopen u gauw weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
uitermate tevreden.
Beste A Wester, Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenTweede keer een huurperiode bij PinTip. Voor de tweede keer ook problemen met een automaat. Daarom de betrouwbaarheid voor verbetering vatbaar.
Beste Edwin, erg vervelend dat er voor de tweede keer de automaat niet heeft gewerkt zoals u had gehoopt. Wij doen ons uiterste best om alle automaten die wij verhuren meerdere keren te controleren. Ik bedank u vriendelijk voor deze feedback wij gaan hieraan werken. Hopelijk kunnen wij ons in de toekomst wel u wensen voldoen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Betrouwbaar, kennis van zaken en jet geleverde is heel erg gemakkelijk. ‘Plug&Play’.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze fantastische score. Fijn dat het plug&play bevallen is. Hopelijk zien we u gauw weer. Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
Nog geen negatief punt kunnen ontdekken
Verbeterpuntengeen
Beste Claudia, Bedankt voor je vertrouwen in Pintip wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm
Pluspunten
Service is wat je er van verwacht, en de reactie op mailtjes is heel snel.
Verbeterpunten-
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw fantastische reactie. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
We werken met ons Taribush Kuna festival al 10 jaar met pinapparaten van Pintip. Communicatie met dit bedrijf is altijd erg fijn en afspraken worden altijd nagekomen. Is er iets niet goed dan sturen ze zo een pinapparaat na met een koerier, dat is een aantal jaren geleden ook al eens gebeurd. Dus helemaal top. We zitten alleen in het bos en via 4G is de verbinding soms niet top, afgelopen jaar alle apparaten over wifi gehaald.
Beste meneer Kerssies, Bedankt voor uw mooie recensie. Wij hopen dat wij, net als afgelopen jaren ook de komende jaren jullie festival van pinautomaten mogen voorzien. Met vriendelijke groet Dinand
Beste Rinus, Bedankt voor je mooie score. Wij hopen je ook volgend jaar te mogen helpen aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste mevrouw van Dorp, Bedankt voor uw schitterende score. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste meneer Lunsing, bedankt voor uw geweldige score. Super om te horen dat alles wederom goed is bevallen. Wij zien u graag in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Dinand
Beste Luuk, vriendelijk bedankt voor uw geweldige reactie. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn. Groet, Efraïm.
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen