Pluspunten
Zoals bij voorgaande Pintip bestelling, is het weer prima geregeld.
VerbeterpuntenPost NL was twee dagen te laat met het bezorgen van de pinautomaten. Dit leverde wat stress op, maar de medewerkers van Pintip hadden een back-up geregeld.
Beste A Brillen, bedankt voor deze uitmuntende review. Persoonlijk had ik de situatie ook gevolgd dit was erg vervelend. Wij proberen er altijd voor te zorgen om alsnog zo snel mogelijk een pin bij u in huis te laten leveren. Ik hoop dat ik u in de toekomst weer kan helpen met een pinautomaat, groet Dinand.
Pluspunten
snel en direct contact en reactie op vragen per telefoon en mail
Verbeterpuntende instructie bij storingen was niet leesbaar (plaatje te ver vergroot) (gelukkig geen storing, maar voor jullie wel voor verbetering vatbaar) Onze pinmachine zou woensdag of donderdag geleverd worden, omdat ik donderdag de hele dag niet thuis zou zijn heb ik de zondag ervoor gemaild dat afleveren op donderdag niet zinvol zou zijn. De reactie daarop was dat ze de verzending de woensdag zouden regelen. Ik had dit gelezen als dat de pin dan geleverd zou worden, maar het bleek dat klaarmaken op woensdag levering op donderdag betekende, terwijl ik dan juist niet aanwezig was. Gevalletje miscommunicatie dus.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de positieve review. Vervelend dat er inderdaad een miscommunicatie is geweest. Ik ben erg blij om te horen dat verder de pinautomaat goed is bevallen. Wij hopen u de volgende keer de pinautomaat op woensdag te leveren! Groet, Efraïm.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar, goede service, snelle levering!
Beste heer/mevrouw, bedankt voor de fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
Beste Patricia, bedankt voor de fantastische score. Ik hoop dat wij in de toekomst u weer van een pinautomaat kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
snelle communicatie!
Verbeterpuntenalles ging goed!
Beste Eugene, bedankt voor de positieve beoordeling. Wij hopen in de toekomst u weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Beste B.Boels, hartelijk dank voor u fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet Marijke.
Pluspunten
Alles tijdig geleverd en conform afspraak
Beste heer C. Looije. Bedankt voor uw beoordeling. De handleiding is afgestemd op de grote van de verstuur/retour box. Online bij uw persoonlijke transactieoverzicht kunt u ook de handleiding inzien. Tijdens de oriëntatie op de website en afronding van een contract wordt er gemeld dat de pin-bedragen elke volgende werkdag wordt gestort.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige beoordeling. Mocht u in de toekomst nog een pinautomaat voor een dag benodigd zijn dan regelen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Dinand.
geen
Beste Ingrid, Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Mooi om te horen dat alles goed bevallen is. Wij hopen u gauw weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
uitermate tevreden.
Beste A Wester, Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenTweede keer een huurperiode bij PinTip. Voor de tweede keer ook problemen met een automaat. Daarom de betrouwbaarheid voor verbetering vatbaar.
Beste Edwin, erg vervelend dat er voor de tweede keer de automaat niet heeft gewerkt zoals u had gehoopt. Wij doen ons uiterste best om alle automaten die wij verhuren meerdere keren te controleren. Ik bedank u vriendelijk voor deze feedback wij gaan hieraan werken. Hopelijk kunnen wij ons in de toekomst wel u wensen voldoen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Betrouwbaar, kennis van zaken en jet geleverde is heel erg gemakkelijk. ‘Plug&Play’.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze fantastische score. Fijn dat het plug&play bevallen is. Hopelijk zien we u gauw weer. Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
Nog geen negatief punt kunnen ontdekken
Verbeterpuntengeen
Beste Claudia, Bedankt voor je vertrouwen in Pintip wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm
Pluspunten
Service is wat je er van verwacht, en de reactie op mailtjes is heel snel.
Verbeterpunten-
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw fantastische reactie. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
We werken met ons Taribush Kuna festival al 10 jaar met pinapparaten van Pintip. Communicatie met dit bedrijf is altijd erg fijn en afspraken worden altijd nagekomen. Is er iets niet goed dan sturen ze zo een pinapparaat na met een koerier, dat is een aantal jaren geleden ook al eens gebeurd. Dus helemaal top. We zitten alleen in het bos en via 4G is de verbinding soms niet top, afgelopen jaar alle apparaten over wifi gehaald.
Beste meneer Kerssies, Bedankt voor uw mooie recensie. Wij hopen dat wij, net als afgelopen jaren ook de komende jaren jullie festival van pinautomaten mogen voorzien. Met vriendelijke groet Dinand
Beste Rinus, Bedankt voor je mooie score. Wij hopen je ook volgend jaar te mogen helpen aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste mevrouw van Dorp, Bedankt voor uw schitterende score. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste meneer Lunsing, bedankt voor uw geweldige score. Super om te horen dat alles wederom goed is bevallen. Wij zien u graag in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Dinand
Beste Luuk, vriendelijk bedankt voor uw geweldige reactie. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn. Groet, Efraïm.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze fantastische score. Fijn dat alles goed is bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Groet, Stijn.
Pluspunten
Super tevreden, uitstekende service en snelle bereikbaarheid.
Beste mevrouw/heer, bedankt voor deze fantastische score. Ik hoop dat wij u in de toekomst weer kunnen helpen. Groet, Efraiïm.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige score. Wij hopen u in de toekomst weer te verwelkomen. Groet, Efraiïm.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve reactie! We zien u hopelijk in de toekomst terug. groet, Efraïm.
Pluspunten
Doet niet moeilijk over het sepa-contract.
VerbeterpuntenSepa-contract (automatische incasso), beter in contract verwoorden. Zoal het nu is opgesteld geeft het jullie onbeperkte mogelijkheden om te incasseren van het bankrekeningnummer van een klant.
Beste meneer/mevrouw, bedankt voor deze super beoordeling! Ook bedankt voor uw input. Ik ga intern bekijken wat we hier aan kunnen doen. Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
Ze denken mee en weten waar ze het over hebben, dus ook wat de klant nodig heeft.
VerbeterpuntenVanuit eerdere bestellingen opnieuw bestellen mogelijk?
Beste mevrouw Wouters, bedankt voor deze geweldige score. Het is mogelijk om met uw klantnummer in te loggen op uw eigen Mijn Pintip omgeving en vanuit daar bestellingen te plaatsen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen