Best meneer/mevrouw, hartelijk bedankt voor deze prachtige score. We zien u hopelijk in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Stijn.
Ik vroeg me af ivm het steeds meer betalen van mensen via hun mobiel of jullie daar ook nieuwe snufjes/mogelijkheden voor hebben? het pinapparaat wordt relatief duur( als je geen creditcard erop hebt) tov betaalverzoek/tikkie sturen.
Beste Marianne, bedankt voor uw mooie beoordeling! Onze pinautomaten beschikken over NFC technologie en zijn dus in staat mobiele transacties (met een telefoon) af te rekenen. Zo kunnen mensen met hun mobiele telefoon betalen op de pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn.
Beste meneer/mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Dinand
Beste meneer/mevrouw, bedankt voor deze prachtige beoordeling! We hopen dat u in de toekomst weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Dinand.
Beste Joost, bedankt voor uw uitstekende score! We vinden het fijn dat alles goed is verlopen. Hopelijk zien wij u terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntennvt
Beste meneer/mevrouw, bedankt voor uw beoordeling. Ook u hopen we in de toekomst weer terug te zien. Groeten, Stijn
Pluspunten
Snelheid, gemak
VerbeterpuntenVoor goede doelen misschien een korting inzetten.
Beste Naud, bedankt voor uw supermooie score! Hier doen we het natuurlijk voor. Met vriendelijke groet, Dinand
Pluspunten
Heeft de automaat gratis beschikbaar gesteld voor het goede doel.
VerbeterpuntenJammer dat de (mobile) automaat niet was opgeladen.
Beste Aliet, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat we u van dienst konden zijn. Wie weet, tot volgend jaar. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
Twee keer mee gewerkt. Alles positief ervaren. Snelle, heldere reacties. Leveringen op tijd en goed verzorgd. Heldere gebruiksaanwijzingen. Directe en vlotte betalingen.
Beste Henk, bedankt voor uw maximale beoordeling! Mooi dat alles weer goed verlopen is, daar doen we het voor! Groeten, Stijn
Beste Peter, bedankt voor uw prachtige score! Hopelijk doen wij ook de aankomende jaren weer zaken met elkaar. Met vriendelijke groet, Efraïm
Beste meneer Nieveen, bedankt voor deze geweldige beoordeling! We zien u graag terug in de toekomst. Groeten, Stijn
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen.
Beste meneer van Beek, bedankt voor uw mooie beoordeling! Ook de aankomende jaren voorzien wij u graag van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand.
Beste meneer/mevrouw, hartelijk dank voor deze uitmuntende score! We zien u in de toekomst graag terug. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
Top en professioneel
Beste Vincent, bedankt voor deze geweldige score. Hopend dat u in de toekomst wederom voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Meedenken, oplossen
Beste Gerard, bedankt voor deze geweldige score. Hopelijk kiest u de volgende keer weer voor Pintip. Met vriendelijke groet, Marieke.
geen
Beste meneer Smit, bedankt voor deze geweldige score. Wij hopen u de volgende keer weer te zien! Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Er waren problemen met de levering van de pinautomaat, dus toen hadden ze direct een nieuwe gestuurd naar een nieuw adres terwijl de oude nog niet eens terug was. Hierdoor hadden wij de pinautomaat op tijd. Dit was heel erg fijn.
Beste Timo, bedankt voor de fantastische score. Wij zijn blij dat het gelukkig allemaal op tijd binnen is gekomen. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Beste Daan, wat fijn dat Pintip nogmaals goed is bevallen en wat een geweldige score! Wij hopen u de volgende keer opnieuw van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
betrouwbaar
Beste Mirthe, bedankt voor de fantastische score. Wij hopen u de volgende keer opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Dinand
Pluspunten
Nu ingelogd via Mijn Pintip en kan idd alle overzichten inzien. Helemaal goed! Geen extra huurdagen dan de gebruikdagen. Werd gelijk contact opgenomen n.a.v. beoordeling.
VerbeterpuntenDe borgverrekening kan beter, maar is al telefonisch besproken. Betalen voor de meegeleverde bonrollen.
Ik zou de levering een paar dagen eerder zien. Nu is het spannend of het op tijd binnen is. Het contactloos betalen boven de 25 euro gaf wat vaker foutmeldingen
Beste Anet, bedankt voor de positieve reactie. Ik heb in het systeem gezien dat de pinautomaat gelukkig op tijd is binnen gekomen hartstikke fijn. Standaard kan een klant maximaal voor €25,- contactloos pinnen. Echter wanneer dit hoger is of dit een 3de maal gebeurd op een dag, geeft de terminal aan dat er een pin moeten worden ingevoerd. U kunt vervolgens op de groene 'OK' of menu drukken, om de klant door te laten pinnen. Wij doen ons uiterste best om volgende keer uw pintransacties goed te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Efraïm
Pluspunten
Betrouwbaar en degelijk
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste meneer Naberhuis, bedankt voor deze geweldige score. Wij hopen u in de toekomst weer opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Marieke.
Pluspunten
Mooie apparaten, prima service, geen tegenvallers gehad.
Verbeterpuntennvt
Beste Jack, bedankt voor deze geweldige score. Wij hopen u de volgende keer weer opnieuw te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste Marlon, bedankt voor uw geweldige score. Wij hopen dat u in de toekomst weer voor Pintip kiest! Met vriendelijke groet, Dinand
Beste heer Posseth, bedankt voor uw fantastische score. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te kunnen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Efraïm
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen