Pluspunten
Heel probleemoplossend werken, zelfde dag overgeschakeld van wifi naar gprs en topservice!
VerbeterpuntenMinimum van 4 dagen huur schrappen.
Beste Arash, bedankt voor de geweldige score. Wij hanteren een start tarief van 1-4 dagen. Stel, u huurt de pinautomaat voor een feest op zaterdagavond. Wij versturen deze dan woensdag en leveren deze op donderdag bij u af om er zeker van te zijn dat u hem getest en wel kunt gaan gebruiken. Vervolgens stuurt u de pinautomaat op maandag naar ons terug, deze komt dan dinsdag bij ons binnen. De pinautomaat is in totaal nu 7 dagen bij ons weg geweest. Daarom hebben wij er voor gekozen om een starttarief van 4 huurdagen te hanteren en verzend en retourdagen niet in rekening te brengen. Wij hopen u in de toekomst weer te zien bij Pintip. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Automaat is makkelijk online te huren en was snel in huis.
Beste Saskia, bedankt voor de fantastische score. Fijn om te horen dat wij nogmaals goed zijn bevallen. Wij hopen u in de toekomst weer te zien! Met vriendelijke groet, Dinand.
Beste meneer Stokkermans, bedankt voor uw prachtige score. Fijn om te horen dat wij ook door u zijn bevallen. Wij hopen in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Wij zijn erg enthousiast en tevreden over Pintip en met name over de service! De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en er is snelle levering. In juli gaan wij weer gebruik maken van pintip! Ga zo door!
VerbeterpuntenNee geen een
Bedankt voor je fantastische score! Leuk om te horen dat u zo positief bent. Wij helpen u graag in juli weer met een nieuw pinautomaat. Met vriendelijke groet, Marijke.
Beste Annemarie, bedankt voor deze mooie score. Fijn om te horen dat alles is bevallen. Wij hopen u weer te kunnen helpen bij de volgende benodigde pinautomaat! Met vriendelijke groet, Efraïm
Pluspunten
Snel, Simpel, afspraak is afspraak.
Verbeterpuntengeen
Beste Jan, bedankt voor je duidelijke en goede recensie. Het is erg fijn om te horen dat alles bevallen is en dat het proces als snel bevallen is. Wij hopen u in de toekomst weer te zien! Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
Snelle en vriendelijke reactie op vragen, snelheid van verzenden en afhandelen van transacties is echt super!
Beste mevrouw Hendriks, bedankt voor uw vriendelijke reactie. Fijn om te horen dat wederom wij goed zijn bevallen. Wij hopen u in de toekomst graag weer te zien! Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Lekker snel en makkelijk in de omgang.
Hartelijk dank voor deze positieve reactie. Fijn om te horen dat de pinautomaten weer goed zijn ervaren. Hopelijk kiest u in de toekomst weer voor Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke.
Beste meneer Mehrabi, bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat het allemaal goed bevallen is. We hopen dat u in de toekomst weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pinapparaat werkt zeer traag met verwerken van transacties. Had in principe niets te maken met de verbinding aangezien ons andere apparaat prima werkte.
Beste meneer Massaro, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de automaat traag werkte voor u. Het zou kunnen dat het lag aan de vele transacties op Koningsdag- en nacht dat deze langzamer werkte dan normaal. Hopelijk zien we u toch in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Dinand
Pluspunten
Snelle levering en ruim op tijd. Zeer betrouwbaar gebleken de afgelopen 5 jaar.
VerbeterpuntenIk miste wel de dropjes dit jaar ;-)
Beste Daan, hartelijk dank voor deze prachtige score! De volgende keer zorgen we ervoor dat er weer dropjes in de box zitten!. Wij hopen dat u ook de komende jaren weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste meneer Pasagic, bedankt voor uw schitterende score! Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste meneer Wurth, bedankt voor uw schitterende score! Fijn dat u al jaren naar tevredenheid een pinautomaat bij ons huurt. Wij hopen dat u de komende jaren ook met tevredenheid bij ons een pinautomaat huurt. Met vriendelijke groet, Dinand
Beste Helene, bedankt voor uw mooie score! Fijn dat wij u al een aantal jaar kunnen helpen aan een pinautomaat. Wij hopen dat wij dit in de toekomst mogen blijven doen. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Wat ontzettend leuk, dat zakje drop bij de levering. Dat zijn de krenten in de pap.
Beste mevrouw Rorije, bedankt voor uw schitterende score! De krijtjes zijn hier ook erg goed in de smaak gevallen ;). Met vriendelijke groet, Dinand
Pluspunten
Snelheid van leveren!Meedenkende telefonist ..
Verbeterpuntenpinapparaat in nettere staat in koffer: zag er erg slordig uit/ kabels helemaal in elkaar gedraaid.Kabel pinapparatuur zat zo lis dat verbinding 3 maal verbrak. Hebben we met tape moeten vastzetten...
Beste meneer Nieubuurt, bedankt voor uw mooie score! Het is uiteraard niet de bedoeling dat de apparatuur zo geleverd wordt en hier zal dan ook beter op worden gelet. Fijn dat wij u na de storing zo goed hebben kunnen helpen met een nieuwe automaat! Met vriendelijke groet, Stijn
Service en organisatie perfect.
Beste meneer Nales, bedankt voor uw schitterende score! Goed om te lezen dat u tevreden bent geweest met onze service. Wij hopen dat wij u in de toekomst wederom kunnen helpen aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Marianne, bedankt voor uw mooie score! Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
Beste Dennis, bedankt voor je schitterende score. Wij hopen u vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Dinand
Beste meneer van Zelst, bedankt voor uw mooie score! Fijn dat u geen spijt heeft gekregen om voor ons te kiezen. Wij hopen dat u bij een volgend event weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste meneer America, bedankt voor uw mooie score! wij hopen dat wij u in de toekomst vaker mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Als er problemen waren, werd er adequaat gehandeld en werd het snel opgelost!
Beste meneer van der Graaf, bedankt voor uw geweldige score! Fijn dat als er problemen waren deze snel verholpen waren. Wij hopen dat de volgende huurperiode probleemloos zal verlopen. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste mevrouw Schwieters, bedankt voor uw geweldige score! Fijn dat u al jaren vertrouwen in ons heeft. Wij hopen dat wij ook de komende jaren dit vertrouwen mogen waarmaken. Met vriendelijke groet, Dinand
Pinapparaat moest wel zeer regelmatig opnieuw opgestart worden. Na een foutieve handeling reageerde het nergens meer op. Na enkele betalingen regelmatig melding dat betaling was afgebroken.
Beste mevrouw van der Woude, bedankt voor uw mooie score. Spijtig dat de pinautomaat niet optimaal heeft gefunctioneerd. Mocht er bij een eventuele volgende huurperiode iets mankeren aan de automaat dan zijn wij ook buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar via de storingstelefoon. Wij helpen u dan uiteraard graag om de problemen te verhelpen. Met vriendelijke groet, Dinand
Er was niet doorgegeven dat jullie verhuisd waren
Beste meneer Busscher, bedankt voor deze mooie score! Fijn dat u ons toch heeft gevonden, wij hopen dat u ons in de toekomst nog vaker weet te vinden ;). Met vriendelijke groet Stijn
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen