Beste meneer van de Plassche, dank voor uw beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat onze diensten u bevallen zijn. Mocht u in de toekomst nog eens een pinautomaat nodig hebben, zijn we u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste Pim, bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het erg fijn dat u tevreden bent over onze diensten. We zien u graag in de toekomst terug als klant. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Levering is eindelijk na enkele jaren helemaal goed gegaan. Komt doordat de verschillende adressen (factuur en levering etc) nu goed gescheiden zijn. En ook goed, dat we de machine 2 dagen van te voren krijgen, voorgaande jaren veel contact (en bijna dreigementen) moet uithalen om de pinmachine op tijd te krijgen. Is ditmaal perfect gegaan, bedankt!
VerbeterpuntenLevering 2 dagen van te voren doen behouden.
Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. In veel gevallen leveren we de automaten 2 dagen van ten voren. Door drukte kan het af en toe voorkomen dat de automaat 1 dag van ten voren geleverd wordt. Mocht u in de toekomst weer een automaat nodig hebben, hopen we dat u dan weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste Marja, dankuwel voor deze beoordeling. We hopen u in de toekomst terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Snelle afwikkeling en stipte levering!
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Beste mevrouw Butter, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Ik hoop dat deze positieve ervaring uw keuze in de toekomst vergemakkelijkt mocht u nog eens een pinautomaat nodig zijn. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
prettig apparaat, betrouwbaar. goede bereikbaarheid en advies
VerbeterpuntenProbeer geen misleidende reclame te maken. met al voor ..... per dag, terwijl er nog bijkomende kosten bijkomen. ook als je niets verkoopt. b.v. de instelkosten.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze services. Wat onze reclame betreft, zullen we kijken of we dit transparanter kunnen maken en duidelijker kunnen communiceren naar de klant. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling van gewenste huur apparaat
Beste Victor, we vinden het erg mooi om te lezen dat u zo tevreden bent! Hopelijk zorgt ook deze positieve ervaring ervoor dat we u in de toekomst weer van een pinautomaat mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
Accuraat en punctueel
VerbeterpuntenDe beschrijving van hoe het PIN-apparaat geretourneerd moet worden zou, volgens ons, nog iets helderder kunnen.
Beste Cornelis, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling! Bedankt voor uw tip, we zullen kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen maken. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Snel, duidelijk en handig.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Larissa, heel erg bedankt voor uw prachtige beoordeling! Hier doen we het voor! We hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
Vlot en vriendelijk
VerbeterpuntenIk vind het duur, ruim honderd euro voor 1 weekend
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We hopen u in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste Frank, het doen ons zeer goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij zijn u bij een eventuele nieuwe editie van Kaaspop graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
Doet wat het beloofd. duidelijk in wat te verwachten
Verbeterpuntenwebsite zou nog wel iets duidelijker kunnen. eventueel digitaal ondertekenen van documenten (inplaats van printen/tekenen/scannen) Makkelijke manier om creditcards ook te ondersteunen zonder een eigen contract voor CC.
Beste Robert, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Ook bedankt voor de suggestie, we zullen eens intern gaan bekijken of hier mogelijkheden voor zijn. We zien u graag in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
De pinautomaat werkt altijd perfect! altijd ruim op tijd in huis! en de administratie wordt vlot afgerond. Aanrader
Beste Sandra, fijn dat u al zoveel jaren van onze diensten gebruik maakt. Maar bovenal dat u nog altijd zo tevreden bent! Dat is voor ons erg leuk om te zien. We hopen dat u dan nog vele jaren gebruik wilt maken van ons service. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
Alles is gelopen zoals afgesproken.
Verbeterpunten/
Beste Jessica, het doet ons deugd om te lezen dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u in de toekomst terug te zien bij Pintip. Groet, Sietse
Pluspunten
Direct goed aan mijn vraag voldaan, snel en correct antwoord op vragen en goed bereikbaar vriendelijke mensen.
Beste Henk, heel erg fijn om te zien dat u zo tevreden bent over ons! Dat doet ons zeer goed. We zien u graag in de toekomst terug. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Wil, fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten en dat alles goed bevallen is. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
Snel antwoord op je vragen, op tijd geleverd zodat je geen stress hebt of je pin automaat wel op tijd er is.
Beste Klaartje, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. We zijn erg verheugd om te horen dat u zo tevreden bent over onze diensten. We hopen u nog vaker te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Berrie, we vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. We zien u graag in de toekomst terug als klant. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntenzie zo geen verbeterpunten
Hallo Ingeborg, bedankt voor de mooie beoordeling. Mooi dat u al lang gebruik maakt van onze diensten en u nog steeds tevreden bent, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Stijn
Beste meneer van der Feest, we vinden het erg fijn dat u goede ervaringen met ons heeft. Ook in de toekomst hopen we dat we u van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
Beste meneer Tuin, hartelijk dank voor uw beoordeling. Uiteraard hopen wij ook u de komende jaren te mogen voor zien van pinautomaten. Groet, Sietse
Pluspunten
Eerst goede informatie via de telefoon gehad, daarna snelle reactie via mail en sneller levertijd!
Beste mevrouw Hendriks, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hopen u in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
ga zo door
VerbeterpuntenGeen
Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat onze service en website u bevalt. We hopen u in de toekomst als klant terug te zien. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
De communicatie is goed en duidelijk! De dropjes zijn grappig! Ik zou het iedereen aanbevelen!
VerbeterpuntenNee heb ik niet!
Beste Ceska, bedankt voor de leuke woorden. We vinden het erg fijn om te lezen dat onze service u bevalt. De dropjes zijn naast grappig toch ook wel een beetje lekker? ;-) Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
PT heeft de zaakjes gewoon goed voorelkaar. customer service weet wat er speelt. Tja en onze klanten kunnen pinnen.
Beste Mario, hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Mocht u in de toekomst nog eens een pinautomaat willen huren, dan helpen wij u graag weer verder. Met vriendelijke groet, Stijn
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen