Beste klant, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Op tijd levering
Beste J. Schut, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat goed om te lezen dat u tevreden was. Graag tot ziens bij Pintip! Groet, Ayrton
Beste Bianca, wat fijn dat u zo snel bent geholpen en dat u tevreden bent met de communicatie. Een super beoordeling wat we graag terugzien. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
goede communicatie, snelle levering goede service
Verbeterpuntenvoor mij zou het een pluspunt zijn als de pinautomaten bij het bedrijf weer worden opgehaald i.p.v. zelf afgeven bij een post nl balie. wij hadden nl 6 automaten gehuurd en dan zijn dat toch veel dozen nl.
Beste Wendy, wat een fijne beoordeling en bedankt voor je verbeterpunten, hier kunnen wij zeker wat mee. Graag tot ziens bij Pintip! Groet, Ayrton
Pluspunten
na bestelling binnen een paar uur een bevestiging per mail. snelle reactie bij vragen
Verbeterpuntenprijzen per dag ipv 1 t/m 4 dagen.
Beste Bianca, bedankt voor de hoge beoordeling! Goed om te lezen dat u snel bent geholpen. Graag zien wij u volgende keer weer terug bij Pintip! Met vriendelijke groet, Marijke.
Pluspunten
Super! goede prijs en we kregen een nieuwe contacloos betaal pinmachine mee. Pinmachine werd keurig geleverd en retour sticker zat er netjes bij. Handig, makkelijk en snel!
Beste Niels, een beoordeling om blij van te worden. Wat super om te lezen dat u zo tevreden was met Pintip. Graag tot de volgende keer bij Pintip. Groet, Marijke
Pluspunten
-Duidelijke communicatie -Prima bereikbaarheid -Tijdige verzending -Soepel afspraken maken en later nog van te wijken
Beste Alberdingk Thijm College, wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met een beoordeling van alleen maar tienen, super! Graag tot de volgende keer bij Pintip. Groet, Sietse
Beste meneer Pronk, bedankt voor de hoge beoordeling. Graag zien wij u terug bij Pintip. Groet, Ayrton
Pluspunten
Ik ben super/tevreden en supersnelle levering. Binnen 24 uur alles geregeld!! TOP!
Verbeterpuntennvt
Beste Sijtske, wat super om te lezen dat alles naar wens is geweest! Graag tot ziens bij Pintip, Groet, Sietse
Beste Jan, fijn om te lezen dat u zo'n goede beoordeling heeft gegeven en dat alles naar wens is geweest. Graag zien wij u de volgende keer weer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Wim, wij van Pintip worden erg blij van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met Pintip. Vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenPinautomaat deed het de eerste dag niet. Na telefonisch contact is er een nieuw apparaat opgestuurd. Helaas stond op de factuur wel twee keer kosten voor een pinapparaat. Weer gebeld naar Pintip. Gelukkig snapten ze mijn punt er is dit direct opgelost.. Weet niet wat er gebeurd was als ik niet had gebeld....
Beste meneer Pas, hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat de pinautomaat het niet deed. We doen er natuurlijk alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en zijn dan ook blij dat er een oplossing is gevonden. Graag zien wij u terug bij Pintip. Vriendelijke groet, Ayrton
Pluspunten
betrouwbaar en vlot.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betrouwbaar, snel en niet duur.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenBezorger kon blijkbaar niet lezen en ons festival vinden, apparatuur was blijkbaar afgegeven op het postkantoor en wij wisten er niet van.
Beste Bert, hartelijk dank voor je beoordeling. Vervelend dat de PostNL bezorger het pakket niet bij u heeft afgeleverd, maar naar het postkantoor heeft gebracht. Hopelijk kunnen we dit een volgende keer voorkomen en gaat het wel goed bij PostNL. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Komen gewoon afspraken naar, zeer klantgericht
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Beste Ruud, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We hopen dat we u nog vele jaren van dienst kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Duidelijk, snelle service en alles top geregeld
Verbeterpuntengeen
Beste Mark, bedankt voor uw mooie beoordeling met alleen maar tienen! Fijn om te horen dat u goede ervaringen met ons heeft. Graag tot de volgende keer bij Pintip! Groet, Annet
Pluspunten
Fijn dat de medewerkster op ons verzoek een aparte sticker op de verzendbox heeft geplakt opdat het pinapparaat op tijd (en niet tijdens de opening van een tentoonstelling in ons museum...) werd bezorgd. Handleiding activeren en retour zenden: zeer duidelijk omschreven. Verpakking was prima verzorgd.
VerbeterpuntenLettergrootte handleidingskaart bij problemen mag wat groter. Als je op een markt staat (zoals wij met het museum op de Airborne Wandeltocht) dan leest een groter lettertype wel wat sneller. Het waren echt priegellettertjes...
Beste Hedwig, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de pinautomaat tijdig is bezorgd en dat het verder duidelijk omschreven was. Tevens stellen we uw verbeterpunt op prijs, hier kunnen we iets mee. Graag zien we u ook volgend jaar weer terug bij Pintip! Groet, Sietse
Pluspunten
zakje pinpassen is erg leuk!
Verbeterpunten-
Goedendag, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Fijn dat de pinpassen ook dit jaar weer in de smaak vielen! Graag tot de volgende keer. Groet, Marijke
Pluspunten
alles klopte
Beste Jan, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! De volgende keer zijn we u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Annet
Beste Erik, bedankt voor het invullen van uw beoordeling en het geven van alleen maar 10-en! Fijn om te horen dat u tevreden over ons bent. Graag tot volgend jaar! Groet, Sietse
Beste Claudia, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling! Graag zijn we u ook volgend jaar weer van dienst. Met vriendelijke groet, Marijke
geen
Beste Hennie, bedankt voor het invullen van uw beoordeling. Jammer dat we een onvoldoende hebben ontvangen echter we staan ook open voor verbeterpunten zodat onze klanten altijd tevreden zullen zijn. Met vriendelijke groet, Annet
Pluspunten
Materiaal compleet en in orde. Informatie duidelijk Info over hulpdienst in orde
Beste Maria, hartelijk dank voor uw beoordeling met een mooie 9 als eindcijfer! Graag tot ziens bij het volgende evenement! Groet, Sietse
Pluspunten
Bestelling verloopt vlot en prettig. De apparatuur is in orde en de afhandeling verloopt verder ook vlot.
Beste directie van de Torenpleinschool, bedankt voor het geven van uw mooie beoordeling. Graag zien we u volgend jaar weer terug! Groet, Marijke
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen