Beste heer Smeerdijk, Fijn om te zien dat u tevreden over ons bent met als eindcijfer een 9! Groet, Sietse
Pluspunten
Duidelijk, snel, professioneel.
VerbeterpuntenMisschien iets van een app waarop je tijdens de huurperiode de status van betalingen kunt bekijken.
Beste mevrouw Verhulst, Hartelijk dank voor het geven van dit mooie cijfer! Een volgende keer zijn we u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Annet
Beste heer Van Hage, Hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. We zien u graag terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Corne, Bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Goede service, goed bereikbaar en precies. En erg belangrijk, ze zijn echt betrouwbaar.
VerbeterpuntenWanneer je een mobiele pin voor een dag huurt, is de dagprijs vrij prijzig. Dit is voor eendaagse markten waar ik op sta soms niet erg voordelig.
Beste Rosa, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het geven van een mooi cijfer! Met vriendelijke groet, Annet
Pluspunten
Alles was vlot en efficiënt geregeld, net als de vorige keer. Zeer tevreden!
Beste Alexander, hartelijk dank voor het invullen van deze maximale beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden over ons bent. Graag tot ziens. Groet, Annet
Pluspunten
Goede service, geduldig samen een programma doorlopen wanneer eren storing is.
Beste Irma, bedankt voor de mooie cijfers! Een volgende keer zijn we u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg.
Hallo Aliet, bedankt voor dit mooie cijfer. Graag tot ziens. Groet, Marijke
Beste mevrouw Hunze, bedankt voor uw maximale beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Annet
Pluspunten
Netjes en duidelijk
Beste mevrouw Jaarsma, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zien u graag terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Kitty, bedankt voor uw maximale beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden over ons bent. Met vriendelijke groet, Annet
Beste Niek, bedankt voor uw beoordeling. Graag zien we u volgend jaar weer terug! Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Ik huur al jaren 2x per jaar een pinautomaat. Gaat altijd goed. Super dus !
Verbeterpuntengeen
Beste Olaf, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Annet
Beste Erik, bedankt voor dit mooie cijfer! Graag zijn we u een volgende keer weer van dienst. Groet, Annet
Pluspunten
Duidelijkheid vooraf, meedenkend
Verbeterpuntengeen
Beste Mark, bedankt voor deze maximale beoordeling. Graag tot volgend jaar. Groet Sietse
Pluspunten
snel en korrekt
Beste heer ten Berge, hartelijk dank voor deze mooie boordeling. Een volgende keer helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
snelle afwerking transacties super service
Hallo meneer Blummel, bedankt voor uw mooie woorden en de 10 als eindcijfer. We horen uiteraard graag dat u tevreden bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
- Snelle en directe communicatie -
Hallo Jens, bedankt voor de mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen, perfecte ondersteuning
Hallo Andre, bedankt voor deze maximale beoordeling. We zijn blij dat onze pinautomaten zo'n goede bijdrage kunnen leveren aan de oranjefeesten. Graag tot volgend jaar. Groet Sietse
Beste meneer van Soldt, bedankt voor uw beoordeling met alleen maar tienen! Wij kunnen met een gerust hart door gaan waar we mee bezig zijn. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Bert, bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Alles verliep naar wens.
Hallo Elbert, bedankt voor het geven van de maximale score. Dit wordt gewaardeerd en motiveert ons om zo verder te gaan. Groet Sietse
Pluspunten
betrouwbaarheid, snelle levering, alles netjes en duidelijk. En het zakje drop :)
VerbeterpuntenIk vind de huurprijs voor max 4 dagen aan de hoge kant.
Beste Miranda, bedankt voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
vriendelijk personeel afspraken worden nagekomen bij problemen proberen ze het direct op te lossen
Beste medewerkers van Camping Zeeburg, fijn om te horen dat jullie nog steeds tevreden zijn over de pinautomaat die jullie jaarlijks van ons huren en onze service. Wij waarderen dat u de tijd genomen heeft om ons te beoordelen. Graag tot ziens in 2016. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Arjen, bedankt voor je beoordeling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen