Pluspunten
Het klopt gewoon altijd! Geen enkele klacht!
Verbeterpuntengeen
Goedemiddag mevrouw Tamminga, bedankt voor de mooie woorden. Graag tot bij een volgend evenement. Groeten Marijke
Pluspunten
Nette apparaten, volledig geleverd, zakje drop.
Hallo Rick, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat wij op betrouwbaarheid een 5 scoren. Zou je ons op [email protected] wellicht nog willen laten weten wat wij kunnen doen om onze service hier te verbeteren? Alvast hartelijk dank. Groet, Sietse
Pluspunten
Alles is zeer positief, vakkundig, betrouwbaar en kwaliteit.
VerbeterpuntenNVT
Bedankt voor deze mooie beoordeling. De gehele zomer hebben de zwemmers volgens mij probleemloos kunnen pinnen in zowel Dalfsen als Nieuwleusen. Graag tot ziens in het nieuwe zwemseizoen. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Albert, bedankt voor dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Snel, vriendelijk aan de telefoon
Beste mevrouw Fergara, bedankt voor uw 8. Mocht u in de toekomst opnieuw een storing hebben aan uw vaste pinautomaat dan kunt u altijd bij ons terecht. Met vriendelijke groet, Marijke
Goedemiddag Jan, fijn om te zien dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste meneer Zweep, bedankt voor uw maximale beoordeling. Graag tot ziens. Groet, Sietse
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering duidelijke afspraken
VerbeterpuntenControle werking apparatuur.
Beste Ronald, bedankt voor je beoordeling. Het was vervelend om te horen dat één van de drie pinautomaten op het moment van het evenement niet werkte. Zoals eerder besproken is het advies om bij een volgende keer direct even contact met ons op te nemen, vaak kunnen we de storing telefonisch direct oplossen en kun je weer verder met pinnen. Graag tot een volgende editie van jullie evenement! Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
snel, ook eerdere levering dan standaard
Verbeterpuntenduidelijker uitleggen over de tussen-rekening waar het geld eerst op wordt gestort.
Beste Robin, bedankt voor de mooie beoordeling en ook het noemen van het verbeterpunt. Hier gaan wij mee aan de slag! Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Jan, hartelijk dank voor het beoordelen. Een volgende keer zijn we weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
op zeer korte termijn alles goed geregeld
Verbeterpunten-
Beste Robin, bedankt voor het invullen van deze mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sietse
Goede informatie over kwaliteit verbindingen en functioneren pinautomaat in de plaats waar deze wordt gebruikt. We zaten in Baarn en hadden een moeizame verbinding. Uiteindelijk hebben we een vaste verbinding moeten aanleggen.
Beste Marcel, hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling. Vervelend dat u tijdens het gebruik van de pinautomaat te maken heeft gehad met een slechte GPRS verbinding op locatie. Helaas zijn wij met de pinautomaten die pinnen via een mobiel netwerk afhankelijk van de verbinding op locatie en is dit niet te beïnvloeden. Tevens hangt de verbinding af van verschillende factoren zoals drukte op de locatie en tijdelijke storingen bij providers. Het voor ons heel lastig om vooraf aan te geven op welke locaties een slechte verbinding is. Fijn dat er alsnog een vaste internetverbinding aangelegd kon worden en u gebruik kon maken van pinnen via vast internet. Een volgende keer helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Rinus, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Graag tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Marijke
Beste heer Gommans, bedankt voor het invullen van een beoordeling. Volgend jaar zijn wij u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Snelle Levering, er was altijd bereik met het apparaat.
Beste mevrouw Visser, hartelijk dank voor het invullen van deze mooie beoordeling. Een volgende keer zijn we u graag weer van dienst. Groet, Annet
Pluspunten
Helder, snel en duidelijk.
Beste Leonie, bedankt voor deze maximale beoordeling. Graag tot een volgende keer! Groet, Marijke
Beste heer Hermse, hartelijk dank voor het beoordelen. We zien u graag terug als klant bij Pintip. Groet, Sietse
Pluspunten
zie totaal oordeel
Verbeterpunten?
Beste Cornelis, bedankt voor het invullen van een beoordeling. We zien u graag weer terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Annet
Beste mevrouw Ouburg, hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne werknemers en zijn bereid mee te denken met vrijwilligersorganisaties die van de diensten van Pintip gebruik willen maken. Betrouwbaar!
Beste Yency, bedankt voor het invullen van de beoordeling. Erg leuk om de pluspunten te lezen, dit is waar wij het voor doen. Een volgende keer zijn wij je graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Alles kan snel geregeld worden, en over de telefoon heb je direct een medewerker aantal de lijn
VerbeterpuntenVerzending automaat via postnl, kiala punten niet erg in de buurt om automaat weer in te leveren
Beste Tim, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het is ook mogelijk om een afhaalopdracht in te plannen bij UPS. Er komt dan een UPS chauffeur bij u langs op een door u gekozen adres om de automaat weer af te halen. Voor een eventuele volgende huurperiode plannen wij graag een afhaalopdracht voor u in. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Yvo, bedankt voor deze maximale beoordeling! Graag tot ziens. Groet, Sietse
Beste Marijn, bedankt voor je beoordeling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Uitstekend geholpen waarvoor hartelijk dank!
Beste Ineke, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Een volgende keer zijn we u weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Ze staan je altijd keurig te woord etcetera. Eigenlijk prima bedrijf.
VerbeterpuntenOp een gegeven moment zaten we in de stres omdat de pinapparaat met SIM kaart geen netwerk te pakken kreeg. We zitten ook in een soort zwarte vlek, maar dit hadden we nog niet eerder meegemaakt.
Beste Harrie, hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend dat de pinautomaat slecht bereik had op locatie en daardoor niet juist kon functioneren. Voor het optimaal gebruik van de pinautomaat blijven wij helaas afhankelijk van de verbinding op locatie. Voor een volgende keer adviseer ik om tijdens het festival contact op te nemen met ons storingsnummer zodat we op dat moment kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Voor deze huurperiode zijn we u tegemoetgekomen in de huurkosten. We zien u volgend jaar graag weer terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen