Beste Siemon, hartelijk dank voor het beoordelen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Marijke
Beste heer Gommans, bedankt voor uw beoordeling. We zien u graag terug bij klant als Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Wederom positief verrast over de manier van opsturen en retour proces. Zeer compleet. Klasse.
Beste heer Land, bedankt voor het invullen van de beoordeling en de mooie woorden. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Michel, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Snelheid aflevering
Verbeterpuntentrackingsystem zonder een ups account te hoeven aanmaken
Beste heer Bergsma, hartelijk dank voor uw beoordeling en het noemen van een verbeterpunt. Om uw pakket te traceren hoeft u niet speciaal een UPS account aan te maken. Een eventuele volgende keer kunt u het trackingnummer invullen waarna u de gegevens kunt inzien. Mocht het niet lukken dan helpen wij u graag telefonisch verder. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Hans, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We zien u graag terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste mevrouw van Zanten, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Annet
Pluspunten
Apparatuur is goed, stevig verpakt en in goede staat.
VerbeterpuntenBetere instructie over gebruik en (1e) inrichting van de apparatuur
Beste heer Hermans, vervelend om te horen dat de instructie voor het aansluiten van de pinautomaat u niet geheel duidelijk was. Wij gaan kijken hoe we onze klanten in de toekomst beter kunnen instrueren. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
snelle levering, eenvoudig, duidelijk
Beste meneer Wiedemeijer, bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
prima ervaringen, zeer behulpzaam aan de telefoon, alles conform afspraak
Verbeterpuntenjammer dat de battery zo snel leeg was waardoor pinnen in het begin vastliep. gelukkig was er een reserve batterij bijgevoegd!
Beste klant, bedankt voor uw maximale beoordeling. Vervelend om te horen dat de accu niet helemaal vol was. We zullen hier in het vervolg beter op letten. Fijn dat u met de reserve accu toch weer verder kon. Een volgende keer helpen we u graag weer. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
geen verbeterpunten
Verbeterpuntenzou het niet weten
Beste Marcus, bedankt voor dit mooie cijfer. Als we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn dan hoor ik dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Eric, bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Zelfs na sluitingstijd bereid mij te helpen Life saver Zakje drop
VerbeterpuntenGeen, alles was tip top geregeld
Beste Jeannot, bedankt voor de mooie woorden. We zijn uiteraard graag bereid om u te helpen en de dropjes vinden we een leuk extraatje voor onze klanten! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Keurig geholpen. Info goed. Alles top.
VerbeterpuntenSnoertjes oplader nakijken.
Hallo Gert, bedankt voor dit super mooie eindcijfer! Hier zijn we uiteraard erg blij mee. De oplader hebben we direct nagekeken en voor de zekerheid vervangen. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Marc, bedankt voor uw beoordeling. Bij een volgend evenement helpen we u graag opnieuw aan een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Sietse
Bedankt voor uw mooie cijfer. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Apparatuur is prima, verzending en afhandeling ook.
VerbeterpuntenPrijsstelling is achterhaald. Minimaal 4 dagen in rekening brengen bij 1 dag huur is absurd, dat doet zelfs Sepay niet. Ik switch daarom naar de gratis terminal van iZettle.
Beste Bastiaan, bedankt voor uw beoordeling. We hebben de keuze gemaakt om ons tarief voor 1 t/m 4 dagen huren gelijk te maken. Dit omdat de automaat hier meestal minimaal 4 dagen vandaan is (in uw geval woensdag versturen en de week erna op dinsdag retour ontvangen). Ook als een automaat slechts 1 dag wordt gebruikt. Versturen doen we daarentegen 1 of 2 dagen voor uw gebruiksdatum -zonder dat hier extra kosten aan zijn verbonden- zodat er voldoende tijd is om e.e.a. te installeren en te testen. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
alles verliep vlekkeloos
Beste heer Smeets, hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling. Fijn om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen. We zien u graag terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Alles perfect geregeld. Alles was op tijd, wekte goed en er duidelijk inzicht in alle gegevens.
Verbeterpunten-
Beste heer Welten, bedankt voor deze mooie beoordeling. Graat tot volgend jaar. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
De snelheid waarmee je een pinapparaat kan huren.
Verbeterpuntenbij de overgeboekte transacties zie je op je rekeningoverzicht Pintip staan. Terwijl de bedrijfsnaam niet wordt gekoppeld.
Beste Mart, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wanneer klanten bij u pinnen zien ze inderdaad op hun bankafschrift Pintip.nl Pinverhuur. Wanneer pinautomaten voor korte termijn verhuurd worden is het helaas bij de bank niet mogelijk om de naam op het afschrift te wijzigen. Zo'n wijziging duurt ongeveer een week. Wanneer wij namen gaan wijzigen kunnen wij minimaal een week na de huurperiode de automaat niet aan andere klanten verhuren. Wanneer klanten telefonisch contact met ons opnemen over de transactie zoeken wij voor de klant uit waar ze gepind hebben en geven wij de bedrijfsnaam door. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marijke
Beste heer Maris, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Henk-Jan
Pluspunten
alles (?) goed georganiseerd
Beste heer Woestenburg, hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling. Graat tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Henk-Jan
Pluspunten
snelle service
Beste mevrouw Sluys, bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Roelant
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen