Pluspunten
Snel en flexibel
Beste dhr. Meijer, vriendelijk dank voor deze mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
snelheid, telefonsich bereikbaar
VerbeterpuntenPinapparaat sprong niet altijd aan zonder op de vaste stroomlijn te zitten. Eenmaal het bedrag ingevoerd bleef ook de display aan en kon apparaat van stroom en gegeven worden aan klant.
Beste Ellen, bedankt voor het invullen van deze mooie beoordeling. Na een tijdje niet gebruikt te zijn springt de automaat op de stroom-besparende standby stand. Door op de gele 'Corr' toets te drukken wordt de standby stand opgeheven en is de automaat klaar voor gebruik. Ik vertrouw erop dat u vanaf nu bent geholpen zonder de oplader te gebruiken. Bel ons gerust als er nog eens vragen opduiken. We staan 7 dagen per week voor u klaar. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
snelle handelingen en service. Goed bereikbaar!
Verbeterpuntenniet Marijke Dudink ... Top, werkt zeer snel en efficient
Beste José, hartelijk dank voor deze beoordeling met maximale cijfers. Erg fijn dat je tevreden bent. Het compliment waardeer ik zeer! Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Stacey, bedankt voor deze mooie beoordeling! We zien u weer graag terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Stephan, vriendelijk bedankt voor de tijd die je nam om een beoordeling in te vullen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Helemaal top. Overal meegeholpen!
Beste Fenna, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Een volgende keer helpen we graag weer. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Jef, hartelijk dank voor de tijd die je hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Nieck
Beste mw. van der Hoorn, hartelijk dank voor deze beoordeling met maximale cijfers. Dit waarderen we! We zien u graag weer terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Top, zelfs op laatste moment nog bij kunnen schakelen met extra apparatuur. Zeer tevreden.
Pluspunten
ik hoop dat volgend jaar nog meer mensen/handelaren hiervan gebruik gaan maken. bedankt namens de organisatie.
Verbeterpunteneen speciale pinkas maken, maar dat is een verbeter punt voor onze organisatie.
Beste Maria, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Graag tot de volgende MGbeurs. Met vriendelijke groet, Nieck (&Sietse)
Pluspunten
snelle service, makkelijk aan te sluiten
Verbeterpuntenhelpdesk was niet te bereiken en belde niet terug, probleem uiteindelijk zelf opgelost en tarief is wel erg hoog.
Beste Rik, bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat op dat de helpdesk op een moment niet bereikbaar is geweest. We nemen contact met u op wanneer dit was, zodat we hier naar kunnen handelen. Het zal niet weer gebeuren, onze excuses. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Werk snel
Beste dhr. Adamjan, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Fijn dat u tevreden bent. We verwelkomen u graag een volgende keer weer bij Pintip! Met vriendelijke groet, Nieck
geen
Beste Teunie, vriendelijk dank voor het invullen van een beoordeling. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Ingrid, vriendelijk bedankt voor het terugkomen en de mooie beoordeling die u daarbij hebt achtergelaten! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Greta, bedankt dat u de tijd nam om ons te beoordelen. We zien u graag weer terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Geert, hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling. We verwelkomen u graag weer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Peter, bedankt voor de beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
ik kan zo geen min punten bedenken pin automaten werken goed
Verbeterpuntenverbeterpunten zijn er niet voor mij ik haal de automaten op en breng ze weer terug
Pluspunten
Betrouwbaar, snelheid van levering en afwikkeling.
VerbeterpuntenVerbeteren pin automaten. Of vernieuwen.
Pluspunten
Kundig personeel Apparaten van kwaliteit gebruiksvriendelijke website Snelle levering prijstechnisch zeer interessant
Beste Matthijs, bedankt voor deze beoordeling en het benoemen van pluspunten. Erg fijn om te horen dat u tevreden bent. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Andre, hartelijk dank voor uw beoordeling en uw vertrouwen. Graag tot de volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Opnieuw netjes en accuraat geholpen.
Beste heer Meinema, hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling. We zien u graag nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
alles behalve het verbeterpunt
Verbeterpuntenhad een verkeerde gebruiksaanwijzing gekregen bij het pinapparaat .dit is na telefonisch overleg netjes opgelost.
Beste Age, bedankt voor de beoordeling. Nogmaals onze excuses dat de verkeerde handleiding meegestuurd is. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
snel en duidelijkheid in afspraken
Verbeterpuntengeen.
Beste heer Wiegmans, bedankt voor deze beoordeling. Graag weer tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Marijke
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen