Pluspunten
snel, makkelijk, goede service
VerbeterpuntenOns apparaat kon niet uit, ook niet na de tien tellen vasthouden. Het lichtje bleef aan (kwam wel down te staan) en liep dan s nachts weer leeg. Moest het mobiele pinapparaat toch weer overdag aan de stekker.
Beste Mw. Teeuwen, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Vervelend dat de automaat niet uit wilde. Dit is waarschijnlijk een tijdelijke storing geweest. Een volgende keer adviseer ik u om de accu uit de automaat te halen en terug te stoppen. Biedt dit niet de oplossing, dan kunt u contact opnemen met ons. We lossen dergelijke problemen in 9 v/d 10 gevallen telefonisch op. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het gemak en onze service. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
De reserve accu was snel leeg
Beste Sandra, bedankt voor de beoordeling. Wat vervelend dat de gratis meegeleverde reserveaccu snel leeg was. Ons advies voor de volgende keer is om de reserve accu even een aantal uur op te laden. Want waar we de accu die in de automaat zit opgeladen versturen, is het voor ons gezien de doorstroom van onze automaten niet altijd mogelijk om volle reserve accu's mee te sturen. Gezien de tijdige levering van de pinautomaat - standaard 1 of 2 dagen voor de gebruiksdatum- vinden wij dat er voldoende tijd zou moeten zijn om de reserve accu voor gebruik op te laden. Indien u dit heeft gedaan dan bied ik bij deze onze excuses aan voor de slechte accu. Deze zal worden vervangen. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Zeer goede en snelle levering, goede service en makkelijk in gebruik
Beset mevrouw Bakker, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles eenvoudig in gebruik was en dat onze service naar behoren was. Mocht er nog iets te binnen schieten waarop we kunnen verbeteren dan horen we dit graag! Mailen kan naar [email protected]. Alvast bedankt en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
dat ik geen negatieve punten hoef te benoemen.
Beste Hetty, vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat u zo positief bent over ons. Mocht er nou alsnog een verbeterpunt te binnen schieten, dan kunt u ons dit laten weten via [email protected]. We staan open voor kritiek! Nogmaals bedankt en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Snelle levertijd Hulp bij vragen
Verbeterpuntengeen
Beste Bob, bedankt voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in ons. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marijke
Beste dhr. van der Deijl, hartelijk bedankt voor uw beoordeling en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Alles weer netjes en op tijd :)
Verbeterpuntenleveren met opgeladen accu's en opgeladen reserveaccu zou het nog makkelijker maken ;)
Beste Christie, allereerst bedankt voor deze mooie beoordeling. Voordat we de automaat versturen wordt deze hier enkele uren opgeladen. Verder hebben we ervoor gekozen om de automaat 1 á 2 dagen vóór de startdatum kosteloos te leveren, zodat de klant zelf voldoende tijd heeft om de automaat te testen en eventueel op te laden. Maar inderdaad, toegegeven, een compleet volle accu én reserve accu zou het nóg makkelijker maken. ;) Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Prima service, snelheid en betrouwbaar.
Beste Job, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
snel.
Verbeterpuntenvoor internationale gasten informatie op pinapparaat in het Engels. ook uitdraai pinbon in Engels.
Beste klant, bedankt voor de beoordeling. Speciaal voor internationale gasten is de informatie op het pinapparaat in te stellen in het Engels. Indien u dit bij een volgende huur wilt aangeven dan zorgen wij ervoor dat u de automaat ingesteld in het Engels ontvangt. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden over jullie
Beset Henriette, bedankt voor de beoordeling. Erg fijn om te horen dat u tevreden bent. Hier doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Corina, weer bedankt voor het huren en voor de maximale beoordeling. Hiervoor doen we het! :) Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Klaas, hartelijk dank voor het vertrouwen in ons. Graag tot de volgende keer huren! Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Goede en snelle service!
Beste Jeroen, bedankt voor de beoordeling en het vertrouwen. Graag tot de volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste klant, vriendelijk bedankt voor deze maximale beoordeling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Nieck
Beste dhr. Slings, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste klant, vriendelijk dank voor uw beoordeling. Graag hoor ik wat we kunnen doen om van het cijfer '7' een '9' of hoger kunnen maken. We ontvangen uw verbeterpunten graag alsnog via [email protected]. Alvast bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Nathan, bedankt voor de beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de telefoon die goed kunnen uitleggen hoe de rekening in elkaar zit. Afhandeling is zeer correct en stipt!
VerbeterpuntenDe laatste keer zat er een bonrol in die bijna aan zijn eindje was. Daar kwamen we tijdens een beurs achter. Nu dus voor een extra bonrol betaald terwijl dat eigenlijk niet nodig was geweest. Voortaan even checken of de rol nog vol zit voordat het pinapparaat verstuurd wordt?
Beste klant, hartelijk bedankt voor de maximale beoordeling! De rol die nog in de automaat zit kunt u zien als 'extraatje'. Deze rol wordt door ons dan ook niet in rekening gebracht. Het kan echter voorkomen dat de rol die nog in de automaat zit niet meer vol is en dus niet zoveel transacties meer kan printen. Voor de volgende keer zal ik zorgen dat deze rol vol is zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Prettig bedrijf, snelle reactietijd.
VerbeterpuntenEigenlijk vrij weinig, maar lagere tarieven zijn altijd welkom :)
Beste Nico, bedankt voor de mooie woorden en het cijfer '9'! Dit waarderen we. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Supersnel geleverd en supersnel de factuur/borg afgehandeld.
Beste Marjolein, bedankt voor de mooie beoordeling. Graag weer tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste klant, bedankt voor het invullen van een beoordeling. Ik zie dat u ons op kwaliteit beoordeeld met het cijfer 6. Graag hoor ik van u wat u van ons verwacht om hier in de toekomst een 9 of hoger van te maken. Ik zie uit naar uw reactie, dit kan via [email protected] of 0529 - 484 004. Alvast vriendelijk bedankt, en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
VerbeterpuntenTerugzenden via UPS is gedoe. Beter is een eigen haalservice
Beste klant, bedankt voor de beoordeling. Ik vind het vervelend dat uw ervaring met UPS niet goed was. Zoals ik kan zien is de afhaalopdracht bij UPS door ons ingepland en is de automaat kosteloos bij u afgehaald. Wat kan er beter? Graag hoor ik dit van u via [email protected], zodat wij hier bij een eventueel volgende keer rekening mee kunnen houden. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
alles volgens afspraak verlopen
Beste klant, hartelijk dank voor uw maximale beoordeling! Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen