Beste mw. Kraal, bedankt voor het invullen van een beoordeling. We verwelkomen u graag nog eens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste klant, hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Goed om te zien dat de eerste keer huren naar tevredenheid is verlopen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nieck
Beste dhr. Hardeman, bedankt voor het invullen van deze beoordeling. Graag tot ziens bij het volgende Fuze Outdoor. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste klant, vriendelijk bedankt voor de maximale cijfers! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
- Transport werkt perfect met UPS - Kwaliteit transport dozen (weet dat er niemand anders aan heeft gezeten) mede door de verzegeling. - Kwaliteit van het apparatuur is perfect / geen één keer problemen of storing mee gehad. - Duidelijke handleiding - De mogelijkheid om de borg te verrekenen met de transacties.
Beste Stefan, bedankt voor de uitgebreide positieve review. Een mooiere hadden we ons bijna niet kunnen wensen; hier doen we het voor! Een volgende keer verwelkomen we u graag weer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Pintip is gewoon GOED!
VerbeterpuntenWe prefereren het nieuwe type draadloze pinautomaat boven de oudere. Lijkt toch of die sneller en stabieler werken.
Beste Ruud, bedankt weer voor je beoordeling! Mooi om te horen dat de Yoximo goed bevalt. Hij is inderdaad een fractie sneller dan de Xentissimo. De volgende sturen we je weer een Yoximo toe. Groet, Nieck
Beste mevrouw Steinvoort, bedankt voor deze beoordeling. We zien u in de toekomst graag nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Tonny, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Op het onderdeel 'Kennis & Vakmanschap' beoordeelt u ons met een '7'. Is er iets dat we in het vervolg anders kunnen doen om hier een 9 of 10 van te maken? Mocht je bereid zijn ons te helpen dan hoor ik dit graag via [email protected]. Alvast bedankt! Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Vriendelijke dame aan de telefoon
VerbeterpuntenAantal apparaten vielen halverwege de dag uit. Gebruikers hebben geprobeerd te resetten, niet gelukt. Kwaliteit van een paar automaten schijnt onder de maat te zijn geweest. De borg is achter gehouden vanuit de pinopbrengst op de derdengelden rekening zonder melding/mededeling hiervan te maken naar mij! Heb heel veel werk gehad om geldstroom nogmaals helemaal na te gaan en heb bijna hooglopende ruzie staan maken over het tekort in de opbrengst. ERG slechte zaak.
Beste dhr. de Kroes, bedankt voor uw beoordeling. Ongeveer twee weken geleden is er prettig telefonisch contact geweest. Tijdens dit gesprek werd duidelijk dat de nieuwe penningmeester niet op de hoogte was van het feit dat de borg van de negen automaten werd verrekend met de pintransacties. Dit werd tevens vermeld op de huurovereenkomst die u heeft ondertekend. Dat er hierdoor intern problemen zijn ontstaan betreurt ons echter zeer. Tijdens drukbezochte evenementen kan het zijn dat het GPRS-netwerk overbelast raakt waardoor er storing op de automaat kan optreden. Voor deze problemen zijn wij bereikbaar op ons storingsnummer. Vrijwel 99% van de gevallen lossen we telefonisch direct op. Met vriendelijke groet, Henk-Jan van Toorn
Pluspunten
Goede communicatie, snelle uitbetaling en levering.
VerbeterpuntenEigenlijk niks :-)
Beste Regina, bedankt voor de mooie en positieve beoordeling! Mocht je nog eens tegen een verbeterpunt aanlopen dan hoor ik het graag. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nieck
Helaas deed ons apparaat het niet in het Concertgebouw Amsterdam. Aldaar geen tijd om andere browsers o.i.d. te zoeken/installeren
Beste mw. Sluys, bedankt voor de beoordeling. Erg vervelend dat de automaat in het Concertgebouw niet functioneerde. Een volgende keer wil ik toch adviseren om te bellen met ons storingsnummer. Dergelijke problemen hebben vaak te maken met de GPRS-verbinding op locatie (het mobiele netwerk) en kunnen meestal direct worden opgelost door de automaat om te zetten naar een andere provider. Desondanks mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Super goede communicatie, gewoon prettig en duidelijk. Goed bereikbaar Goed geregeld, ook voor het retourhalen. Alleen een belletje is voldoende alle papieren, barcodes en verpakkingsmateriaal al voorbereid. En de automaat werkt ook perfect en snel
VerbeterpuntenNiets gevonden voor op- of aanmerking
Beste dhr. Ramerman, bedankt voor deze prachtige woorden. We verwelkomen u graag nog eens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Maurice, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Complete goede razendsnelle afhandeling van alles, ook vooral de afrekening, top.
VerbeterpuntenWel vreselijk duur, maar het was het waard! Daarom een dikke 8
Beste Willem, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat we hebben kunnen helpen totdat uw eigen pinautomaat weer functioneerde. Succes met de platenzaak! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Denkt mee, denkt in oplossingen in plaats van problemen
Verbeterpuntengeen
Beste Mark, bedankt voor het invullen van deze review! Het cijfer '10' is de maximale score die we heel graag zien. Mocht je in de toekomst nog iets kunnen bedenken waarop we kunnen verbeteren dan hoor ik dit natuurlijk net zo graag. Tot ziens bij Pintip! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Weer een prettige en positieve ervaring. Dank!
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Anke, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en fijne woorden! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Haal- en brengservice was zeer goed!
Beste Peter, vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de haal- en brengservice zeer goed was. Hier doen we het voor. :) Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit, we komen zeker terug!
Dag André, vriendelijk bedankt voor je mooie beoordeling. Graag weer tot volgend jaar. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
snelle correcte handelswijze
Verbeterpunten-
Beste Luuk, bedankt voor uw beoordeling en het terugkerende vertrouwen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Levering keurig volgens afspraak. Apparaten waren goed ingesteld en werkte perfect.
Beste Wieteke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Op de punten 'Communicatie' en 'Kennis & Vakmanschap' beoordeelt u ons met een 7, tegenover een 10 op 'Betrouwbaarheid'. Wat kunnen we doen om ook op de eerstgenoemden een 9 of een 10 te scoren? Indien u ons van korte feedback wilt voorzien dan is dit van harte welkom op [email protected]. Uw mening kan onze dienstverlening verbeteren, daarom stellen we uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste dhr. Schippers, bedankt voor de maximale beoordeling in de vorm van 5 sterren. Dit stellen we op prijs! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste klant, vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Bedankt voor het vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Ik had een niet te repareren automaat en kreeg als genoegen doening korting op de huur. Keurig opgelost
Verbeterpuntencontroleren of machine het echt goed doet????
Beste Judith, bedankt voor de beoordeling. Allereerst mijn excuses voor de ongemakkan. Toen bleek dat de storing op afstand niet kon worden opgelost, hoefden we na ons aanbod om kosteloos per spoedkoerier een vervangende automaat op te sturen, dit niet meer te doen. U kwam vervolgens met het tegenvoorstel om een aantal huurdagen korting te geven. We hadden de automaat graag diezelfde zaterdagavond vervangen, maar uw oplossing was erg redelijk en coulant. Hier wil ik u nogmaals hartelijk voor bedanken! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Heel erg goed en flexibele service, korte lijnen. Alles is bespreekbaar.
Beste klant, bedankt voor de prachtige woorden! Graag tot een volgende huurperiode. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Enzo, bedankt voor het vertrouwen en de mooie cijfers die u ons hebt gegeven. Graag tot in de toekomst. Met vriendelijke groet, Nieck
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen