Pluspunten
Iedere keer gaat het huren van een pinautomaat zonder enig probleem.
Verbeterpuntengeen.
Hallo Jeffrey, bedankt voor je mooie beoordeling en het wederkerende vertrouwen in ons. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Er werd precies gedaan wat ik verwacht had, top.
Beste Johan, vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Very good personnel, helpful and friendly! Quick replies! Also delivery without problems and very fast!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Beste dhr. Schippers, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Graag een dagtarief invoeren, veel beurzen duren maar twee dagen....
Beste dhr. Dreef, allereerst bedankt voor uw beoordeling. Het klopt dat we een minimum van vier dagen hanteren. Met als reden dat een automaat vaak minimaal vier dagen bij ons vandaan is. Ik begrijp dat dit in eerste instantie vreemd lijkt. Hiertegenover staat echter dat verzend- en retourdagen bij ons niet worden berekend als huurdagen. Tevens ontvangt u de automaat altijd één (soms zelfs twee) dagen voor uw huurperiode, zodat het gehuurde in alle rust geprepareerd kan worden. Dit is niet overal vanzelfsprekend. Heb ik hiermee een en ander kunnen verduidelijken? Indien er vragen zijn helpen wij u graag. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Jeroen, hartelijk dank voor de beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Snelle levering en goede afhandeling
Beste Rayette, hartelijk dank voor de maximale beoordeling! Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Zeer positief bedrijf. Zeer positieve snelle afwikkeling.
VerbeterpuntenGeen !! Alles klopt !!
Beste dhr. Baudoin, bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Hans, hartelijk dank voor de beoordeling en voor het terugkerende vertrouwen in onze organisatie. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Goede telefonische hulp. Goede levering/verzending.
Beste Wouter, bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Annie, bedankt voor uw beoordeling! Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Lucia, bedankt voor het invullen van een beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
De ontvangst van de GPRS mobiele pinautomaat in het buitenland was de vorige keer erg slecht. We hadden toch wel een beetje moeite met het zoeken naar een ander netwerk (ook al stond deze op het bijgeleverde formulier mbt storingen).
Beste Marlous, bedankt voor de beoordeling. Vervelend om te lezen dat het mobiele bereik niet toereikend was. Helaas kunnen geen invloed uitoefenen op de kwaliteit dergelijke netwerken. Wel zijn we bereikbaar via ons storingsnummer (z.o.z. handleiding) om direct een oplossing te bieden. Het punt over het storingsformulier neem ik mee. Bedankt voor de feedback! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Snelle levering, ruim op tijd geleverd, snel opgehaald, bedrag stond op afgesproken datum op onze rekening, het pinapparaat werkte ook echt direct!
Beste dhr. ten Oever, bedankt voor deze mooie beoordeling! We zien u een volgende keer graag nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Annette, vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste dhr. Donkers, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
slagkracht
Verbeterpuntencorrecte facturering
Beste Ed, vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Onze excuses voor het ontstane ongemakken bij de facturering. Inmiddels heeft u de juiste factuur ontvangen. We hopen dat alsnog een prettige ervaring heeft gehad en verwelkomen u de volgende keer graag weer. Met vriendelijke groet, Nieck
Indien jullie een automaat toesturen, check de lengte van de bonrol die al in het automaat zit.
Beste Esther, bedankt voor uw beoordeling. Standaard sturen we vijf volle pinrollen mee bovenop de rol die nog in de automaat zit. De pinrol die nog in de automaat zit kunt u zien als 'extraatje'. Deze rol wordt door ons dan ook niet in rekening gebracht. Het kan echter voorkomen dat de rol die nog in de automaat zit niet meer vol is. We gaan er vanaf nu op toezien dat we rollen die nog maar enkele transacties kunnen printen voortijdig verwisselen. Bedankt voor het melden. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste klant, vriendelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Gewoon goed, duidelijke en simpele communicatie , snelle levering en keurig op tijd !
Beste dhr. Bindi, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. We zien u graag nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Alles is gewoonweg perfect. Wederom allemaal 10-en. Bestelling insturen. Direct antwoord / respons. Bij vragen wordt je meteen geholpen en wordt je vraag / probleem meteen afgehandeld.
Beste Maurice, bedankt voor deze prachtige beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Geen factuur binnen, achteraan gebeld, zou via de mail binnen komen, maar nog steeds niet binnen
Beste Gunduz, bedankt voor de beoordeling. Wat vervelend dat u geen factuur heeft ontvangen. Na dat we op 20 februari de factuur naar u hebben gemaild is dit gisteren nogmaals gebeurd. Het komt bij hotmail.com klanten vaker voor dat e-mail onterecht als spam wordt gemarkeerd. Ik verzoek u daarom eens in uw box met ongewenste e-mails te kijken. Graag hoor ik van u. Anders gaan we op zoek naar een andere oplossing. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Volkomen betrouwbaar. Da's altijd fijn als het over je zuurverdiende geld gaat!
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven wanneer een machine geleverd gaat worden. Wij hebben de laatste keer een halve dag te lang moeten wachten. Ik ga dat de volgende keer zelf natuurlijk ook beter aangeven.
Beste Jo An, allereerst bedankt voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in ons! Helaas hebben wij geen invloed op het dagdeel dat onze verzendpartner UPS de automaat komt afleveren. We adviseren klanten een afleveradres op te geven waar gedurende de gehele dag iemand aanwezig is. Overigens nog bedankt voor het leuke 'wollige' presentje dat we terugvonden in de pinbox! :) Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Tina, bedankt voor de beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
goede klantenservice, zelfs 's avonds!
Beste Marjolein, bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sietse
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen