Beste Nico, hartelijk dank voor de beoordeling. We zien jullie graag nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Iets eerder testen of verbinding met EMS functioneert, was nu een beetje "Last-minute" (op zaterdag). Verder alles super.
Beste Henk, vriendelijk dank voor de beoordeling. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Vervelend dat het even heeft moeten duren. Gelukkig was het aansluitnummer gekoppeld voordat jullie vertrokken richting Parijs. De volgende gaan we er nog beter op toezien of EMS haar afspraken m.b.t. het koppelen van de aansluitnummers tijdig nakomt, zodat het volgende 'rondje Nieuwleusen' jullie bespaard kan blijven. :) Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Ruerd, hartelijk dank voor deze maximale beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Henk-Jan
Pluspunten
Alles weer prima geregeld!
Beste Marco, bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Henk-Jan
Pluspunten
Goede Service
Beste dhr. van Eertwegh, vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Beste Age, vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte van Pintip en alles ging zoals was verteld. Het personeel is behulpzaam en bereikbaar
Beste Jan Joost, vriendelijk bedankt voor het beoordelen. We zien u graag nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Pinautomaat
Pluspunten
makkelijk systeem
VerbeterpuntenHad meerdere malen.. na lang wachten.... een storing. Dit is altijd hinderlijk als mensen staan te wachten.
Beste Peter, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat er een storing is geweest waardoor uw klanten hebben moeten wachten. Excuses daarvoor. Mijn collega Sietse heeft telefonisch met u gesproken, waarbij is overlegd dat u de volgende keer direct contact kunt opnemen met ons storingsnummer (zie handleiding). In vrijwel alle gevallen helpen we u dan direct aan een oplossing. En zo niet, sturen we met spoed een vervangende automaat. Het betreft namelijk vaak een plaatselijke GPRS-storing, bijvoorbeeld door overbelasting van het netwerk in een gebied waar veel mensen bijeen zijn (en waar dus veel mobiel verkeer is). Ik neem deze week nog contact op met u per mail. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
- zeer snelle levering op basis van toegezegde documenten - goede prijsverhouding - duidelijk factuuroverzicht
Verbeterpunten- kasstaten volledig op 0 laten zetten: transacties van vorige klanten waren zichtbaar - retourpolicy updaten: de gegevens op het retourblad komen niet overeen met de website van UPS
Beste Sam, hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Na telefonisch contact blijkt het te gaan om de bonnetjes met daarop een gepind bedrag. Hierop is geen naam of andere informatie van klanten die eerder een pinautomaat hebben gehuurd te zien. Een volgende keer kunt u de handleiding volgen en gebruik maken van enkel de Z en X-totalen, om het onnodig printen van deze bonnen te voorkomen. Bedankt voor de moeite die u nam om dit telefonisch toe te lichten. Het retour formulier zal ik voor u nakijken. Een volgende keer kunt u ons ook bellen voor het inplannen van een afhaalopdracht: 0529 484 004. Wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Duidelijk en eenvoudig. Wij zijn zeer tevreden. Prijs is ook oke.
VerbeterpuntenWij werken zonder kassa op de beurs. Voor ons zou een transactieoverzicht met naam van de klant en bedrag handig zijn.
Beste Ayke, bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat jullie tevreden waren. Vanwege privacy geven de betaalinstanties geen namen van klanten vrij. Wel kunt u gebruik maken van ons online transactieoverzicht. Lees ook de blog hierover: http://www.pintip.nl/nl/blog/hoe-werkt-het-online-transactieoverzicht-12.html. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Sharon, bedankt voor het invullen van een beoordeling. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste dhr. ter Beek, bedankt voor de beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Ruim optijd geleverd.
VerbeterpuntenRetour zenden niet duidelijk hoe dat werkt, veel gedoe met nummers die je moet bellen.(UPS) duurt dan weer twee werkdagen voordat ze kunnen ophalen. Beter een bon voor het afgooien bij TNT erbij doen, dat werkt makkelijker.
Beste dhr. Streur, bedankt voor de beoordeling. Via verzendpartner UPS kunt u voor dezelfde dag (ochtend) nog een afhaalopdracht inplannen. Het kan inderdaad kloppen dat het plannen van een afhaalopdracht in uw geval, op Nieuwjaarsdag niet mogelijk was. Op 2 januari was dit wel weer mogelijk. Ik wil u adviseren om een volgende keer naar Pintip te bellen, dan plannen wij een gratis afhaalopdracht voor u in, en heeft u er geen omkijken meer naar. U hoeft hiervoor niet uit huis, want UPS komt bij u langs om de pinautomaat af te halen. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
snel en makkelijk
Verbeterpuntenwij hadden een storing in een van de handterminals. hiervoor hebben wij conact opgenomen met Pintip. Die ons vroeg de leverancier te bellen . het werkte maar het kwam enigsinds onkundig over.
Beste dhr. Schenk, allereerst vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Het betrof hier een Yoximo en dit is een nieuwe automaat. De desbetreffende printerstoring is bij de Yoximo 'helaas' nog niet eerder voorgekomen. Hierdoor was het efficiënter voor u om rechtstreeks met ATOS contact op te nemen. We hadden als tussenpersoon kunnen blijven fungeren, echter zou dit ten nadele gaan van de oplossingstijd en zou dit extra telefoontjes hebben opgeleverd. Het komt heel zelden voor dat we een klant doorverbinden met de leverancier, en ik ben het met u eens dat dit minder deskundig over komt. We nemen het punt daarom erg serieus, bedankt voor de melding. We zien de Gemeente Amstelveen graag nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste dhr. Meinema, bedankt voor de beoordeling en uw inmiddels langdurige vertrouwen in ons. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Judith, hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling. We zien u graag nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Snelle levering goed van afspraken
Beste Johannes, bedankt voor de beoordeling en mooie woorden. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Roelof, bedankt voor het invullen van een beoordeling. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste Lars, bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Sietse
slecht bereik
Beste mw. Janssen, bedankt voor het invullen van een beoordeling. Vervelend dat het bereik op locatie niet altijd voldoende was. Ik neem het mee als aandachtspunt in een volgend werkoverleg, bedankt.<br />Met vriendelijke groet, Nieck
Beste klant, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Erik, bedankt voor de beoordeling. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
nvt
Pluspunten
Wederom alles keurig verwerkt. Attente behandeling i.v.m. 2 gebruiksperiodes
Beste dhr. Klapwijk, bedankt voor deze mooie beoordeling. Ook een volgende keer denken graag weer met u mee. Met vriendelijke groet, Nieck
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen