Beste Rene, vriendelijk bedankt voor deze maximale beoordeling! Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
simpele service die 100% klopt, ook toen we een keer een apparaat met storing hadden
Verbeterpuntentoch voorkomen dat er storing optreedt.
Beste Mario, bedankt voor de maximale beoordeling. Wij waarderen het zeer dat u onze service met 100% beoordeelt. Een storing is in de meeste gevallen het gevolg van een haperende GPRS-verbinding. Ondanks dat wij hier geen invloed op hebben, doen we er natuurlijk alles aan om de storing direct en samen met u op te lossen. Vaak is het herstarten van de automaat al voldoende en in 9/10 keer lossen we het direct telefonisch op. Zoals ook bij u het geval. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Prettige communicatie en hulp bij storing.
Beste dhr. Schuurman, vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste mw. Sluys, bedankt voor uw maximale beoordeling. We zien u graag nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste mw. Peet, bedankt voor uw beoordeling. Naar aanleiding van deze review ben ik benieuwd naar naar uw eindcijfer '7', terwijl de overige onderdelen met 8+ zijn ingevuld. Mocht u op basis hiervan nog plus- of verbeterpunten hebben dan horen wij deze graag. We leren namelijk graag van onze klanten. Met vriendelijke groet, Nieck
To be able to setup the pin machines with WorldPay/Streamline merchant ID and not only Paysquare.
Dear David, thanks for your review. The organization WorldPay/Streamline is from the UK and unfortunately can't connect with Equens and neither with our machines. Yours sincerely, Henk-Jan
Pluspunten
alles conform afspraak
Beste dhr. Smeerdijk, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Ik heb voor het eerst een pin automaat gehuurd die ook Credit kaart transacties aan moest kunnen. Met jullie deskundigheid en meedenken kon ik via Paysquare binnen 2 dagen aan de slag. het apparaat was trouwens nex day geleverd met online track and trace.
Beste Arthur, dank voor de beoordeling en de mooie woorden! Dit is waarvoor we het doen. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
Prettig geholpen toen de PIN automaat niet werkte, bij levering. Gelukkig hadden we de PIN automaat op tijd, zodat er nog een nieuwe automaat kon worden geleverd de volgende dag
Beste Hedwich, bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Margreet
Pluspunten
Op tijd geleverd, extra batterij, en duidelijke communicatie!
VerbeterpuntenDe borg van 500,- vooraf vind ik erg veel. Ik begrijp dat jullie dit een eerst keer doen, maar de daarop volgende keren lijkt me dit minder nodig.
Beste Linda, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Wat betreft de borg: ons systeem is op dit moment ingericht om steeds dezelfde borg te hanteren. Echter is het geen probleem om een alternatieve borgafspraak te maken. Ik neem contact op met u om het direct te regelen. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Snelle levering en product makkelijk in gebruik. Verder duidelijke beschrijving van werkproces en terugsturen.
Beste Jeroen, bedankt voor deze klantbeoordeling. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste mevrouw Visser, vriendelijk bedankt voor de beoordeling. We zien u graag terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Margreet
Pluspunten
volledig betrouwbaar
Verbeterpunten-
Beste Gijs, hartelijk bedankt voor de beoordeling. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Margreet
Pluspunten
De automaat komt altijd keurig op de afgeleverde datum, en na retourzending wordt het geld erg snel gestort. Heel fijn!
VerbeterpuntenEerder vertoonde de pinautomaat vaak kuren als we op locatie waren waar het niet op een stroompunt aangesloten kan worden. Dat is de laatste tijd sterk verbeterd, hij doet het nu onder alle omstandigheden beter. De extra accu die bijgeleverd wordt is erg fijn voor de extra zekerheid. Het retour zenden via UPS is erg omslachtig. Via de website een afhaalopdracht plannen werkt veel prettiger dan telefonisch, omdat je op de website de tijdstippen dat het schikt mag invullen. Telefonisch kan dat niet.
Beste Caroline, bedankt voor de beoordeling en uitgebreide feedback. Je punten omtrent de retourafspraak neem ik zeker mee, bedankt! Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Geweldige service toen bleek dat het apparaat neit goed werkte. Werd direct vervangen en goede ondersteuning via de telefoon. Complimenten!
Beste mw. Franken, hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag zien we u nog eens terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Erg klantvriendelijk, snelle service, snelle antwoorden (bij vooronderzoek zowel als tijdens en na huurperiode: telefonisch én per mail), snelle levering (vrijdag aangevraagd, maandag geleverd). Verlenging van huurperiode was geen probleem, snelle en accurate afhandeling. Erg goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Beste Femke, bedankt voor de beoordeling en prachtige woorden. Dit is waarvoor we het doen! :) Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
je huurt en je weet van te voren wat je krijgt.
Beste Cor, bedankt voor de beoordeling en vertrouwen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden.
Beste Mariët, hartelijk bedankt voor de beoordeling. We zien u graag terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Margreet
Beste Rick, bedankt voor de beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Marijke
Beste Marlous, hartelijk dank voor uw beoordeling en de aanbeveling! Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Wim, vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
werkt prima, je kunt inloggen op de website daar staat een goed overzicht per printransactie, vragen worden keurig beantwoord, telefonisch prima bereikbaar, hier een tevreden klant!
Verbeterpuntengeen idee, prijs is volgens mij ook prima
Beste Nicole/Dennis, vriendelijk bedankt voor de maximale beoordeling. Fijn om te lezen dat de automaat goed functioneert in jullie showroom te Nijmegen. Met vriendelijke groet, Marijke
Pluspunten
Goede en vlotte service!
Beste Rob, hartelijk dank voor de beoordeling en de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste mw. van de Kamp, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. We zien u graag nog eens terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Margreet
Pluspunten
De pin komt altijd op tijd...
VerbeterpuntenTotaal toch al wel een paar keer fikse storing gehad zodat de pin tijden niet te gebruiken was... En als je dan én met pintip moet bellen om de storing te verhelpen én je staat achter een kraam om te verkopen, loop je toch echt wel omzet mis!
Beste Hanneke, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Sietse
Burgemeester Backxlaan 238 238