Beste dhr. van Rumpt, bedankt voor uw beoordeling. We zien u graag terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Als het gaat om financiële transacties die je in handen geeft van derden die je niet kent en nog nooit in levende lijven ontmoet hebt, en dus alleen maar van achter een computer, dan is het van het grootste belang dat je op deze mensen kunt vertrouwen.doordat de afspraken en beloftes keurig en tijdig worden nagekomen. Dit bleek al uit de reviews op de website, maar is ook door ons bedrijf als zodanig ervaren.
VerbeterpuntenGeen, alles was prima geregeld ! Bij een eventueel volgend evenement, is er een grote kans dat wij weer bij uw bedrijf zullen terugkomen. Zelfs het zakje met gratis drop, smaakte geweldig !
Beste Piet, bedankt voor uw beoordeling en mooie woorden. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Joyce, bedankt voor de beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Het apparaat is heel gebruiksvriendelijk.
VerbeterpuntenHet was me bijna ontgaan dat we zelf een afspraak moesten inplannen om het pinapparaat weer te laten ophalen. Ligt aan ons hoor, maar ik dacht: we hebben een retourdatum opgegeven 'dus' daarmee is alles geregeld. Erg leuke verrassing, het zakje dropjes! Hartelijk dank.
Beste, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zien u graag terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste dhr. Brands, bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
- Hulp bij onduidelijkheid - Alles wordt geregeld bij het bestellen van een pinautomaat; je hoeft 'nergens' aan te denken.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We zien u graag terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
snelle, persoonlijke service. Ik was mijn kortingscode vergeten in te vullen en heb deze pas achteraf gemeld, snel en zonder problemen werd die alsnog verrekend: TOP!
VerbeterpuntenAls je het apparaat maar een dag nodig hebt zijn de vaste kosten best hoog omdat je minimaal 4 dagen het apparaat moet huren.
Beste Rosemarij, bedankt voor je mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste GNSK, vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Simone, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We zien u graag weer terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Heel fijn zakendoen met Pintip, hele fijne medewerkers aan de telefoon, die echt verstand van zaken hebben.
Beste Petra, bedankt voor uw beoordeling en de mooie woorden. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Willeke, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Goede service, goed bereikbaar en goede prijs
VerbeterpuntenIets snellere samenwerking met Pay square over de credit card autorisaties. Het is gelukt, maar dat was even spannend of dat allemaal op tijd geregeld zou worden.
Beste Micha, hartelijk dank voor de beoordeling. We zien u graag terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Diana, hartelijk dank voor uw maximale beoordeling. We zien u graag terug als klant bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeld stond pas kleine week later op rekening, echt te lang. Onduidelijkheid over minimale afname van 4 dagen, bleek achteraf niet nodig, aardige medewerker gaf kleine korting maar was liever vooraf op de hoogte gesteld.
Beste Erik, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Op de derde bankwerkdag betalen wij altijd uit. Uw transacties van vrijdag 31 mei zijn uitbetaald op woensdag 5 juni. Dit zijn drie bankwerkdagen (maandag, dinsdag en woensdag). Afhankelijk van of u bij dezelfde bank als de onze zit (ING), staat het diezelfde dag op uw rekening. Ik begrijp echter uw verontrusting, waarschijnlijk omdat de uitbetaling door het tussenliggende weekend extra lang leek te duren. Mvg, Nieck
Pluspunten
leuk de drop erbij in! Fijn dat er genoeg rollen en een extra batterij bij in zat
Beste Yvonne, hartelijk dank voor uw beoordeling. Een extra batterij sturen we gratis en met alle mobiele pinautomaten mee als extra service. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
heel snel!
Beste Nina, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Dirk, bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer bij Pintip. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Contact gehad en tot een mogelijk oplossing gekomen voor een volgende huurperiode
Verbeterpuntenbijna elke keer is er wel iets mis met 1 van de automaten die ik huur.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen even contact op met u. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste dhr. How, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Snel geleverd, fijne hulp bij storing, makkelijk terugsturen
VerbeterpuntenHet was niet heel duidelijk dat het geld op een tussenrekening kwam, dit misschien iets duidelijker aangeven van te voren.
Beste mw. Kuite, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Frans, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Alleen maar complimenten. De service, de snelheid van de leveringen, de support, bereikbaarheid, alles.
Beste Marjon, bedankt voor deze prachtige beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
de eerste keer ging goed. Ook een heel snel werkende pin ontvangen. dus dat werkte erg fijn
Verbeterpuntenik vind het lastig dat je zelf moet regelen dat het apparaat weer wordt opgehaald. Dit wordt bij andere aanbieders voor je geregeld in vergelijking met andere aanbieders duurt het langer voor de borg weer op je rekening staat
Beste Rineke, hartelijk dank voor uw beoordeling. We nemen uw feedback zeker in overweging. Momenteel zijn we al bezig met een oplossing om zelf te bemiddelen in het retourproces. Wat betreft de borg: nadat een automaat bij ons retour is gekomen wordt deze gecontroleerd en teruggeboekt. Hierna wordt de borg verrekend met uw factuur en vervolgens teruggestort op uw rekening. Dit is een proces: binnen 2 werkdagen na ontvangst automaat staat de borg weer op uw rekening. Met vriendelijke groet, Niec
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen