Pluspunten
Levert altijd trouw en op tijd. Klantenservice is prima. Nooit problemen met geleverde goederen. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGa zo door, misschien wat meer binding met klanten nastreven, zodat ze terug blijven komen.
Beste VanDorp Educatief, hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling. Met vriendelijke groet, Roelant
Beste Stichting Kek, bedankt voor het beoordelen. Met vriendelijke groet, Roelant
Beste Mazzelshop, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Roelant
Pluspunten
Krijg altijd meteen antwoord op mijn vragen en als ik de levertijd iets eerder wil hebben (i.v.m. op bouwen evenement) dan wordt daar rekening mee gehouden en dat vind ik erg prettig!
VerbeterpuntenBorg is al naar beneden want heel fijn is. Maar misschien zodra een klant betrouwbaar en trouw is de borg naar € 250,00 zou kunnen.
Beste D-Zijns, hartelijk dank voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Ze hebben de spullen goed voor elkaar, inpluggen en gebruiken! Werkt makkelijk en snel. Partycentrum de Deel.
VerbeterpuntenNee, alles werkt goed en super snel niets aan te verbeteren!
Beste Berrie, hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn dat alles naar wens was, bij een volgende evenement zijn we jullie graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over pintip. Ze leveren de mobiele pin altijd ruim op tijd. Ook de afhaalservice is prima geregeld. Pinautomaat werkt goed. Goede prijs ook. En fijn dat de borg onlangs verlaagd is. Geld en borg worden ook snel terug gestort. Werknemers reageren snel en zijn heel klantvriendelijk.
VerbeterpuntenHet enig wat verbeterd zou kunnen worden is dat ik ook weleens een pin slechts voor 1 dag zou willen huren en dat kan niet.
Beste Nadine, bedankt voor uw beoordeling. Wanneer we een automaat verhuren is deze gauw een week bij ons weg. Vandaar dat er vier dagen berekend worden. We hebben gekozen om dit duidelijk en eerlijk te vermelden zodat klanten niet voor verrassingen komen te staan. Eén dag huren is overigens altijd mogelijk. Gezien ons lage dagtarief en lage setupkosten is de totaal prijs vaak nog evenzo concurrerend. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
erg tevrden
Verbeterpuntenik heb de pin veel langer gebruikt dan verwacht. dit ging prima. het werd wel een dure oplossing. misschien in de tarieven per transactie wat meer staffelen in aantal en duur
Beste groen vervoer, bedankt voor uw beoordeling. Standaard rekenen we een vast bedrag per transactie, met de voornaamste reden dat klanten niet betalen voor transacties die niet gedaan worden (zoals dat vaak in bundels gaat). Wanneer u vooraf denkt een groot aantal transacties te verrichten kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Roelant
Pluspunten
heb hier al een paar jaar een pinapparaat gehuurd ,en was tot nu tevreden over het product. ben nog steeds tevreden over het bedrijf
Verbeterpuntendit jaar moest ik een paar keer tijdens de (drukke )verkoop de pinapparaat resetten ,omdat dan het apparaat het niet meer deedt. ook kwam pas de bon er soms pas uit op het moment de volgende klant pinde ,en dan pas de bon van de vorige klant er uit kwam. ben tevreden over het bedrijf ,maar hoop wel volgend jaar een beter apparaat tehuren
Beste dhr. Postma, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat de automaat niet goed functioneerde. Het kan voorkomen dat het GPRS-bereik op locatie niet altijd goed is, waardoor de mobiele automaat geen transacties kan verwerken en trager reageert (de bon). Onze excuses, vooral in een drukke periode is dit niet wenselijk. Ter compensatie kan ik u een korting van 10,- op de volgende huurperiode aanbieden. In het mailtje wat ik u nu stuur staan ook nog wat extra tips. Groet, Nieck
Beste GS&M, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Roelant
Beste Schuurmans Vuurwerk, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste tuincentrum De Uiver, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Biersteker, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Niks dan positiefs, alles zit goed in elkaar, alles komt op tijd aan, werkt prettig en betrouwbaar. Pakket is compleet tot en met de `u kunt hier pinnen` stickers aan toe.
VerbeterpuntenWellicht het aanmelden nog iets makkelijker maken. printen, tekenen, scannen, diverse bijlages toevoegen. Meeste bedrijven hanteren een kvk uitreksel van max 12 maanden, jullie 3 maanden... dat is nog een overdenking, om wellicht zelf op te vragen bij de kvk.
Beste Vuurwerktoppers, bedankt voor uw beoordeling. Een recent KvK document is een voorwaarde van de Betaalvereniging Nederland. Tevens is dit in het huidige economische klimaat van faillissementen ter bescherming van pinnende klanten. Wanneer u al eens klant bent geweest loopt dit proces eenvoudiger en is een ingevulde huurovereenkomst voldoende om nogmaals te huren. :) Indien er nog vragen zijn helpen wij u graag verder via [email protected]. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
snelle levering en uitbetaling!
Beste felix vuurwerk, bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Wij zijntevreden over de samenwerking met Pintip,zie beoordeling
VerbeterpuntenVerbetering zou goed zijn om misverstanden te voorkomen over het verschil in inkomsten tussen de paginas van alle bedragen van betalers en de pagina van periode betalingen.
Beste 3in1meubelen, bedankt voor de beoordeling. In het online transactieoverzicht staat de optie \'periode totalen\' voor de geslaagde transacties. De pagina \'transactie overzicht\' geeft alle transacties, dus ook de mislukte transacties die kunnen ontstaan wanneer een consument onvoldoende saldo bezit. Deze transacties worden getoond om u als klant duidelijkheid te geven over het aantal transacties op de eindfactuur. Voor meer informatie: [email protected]. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Snel, duidelijk, goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel!
Verbeterpunten-
Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
korte lijnen goede afspraken en levering.
Beste Nard, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Beste Klant, hartelijk bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
alles is compleet en als er problemen zijn worden ze opgelost dit jaar waren er geen problemen vorig jaar had op lokatie geen ontvangst toen is er een antenne geplaatst
Verbeterpuntenzorgen dat er bij de mobiele pins een goede accu in zit als er geen 220 was had ik een probleem gehad accu was binnen een half uur leeg
Beste Harry, dank voor uw beoordeling. De levensduur van een accu hangt o.a. af van de tijd dat deze aan de adapter zit, het aantal transacties met de accu en de temperatuur (in een koude omgeving gaat een accu minder lang mee). Dit is helaas heel erg moeilijk te meten, waardoor het in een enkel geval voorkomt dat een accu snel leeg is (deze is zojuist vervangen). Mocht het in de toekomst weer voorkomen vervangen wij de accu of automaat z.s.m., ook in het weekend. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Adequaat en oplossings gericht! Ook in het weekend. Zéér goed!
VerbeterpuntenGa zo door en volgende keer weer gewoon bij jullie huren.
Beste goudvuur, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Goede levering. Ruim op tijd aangeleverd. Retour proces/procedure duidelijk en eenvoudig. Werking pinautomaten voldoende.
VerbeterpuntenVerplichte huur van minimaal vier dagen kan m in de toekomst belemmeren om opnieuw te huren omdat de pin automaat in mijn situatie veelal maar 1 dag nodig is en de kosten baten daardoor niet helemaal meer in verhouding zijn.
Beste heer/mevrouw Nieuwenhuis, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Sietse
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Sietse
Pluspunten
snel en netjes
Verbeterpuntende site begrijpelijker maken. ik heb bij de bestelling en plaatsing anderen nodig en dat is jammer.
Beste Geeske, bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en dus ook onze website. Tips en/of opmerkingen kunt u dan ook altijd sturen naar [email protected]. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Roelant
Pluspunten
Prettige manier van serviceverlening en hulp bij vragen.
VerbeterpuntenLevering via UPS wel goed, maar erg vervelend om 1-2 dagen te moeten wachten op levering. Misschien andere Koerier waar nauwkeurigere tijdsafspraken mee te maken zijn? Dit geldt voornamelijk voor ontvangst.
Beste Monica, bedankt voor uw beoordeling. Ik begrijp dat het soms lastig is om de hele dag op één locatie te moeten zijn om een pakket in ontvangst te nemen. Bij een volgende huurperiode zou u er voor kunnen kiezen om het pakket op een andere locatie, of bijvoorbeeld bij buren die wel thuis zijn, af te laten leveren. Eventueel zou u bij het aanvragen van een automaat ook kunnen aangeven dat u het pakket graag via TNT Post zou willen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sietse
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen