Pluspunten
Zorgeloze onderneming om een pin automaat bij deze firma te huren, zelfs de tie rapps zitten erbij om het doosje dicht te doen UPS is hun vervoerder en dat is alleen maar kwaliteit
Pluspunten
Aardig personeel, die je direct te woord staan en helpen.
VerbeterpuntenHet apparaat moest een paar keer herstart worden. En de bon was onleesbaar. Als daar iets aan te doen is?
Beste Klant, hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Deze printer is inmiddels vervangen, nogmaals dank voor het melden. Met vriendelijke groet, Nieck
Pluspunten
Vlotte levering en afhandeling
Verbeterpuntenvooral doorgaan
Pluspunten
Makkelijk vanuit de \\\\\\`luie kantoorstoel\\\\\\` bestellen!
VerbeterpuntenAlles prima.
Pluspunten
Erg snelle levering en betrouwbaar!
Pluspunten
prima snelle service
Verbeterpuntenvier het succes
Pluspunten
Handige pinapparaten en snelle levering (twee dagen eerder)
VerbeterpuntenEén van de twee pinapparaten had een slecht accu, moest - na een nacht opladen - al na twee transacties aan het verlengsnoer ..
Beste Klant, Bedankt voor de beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat de desbetreffende batterij niet goed functioneerde. Het probleem is bij ons bekend en de batterij is inmiddels vervangen. Ter compensatie kan ik u een korting van 20% bieden op het factuurbedrag van een eventuele volgende huur. Met vriendelijke groet, Nieck Pintip.nl
Pluspunten
Alles ziet er heel netjes uit met beschrijving en retourenvelop. Verder een heel goede service.
Pluspunten
zie hierboven
VerbeterpuntenPinapparaat wrkte in eerste instantie niet goed. Wellicht betere handleiding en dan vooral oplossing bij problemen.
Beste Ria, Bedankt voor de beoordeling. Vervelend dat de automaat niet werkte. De volgende keer adviseer ik u het storingsnummer (ook in het weekend, zie pinbox) te bellen. In deze gevallen vinden we meestal wel een oorzaak en een oplossing. Met vriendelijke groet, Nieck Pintip.nl
Pluspunten
Uitstekende service en oplossing bij problemen
Pluspunten
Snel en gemakkelijk geregeld, komt afspraken na.
Pluspunten
Pin was gelijk op te halen
VerbeterpuntenVertel de klant beter over de afspraken betreffende borg. Pin werkte niet altijd correct.
Beste Klant, Bedankt voor de beoordeling. De borg wordt standaard een aantal dagen voorafgaand aan de huurperiode geïncasseerd. Wat was er niet helemaal duidelijk? Wanneer een mobiele pinautomaat niet correct bestaat de kans dat er een gebrek aan bereik is op locatie. Erg vervelend, maar vaak via een telefoontje direct door ons op te lossen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het storingsnummer in de pinbox. Met vriendelijke groet, Nieck Pintip.nl
Pluspunten
zie hierboven.
VerbeterpuntenOok andere providers standaard opnemen: american express etc.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wanneer u een creditcard aansluiting wenst accepteert de automaat de meest gebruikte creditcards, waaronder MasterCard, Visa, American Express, JCB en Union Pay. Indien er nog vragen zijn helpen wij u graag. Met vriendelijke groet, Nieck Pintip.nl
Pluspunten
duidelijkheid in productaanbod en werkwijze
Verbeterpuntengeen suggesties
Pluspunten
goede prijs snelle servive
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zeer correct
Pluspunten
snel, netjes en makkelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar, snelle verwerking van aanvragen, verzending apparatuur en administratieve afhandeling ook goed en snel. Retourzendingen eenvoudig en al door Pintip voorbereid.
VerbeterpuntenVoor ontvangst van apparatuur moet je een adres uitzoeken waarvan je zeker weet dat er iemand is die het pakket in ontvangst kan nemen. De huidige koeriersdienst heeft minder afhaalmogelijkheden dan PostNL. Voor een vereniging als de onze moet dat echt gepland worden.
Beste Marcel, Bedankt voor uw beoordeling. Ik begrijp de situatie. Bij een eventuele volgende huur mag u op het aantekeningenveld aangeven dat u het pakket liever via PostNL wil laten verzenden, dit is geen probleem. Met vriendelijke groet, Nieck Pintip.nl
Pluspunten
Nette en snelle communicatie, Snelle en nette levering. Goede uitleg over gebruik en terugsturen. Afhandeling erg snel. Borg snel teruggestort! Top.
VerbeterpuntenIk heb 1 rol gebruikt en de rest teruggestuurd. Ik vind het raar dat de ongebruikte rollen in rekening zijn gebracht. En als je het apparaat alleen een weekend gebruikt, is het toch jammer dat er 4 dagen verrekenend wordt. Het staat allemaal netjes beschreven en je gaat ermee akkoord maar wil het toch benoemen !
Beste klant, Hartelijk dank voor de beoordeling. Normaal gesproken worden overige bonrollen niet in rekening gebracht. Wij zoeken dit uit en nemen nog deze week contact met u op om het verschil alsnog te retourneren. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Nieck Pintip.nl
Pluspunten
We hadden een probleem met onze eigen pin en na contact met Pintip hebben we binnen een uur een pinapparaat geleverd gekregen bij de beurshal. Snelle service, een enorme opluchting voor ons.
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen