Nee
Pluspunten
Diverse malen gebruik gemaakt van de service en steeds boven verwachting. Toen wij door omstandigheden heel direct een apparaat nodig hadden, was dat in no-time geregeld. Helemaal prima.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goed en vriendelijk telefonisch contact en uitleg
VerbeterpuntenHet zou handig zijn om bij een aanvraag de formulieren en bewijsstukken te scannen en mailen ipv per post te sturen.
Beste Sonja, Naast het versturen per post is het mogelijk om de benodigde documenten per fax of e-mail op te sturen. Bij een volgende huur staat dit tevens aangegeven op het huurcontract. Ik hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Nieck de Weerd Pintip.nl
Pluspunten
Goed overleg mogelijk. Sponsoring voor goed doel toegezegd. Papierwerk in orde.
VerbeterpuntenPersoneel kwam wat nonchalant over bij binnenkomst op bedrijf, geen goedemorgen. Er was een borg van 150 euro afgesproken, er werd 1000 euro van de rekening afgeschreven.
Beste Anneke, Onze excuses voor het ongemak, en vervelend dat het standaard borgbedrag alsnog in rekening is gebracht. Een eventueel volgende keer zijn we wederom bereid om te sponsoren voor een goed doel. Met vriendelijke groet, Nieck Pintip.nl
Pluspunten
flexibel
Pluspunten
Vriendelijk personeel en goede kwaliteit. Prima tevreden
Verbeterpunteneigenlijk niet
Pluspunten
Prima gehlopen , in een verevelende situatie!!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Wij hebben voor het eerste een storingvrije dag gehad.
Pluspunten
Toen ik halsoverkop eenpinapparaat nodig had hebben ze mij voortreffelijk geholpen!
De buitenlandkosten zijn relatief hoog. 1 Euro per transactie is veel als je het vergelijkt met de werkelijke kosten van het dataverkeer.
Pluspunten
Niks geen op of aanmerkingen, aardige mensen, flexibel, meedenkend. Kan er niks raars over zeggen. Ga zo door. Pascal
Pluspunten
Snelheid van het opstellen contracten en ook de pro-activiteit.
VerbeterpuntenEen vand e pinapparaten kon niet worden opgeladen op een bepaald moment, we hebben apparaat toen omgewisseld en opnieuw geinstalleerd, dat ging goed, maar was even stressen tijdens een drukke avond
Pluspunten
Prima Service !
VerbeterpuntenNee, prima klantervaring.
Pluspunten
prima service, duidelijke uitleg, en vooral vriendelijkheid aan de tel!!
Pluspunten
Goede en snelle communicatie
Verbeterpuntenaangeven hoeveel bonnetjes uitgedraaid kunnen worden per pinrol bij het gehuurde apparaat.
Beste Chen, Hartelijk dank voor uw feedback. Een bonrol is goed voor het verwerken van 300 transacties. Vanaf het moment dat de nieuwe Pintip website online is (binnen een maand) wordt dit op de huurovereenkomst weergegeven. Zo moet het voor iedereen duidelijk zijn. Met vriendelijke groet, Nieck Pintip.nl
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen