Heel goed gedan

Bezorging was on tijd and perfect.

Fijn bedrijf, bestellen en leveren. Verder geen poespas Top.

top

super top geregeld jerrycan stond gereed bij aankomst

everything works

Everything went perfectly, thank you.

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Goede kwaliteit en snelle reactie

Mijn bestelling werd vlot verwerkt en ik kreeg ook duidelijke informatie. Het is mij alleen een raadsel dat er met DPD gewerkt wordt. vanaf het moment dat het pakket overhandigd was, kreeg ik elke dag het bericht dat DPD het pakket aan het verwerken was. Dit duurde een week. Toen kreeg ik bericht dat het 's middags afgegeven zou worden bij het afleverpunt. Daarna toch weer niet. Precies een week na bestelling werd het afgeleverd op een afhaalpunt twee dorpen verderop en tegelijkertijd kreeg ik van de Jerrycanshop het bericht dat het op het gewenste afleverpunt lag. Ik ben het dus twee dorpen verderop gaan halen en moest daar weer wachten tot er iemand thuis was om het pakket te geven. Een volgende keer kies ik voor een bedrijf wat niet met DPD werkt

behulpzaam

we zochten een vaderdag cadeau. En we vonden een klein emmertje op deze website. Met de vraag of je op deze emmertjes ook kon tekenen, was het antwoord. We sturen u er wel 1 op dan kunt u het even uitproberen. Dat was echt super. We hebben er nu een aantal besteld. De emmertjes zijn super leuk.

Vlotte afhandeling en snelle perfecte levering

Gedeeltelijk tevreden

De jerrycan is stevig en goed. De bijgekochte flexibele schenktuit lekte helaas. Nu een andere variant gekocht, hopelijk gaat dat wel werken.

• Would you recommend us? No

prima kwaliteit makkelijk bestellen en snel binnen

25 liter jerrycan besteld met doseerspruit. prima kwaliteit!

Alles zu bester Zufriedenheit

Sehr schneller Versand und Top Onlineshop. Gerne wieder. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwaliteit en prijs zijn top

Snelle levering. Kwalitatief goede jerrycans voor een scherpe prijs.

Extreem snelle service

Extreem snelle correcte service, juiste qualiteit product ontvangen.

Uitstekend produkt, goede levering!

Keurig netjes

Goede service, ook nadat dode op zich liet wachten..

gut, schnell und einfach, alles prima

klare Komunikation

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goed artikel

Het is een goed artikel. Bestelling was makkelijk en de bezorging was goed en op de afgesproken tijd. Ik ben tevreden

naar verwachting

Is goed verpakt opgestuurd en geleverd. zeer tevreden

Zeer goed verpakt en alles in orde .

De winkel waar het is afgeleverd zijn moeilijke mensen zoek ze zelf maar dat is niet de bedoeling een beetje orde en wat klant vriendelijkheid kost weinig moeite .

Goed geregeld

4 Jerrycan’s besteld, per ongeluk de doppen vergeten er bij te leveren (kan gebeuren) Na 1 telefoontje werd het direct geregeld, dus dikke prima

Goede, snelle levering.

Mooi product, goede prijs, snel geleverd

Alles tiptop in orde, bestellen, bezorgen, verpakken en communicatie.

Prettig om bij u een product te stellen. Alles is prima verlopen ondanks dpd zoals koerier. Jerrycan ziet er goed uit, zijn er heel blij mee.

Behulpzaam

Hoewel alles meer dan duidelijk op de website staat, verstrekken ze per e-mail al het advies wat ik nodig heb.

De Scheper 253

5688HP Oirschot