Gode producten

6 jerrycans besteld. Prima kwaliteit met schenktuit erbij. Snelle levering

Bestelling verliep vlot. De jerrycan voldeden aan de verwachting

Prima producten

Ik heb jerrycans besteld voor de brandstof voorraad voor mijn aggregaat. Ik ging voor metalen jerrycans omdat die tegen een stootje kunnen. Goede schenktuit is inbegrepen bij een set van 3 cans.

Netjes verpakte, goede producten!

Goed product maar lange levering

Kwaliteit is meer dan ok maar de levering meer dan een week duurde het en dat is niet ok

Prima product voor prima prijs

Degelijke jerrycans, goed verpakt

Bezorging duurt bijna 2 weken

10 dagen geleden mijn bestelling geplaatst. De sneeuw is al een week voorbij. Verzending is met DPD. Nog steeds niets binnen. De Jerrycanshop heeft een prima prijs maar deze bezorging duurt echt te lang. Dus beste jerrycanshop, als je betere reviews wil kies voor een andere partner voor de verzending.

Top stalen jerrycans!

5 20 liter stalen jerrycans voor een mooie prijs. Oude verroeste worden wel voor meer aangeboden.

5 Liter Eimer für die Pilzzucht gekauft. Schnell und Bestens.

Die Ware ist stabiler als angenommen.

Geleverd volgens afspraak

Prima jerrycans voor een goede prijs, ik koop ze hier vaker.

Ondanks dat mijn bestelde artikel niet goed was werd er niet moeilijk gedaan over retourneren en kreeg ook een nette uitleg waarom.

Alles prima geregeld!

Ik had het "pretpakket" van 4 metalen 20 ltr. jerrycans gekocht, die snel werden geleverd. Alleen waren ze vergeten de gratis schenktuit erbij te doen. Maar een belletje was genoeg om het te regelen en ook die schenktuit werd alsnog snel geleverd. Kortom goede service en goed opgelost zo!

Snel geleverd en product conform verwachting

Snel geleverd en product conform verwachting

Zeer slechte levering

Op 11 januari heb ik mijn bestelling geplaatst, maar tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Daarnaast heb ik van DPD de afmetingen van het pakket doorgekregen: 40 × 40 × 40 cm. In een pakket van dit formaat kan maximaal 64 liter inhoud passen. Het is daarmee fysiek onmogelijk dat hier 80 liter aan jerrycans in zit, zoals ik wél heb besteld — nog los van het feit dat de jerrycans zelf ook ruimte innemen, waardoor de daadwerkelijke inhoud zelfs aanzienlijk minder zou zijn. Dit roept serieuze vragen op over zowel de levering als de juistheid van de verzending. Tot op heden heb ik hierover geen duidelijke uitleg of oplossing ontvangen.

Heb ze nog niet

Na 15 werkdagen nog geen jerrycan te bekennen.

Goed en snel geleverd.

Prima en betrouwbaar.

Prettig zaken doen tegen concurrerende prijzen

X

Tevreden

Makkelijk om te bestellen, snelle levering. Goede service van de bezorger.

Goede en snelle service. Bedankt

Netjes ontvangen wat ik besteld heb!

Ik heb alles netjes ontvangen. De kwaliteit is voortreffelijk!

Precies volgens verwachting

Degelijk, onbeschadigd en houd zich aan afspraken

Levertijd niet oké

Levertijd was 1-2 werkdagen. Maak er maar 1-2 weken van.

Fijn bedrijf met goede service!

De juiste en niet duur

Precies wat ik nodig heb om mijn wax op te slaan

De Scheper 253

5688HP Oirschot