Mega assortiment, snelle levering en zeker niet te duur!

Ik had al eens eerder op de site van Jerrycanshop gekeken. maar nu had ik echt het één en ander nodig. Wat je normaal niet op één adres vind is hier wel voorhanden. De prijzen vallen mee en de levering is correct en supersnel.

Top. Snel en klopt.

Vlak voor kerst besteld, nog steeds gewoon bezorgd in een paar dagen. Alles in 1 doos. Makkelijk. Niets op aan te merken. Ook lijken de prijzen goed.

Prijs perfect en zeer snelle levering

Mijn bestelling was er binnen 1 dag ondanks dat ik 2 dagen voor kerst besteld had. Top!!

Duidelijke website en snelle levering

Via de website een bestelling geplaatst. Snellel levering volgde met vooraf track en trace code

Perfect en keurig geleverd

Duidelijke product informatie, goede prijs, goede levering

Duidelijke product informatie, goede prijs, goede levering.

Top product

Ik ben blij met deze product. En ook de snel levering.

Super bezorging.

Super gewoon...ruime aan jerrycans voor een goede prijs. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Bestelling en bezorging is snel, vandaag besteld en de volgende dag in huis. Vaker hier besteld en nog nooit problemen gehad. Top....bedankt ;-)

Bestelling is snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering, top producten

Leuke prijzen Goede producten

heel blij mee

Een goed product! Was elders moeilijk verkrijgbaar dus erg blij dat Jerrycanshop het wel kon aanleveren.

Top ervaring!

Betrouwbaar, goede prijs en snelle levering!

Verder niks aan toetevoegen.

Degelijk

Duidelijke bestelprocedure, snelle levering, goed product, degelijk dus!

Snel geleverd, product zoals omschreven

Alles is prima

Allen minpunt was bezorger van pakket die heeft niet gebeld aan de deur wel pakket achtergelaten voor de deur

Prima product, scherpe prijs

Stevige jerrycans voor drinkwateropslag. Bestelproces en snelheid is prima. De gekozen vervoerder (DPD) is echter zeer onbetrouwbaar. Claimen vergeefs aan de deur te zijn geweest terwijl we thuis waren en brengen het pakket vervolgens naar een verafgelegen afhaalpunt. Tip! Ga in zee met een andere vervoerder om de klantbeleving nog beter te maken,

Ik krijg snel precies wat ik bestelde

Snel juiste artikel afgeleverd

Snel en efficiënt, de containers zijn helemaal goed!

Prima kwaliteit jerrycan en goede after sales service

Recent had ik 2 jerrycans met 1 schenktuit besteld. Helaas werd er maar 1 jerrycan geleverd. Na 1 mailtje werd de vergissing snel hersteld door jerrycanshop.nl, en werd de tweede jerrycan kosteloos en snel nageleverd. Jerrycans zijn van mooie stevige kwaliteit.

Zeer snelle bezorging

Zeer snel geleverd, betrouwbaar bedrijf!

Ik had dringend vaten nodig, had niet verwacht dat het zo snel zou gaan, goede service, goede prijs, bedankt!

Gewoon goed.

Goed, snelle levering.

Tevreden

Ondanks gemisste delen van mijn bestelling, deze zijn heel snel alsnog geleverd, ben ik tevreden met deze winkel.

Prima product en snel geleverd

Zoals in de kop al staat. De producten zien er goed en degelijk uit. Snelle levering ondanks de feestdagen.

De Scheper 253

5688HP Oirschot