Laden reviews...
958 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen over het algemeen tevredenheid over snelle levering en betrouwbare service. Er wordt vaak gesproken over een goede prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit van de producten. Klanten benadrukken bovendien een vlotte bestelervaring en snelle klantenondersteuning.
goede jerrycan met bijbehorende beugel besteld , netjes verpakt en vlot verzonden , voldoet aan mijn verwachtingen
24 June 2026
Martijn
BRUMMEN
Very nice product and durable
23 June 2026
Vasu
Eindhoven
Goede kwaliteit en prijs
23 June 2026
Andre
Meppen
Gebeld voor navraag van hoe te bestellen en voorraad en kwartier later kon ik het ophalen. Alles stond klaar!
D
Biest-houtakker
Alleen van de 10 emmers met deksel 1 deksel stuk dat was jammer
Victor
Zandvoort
Duidelijke website, contact gehad met servicedesk, vriendelijke en behulpzame medewerkster!! Netjes geleverd!!
Astrid
Gouda
Makkelijk bestellen goede kwaliteit voor de juiste prijs
Michel
Enschede
Zit al een week op 4 jerrycans te wachten die DPD niet kan afleveren, vanwege “grote drukte”
Beveelt niet aan
21 June 2026
Eric
Voorburg
Snel geleverd, Prijs kwaliteit verhouding is goed, duurzaam en goede producten. Ben zeer tevreden.
20 June 2026
Jascha
Sliedrecht
Goed, toevallig een jerrycan getroffen die lek was. Maar meteen opgelost voor een nieuwe.
18 June 2026
R
Middelbeers
Perfect staat: Gereinigd en voorzien UN keurmerk.
18 June 2026
Peter
8680 (KOEKELARE)
Great selection. I was able to find the perfect size Jerry can for a project I was working on. Prices are fair and shipping was immediate. Website is very clear on sizing of products and material compatibility.
LC
Hilversum
Snelle levering, heldere en goede communicatie en prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Marco
Meppel
Verder niets meer aan toe te voegen !
Rudolf
Sterksel
Echter, wat ik besteld had, paste niet. De hulp voor het bepalen van de goede dop werkte niet. Ook op mijn vragen omtrent het bepalen van de juiste dop werd niet geantwoord. De vermelding naar een bepaald type was onbekend voor hem, terwijl dit met 1 zoekopdracht te vinden is. Een blitz cap, een bekend type en vrij verkrijgbaar in de usa. Jammer…
Beveelt niet aan
16 June 2026
Geert
Frankrijk
Snel en perfect materiaal. Niet verwacht maar zeker overtuigd
15 June 2026
Bert
Denderleeuw
Fijn assortiment, snel geleverd
15 June 2026
M
Diemen
Snel geleverd met allen informaties.
14 June 2026
Exact hoe het moet.
11 June 2026
Laurens
Gent
goede jerrycans van stevig materiaal, contact met jerrycanshop verloopt vrij relaxed, goed geregeld!
Nico
Den Haag
Goed geholpen
Andre
Heerhugowaard
Besteld op zondag 31 mei. Geleverd op DPD afhaalpunt eind van de dag op 9 juni. Mail over aflevering verstuurd om 17.30 uur. De aangegeven bezorgtijd, 2-3 werkdagen werd 10 dagen aangezien de mail pas na 17.30 is gezien en het afhaalpunt dan gesloten is. Werkelijke leveringstijd daardoor 10 dagen. De door Jerrycanshop gekozen bezorgdienst vind ik dus minder. Trage bezorging / geen bezorging op woonadres en dat is (bij mij) een bekend item van DPD. Vandaar de keuze afhaalpunt. Ondanks de keuze voor een afhaalpunt is de bezorging traag. Verder vind ik in de bezorgdoos plastic afval van waarschijnlijk pallet verpakkingen. Voor 'opvul' van de doos is het onnodig. 2 jerrycans in doos passen prima. 6 stuks mails voor 1 bestelling alleen al van jerrycanshop is wat mijn betreft overdone. Ook DPD stuurt div mails Verder levering zoals verwacht.
J.J
Papendrecht
Ik was op zoek naar een jerrycan voor een keuke toepassig en vond bij hen waar ik naar op zoek was. De verzending was prima, doos netjes ingepakt en al met al nette service.
9 June 2026
Rogier
Voorburg
Jerrycans aan betaalbare prijzen en snelle, verzorgde verzending. Top shop!
9 June 2026
Tom