super snelle levering

super snelle levering goed product

Geweldig snel

Snel geregeld ben ik zeer blij mee

Mooi product

Mooi product

Emmer

Emmer vlot geleverd.Hiermee kan ik mijn eigen bier brouwen.

levering cf afspraak

De bestelling en de afhandeling van de bestelling is naar tevredenheid. Het product ziet er kwalitatief goed uit voor de prijs.

Slecht

Bestelling g3daan op 28 februarie.vandaag 7 maart nog steed niets binnen Waar bljjt de volgende sag thuis dan

All good.

Plastic bucket with lid ordered, Plastic bucket with lid delivered, Plastic bucket with lid in use. All good.

Méér dan positief

Bij problemen met bezorging adequaat en snel gereageerd om probleem op te lossen. Het bestelde ARTIKEl = TOP en voldoet voor 100% aan de verwachtingen.

Jerrycan’s lekken

Tijdens legen van jerrycan met meegeleverde schenktuit lekt er veel brandstof uit de plek waar de tuit op wordt vast gedraaid

Snelle reactie en antwoorden op vragen en prima service

Fijne bedrijf en product voldoet pico bello!

Goed product en snelle levering. TOP

Goede service en snelle levering. Product zoals omschreven. Zeker een aanrader.

Kwalitatief hoogwaardige producten en snelle service.

Goed en stapelbaar

Snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Netjes goed geregeld

Goed geregeld

Snelle levering van de juiste artikelen

Xx

top

Kannen zijn tot u 1 maal gebruikt, afwacheten kwa duurzaamheid.

De bezorging via DOD is ruk

Alle lof voor de webshop, maar de bezorging is ruk. Vrij snel was de bestelling klaar voor verzending en werd bij DPD aangemeld. Vervolgens komt het bij DPD en duurt het 3 werkdagen voordat het in een auto zit en geleverd gaat worden. Dan geef je in het account een plek aan waar ze kunnen neerzetten, helaas wordt dat door de bezorger niet gelezen. Deze begint dus eerst met aanbellen, gaat de zijtuin in, ik nog denken dat het goed komt, trekt aan de tuindeur, die zit op slot, wil vervolgens het pakket weer meenemen. Ik heb toestemming gegeven om in de zijtuin op/in de papiercontainer met de blauwe deksel te leggen, ik kon de jongeman nog net tegenhouden om het pakket weer mee terug te nemen. Ze lezen de mededeling in het account dus niet, hij is veel langer bezig met bezorgen dan nodig.

Super! Snelle levering en producten top.

De levering was snel, de jerry cans (metaal 10 loter) zien er heel goed uit en lekken niet! Super.

Zeer uitgebreid assortiment

Het duurde even, dat wel, maar bij de Jerrycanshop hebben ze precies de maten emmers met deksel die ik zocht. Ik kocht ook vierkante van 3 en 5 liter voor opslag, die nemen minder ruimte in.

Niet meteen geleverd.

Ik had juist gekozen voor jullie snelle levering. Maar dat werd een week.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

snel geleverd alles op voorraad

snel gelverd, goede prijs. juiste extra's aanvevolen.

Voldoet helemaal aan de verwachtingen

Precies wat ik wilde hebben, goed afsluitbare, stevige emmers. Ik ga er zeker nog bij bestellen.

Trage levering

3 jerrycan’s van 10 liter besteld, ik denk prima dingen echter moest ik er een dikke week op wachten. Als je snel spullen nodig hebt kan ik adviseren om ergens anders te bestellen

De Scheper 253

5688HP Oirschot