Snel helder en betrouwbaar

. Top

Kwaliteit in alles

Top spullen. 8 metalen 20 L jerrycans gekocht en volgens schema geleverd. De jerrycans zijn oerdegelijk. Sterk materiaal en zeer goede beugelsluiting met borgpen. Een schenktuit is meegeleverd. Overgieten zonder één drup te morsen. De verzending en bezorging werden zeer goed gecommuniceerd. Bezorgmoment tot op 1 uur nauwkeurig, dus geen hele dagen thuis wachten!

gekocht en geleverd.

gekocht en geleverd, producten zien eruit zoals beschreven op de website. Geen klachten. levering duurt een paar dagen maar dit wordt duidelijk aangegeven op de website.

Nette snelle levering Prima kwaliteit

Super kwaliteit

Echt top kwaliteit

Gewoon top

Alles netjes afgeleverd en ook zoals afgesproken.

Jerrycan met schenktuit

Jerrycan zelf is perfect! Alleen de schenktuit die bij de artikelen stond om erbij te bestellen sluit niet goed aan op de jerrycan. Lekt helaas dus met bijvullen.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Alles ging vlekkeloos.

Mooie aankoop, meteen verwittigd voor de pre-sale, goed telefonisch contact.

Overzichtelijke site, goed product

Een overzichtelijke site waar je makkelijk iets kan zoeken en bestellen, er stond bij mijn bestelling 3-5 werkdagen maar binnen 3 dagen het product al binnen! Je kunnen zeggen “weer een tevreden klant”

Snelle verzending, goede service, kwalitatief goed materiaal!

Kwaliteit

Mooie prijsverhouding voor deze kwaliteit !

Good quality

Good quality for good price, arrived within a week

Goed product

Iets later dan toegezegd geleverd, maar verder alles prima in orde.

Gewoon goed

Bestelling was snel binnen gewoon top

Bestelling is akkoord

De bestelling is akkoord, ik heb alleen nog niks ontvangen dus kan nog niet oordelen

Solid product, fast delivery

4x 10 liter stackable UN jerrycan. Light but solid product.

Vriendelijke ondersteuning

Na telefonisch contact snel geholpen

Gemakkelijk site en vriendelijk personeel

Het was gemakkelijk om op de site te zoeken wat je nodig had en we werden vriendelijk geholpen in de winkel.

Geweldig, alles er op en er aan

Prachtig. Ik kreeg 10 witte vierkante emmers van 3,5 liter. Het ging snel. Het ging makkelijk. Alles was compleet. Wat een goed bedrijf.

Mooie stapelbare jerrycans

Makkelijke bestelprocedure en snelle levering.

Goed product en snelle levering

De Scheper 253

5688HP Oirschot