Snelle en correcte afwikkeling van mijn bestelling

zeer tevrede !!!

snelle service, alles volgens afspraak !

5 sterren van mij,zowel het bestellen, levering,en de bezorging,als ook de kwaliteit van de producten maken het dat ik super tevreden ben. Ga zo door!

Mooi op tijd bezorgd en goed ingepakt

Mooi op tijd bezorgd, en goed ingepakt

Solide jerrycan

Een solide jerrycan met een stevige aftapkraan. Ideaal om water in op te slaan als voorbereiding op calamiteiten!

Snelle levering, goed product

Jerrycanshop heeft een uitgebreide site met veel producten. De levering was snel en er kon een ander afleveradres aangegeven worden. Er miste 1 schenktuit. Die werd per ommegaande gestuurd. Positieve ervaring met Jerrycanshop.nl

top

top

gewoon goed

Goede jerrycan's en fijn dat ze gestapeld kunnen worden en goed in elkaar "verankeren", ik had nog graag een lus om de dop gehad zodat hij niet op de grond kan vallen, Heb nu een magneet in de handgreepverdieping geplakt met ducktape, en een grote revet boven op de dop geplakt met ducktape

Prima jerrycans op tijd bezorgt

Prima ervaring

Vlot besteld - Vlot geleverd

Eenvoudige website en eenvoudige bestelprocedure Ruime keuze

Eenvoudig en snel!

Duidelijke website, snelle levering.

Snelle levering en uitstekende service

Meerdere jerrycans gekocht. Probleempje met afsluitdop werd direct opgelost door zending van een nieuwe.

Goed product

Snelle levering en goed product. Verzendkosten zijn jammer genoeg wat hoog, maar daar kan deze firma niets aan doen.

Super Service

Snel, safe en simpel

Perfecte service

Had een defecte stalen brandstoftank ontvangen. Na een e-mail is dit heel snel opgepakt en gelijk een nieuwe tank verstuurd. Helemaal top!

Vlot geleverd en prima kwaliteit

alles ok

geen opmerkingen

Prijs kwaliteit is in orde Geen reactie op mijn verzoek tijdens de bestelling Verkeerde spullen ontvangen Dit is vlot en netjes opgelost maar zorgde wel voor vertraging. Het is oké. Gewoon goed maar niet bijzonder.

prettig aan de telefoon

ook snelle levering

Faire prijzen, prima kwaliteit en snelle levering

Uitermate tevreden.

Makkelijk bestellen en vlotte levering

Goede webshop, en je spullen snel thuis

eenvoudig bestellen, snelle afhandeling/levering en top prijzen !!!

ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan !

Preiswert,Gute Ware schnelle Lieferung

Gerne wieder.