Snel geleverd en op dag zelf was ik niet thuis en kon de bestling naar jumbo filiaal zodat ik daar kon ophalen.

gewoon alles gaat perfect goede producten en snel geleverd

Met de Jerrycan shop gaat het super goed met leveringen, had al eerder veel jerrycans van 25 liter besteld wat goed is en snel geleverd, nu had ik de container voor 1000 liter besteld ook top gegaan. Het transport bedrijf belde mij met de vraag kunnen we in de avond tussen 9 en half 10 nog lossen bij u, ja zeker en de chauffeur stond om 21.30 uur bij ons voor de deur. Was ik vergeten om een ¾ schroefdop erbij te bestellen heb ik de volgende dag direct besteld en is de volgende dag al geleverd door de DPD Ik zou zeggen de dienst verlening verbeteren is niet nodig gewoon zo door blijven gaan jullie doen het top zo

Goed product voor een goede prijs!

Goede communicatieve omdat de verzending wat vertraagd was. Goed product voor een goede prijs!

Geweldige service van deze webshop

Prima duidelijke webshop. In mijn geval moest ik wat emails sturen en daar werd dezelfde dag nog op gereageerd wat ik zeer fijn vind. Ze snappen je en komen gelijk met een oplossing. Fijne winkel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Stevige jerrycans

Doen waar ze voor gemaakt zijn. Netjes verpakt en snel geleverd.

Goede en snelle levering

kraan past niet op een standaard 10 liter jerrycan

had kranen besteld voor demiwater jerrycans van 10 liter die ik ergens anders had besteld. het schroefdraad van de kraan is te groot en kan niet op de 10 liter can gedraaid worden, zou wel eens handig zijn om standaardisatie toe te passen , nu heb ik er niets aan. ik ging er van uit dat het standaard was, zo stond het op de site maar niet dus,

Scherpe prijs en snel geleverd!

Mooie site met een hoop producten en keuze. Scherpe prijzen en goede verzending!

Goede service, goede kwaliteit

Makkelijk besteld en snel thuis ontvangen. Goede kwaliteit.

snel, goede prettige communicatie en voldoet aan verwachting

goede ervaring

snelle verzending; mooi product

producten komen overeen met de beschrijving en zijn van hoge kwaliteit. afwerking is goed. verzending is snel en secuur.

Alles ging goed

Alles ging zoals t moest gaan

Levering snel en zoals verwacht

keurige producten & levering

het pakket was precies goed voor de 3 jerrycans die ik heb besteld de doos leek wel op maat gemaakt en was netjes aangekomen.

Snelle service en goede kwaliteit

Zie bovenstaand

Verrassend snel en degelijk!

In deze tijden van 'stroefheid' door personeelstekort (de nieuwe bureaucratie) is het nóg verrassender om binnen 24 uur de bestelling te mogen ontvangen: degelijke producten en een fantastische service!

zeer goed

snel geleverd

Goed zaken doen

Alles snel uitgeleverd, er was één mankement en dat was de volgende dag al opgelost. Alleen jammer dat DPD de zendingen niet in één keer kon afleveren. Maar daar Jerrycanshop niks aan doen. Al met al. Prima

Zeer positief, erg snelle levering en prijs was super gunstig

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goede info & service Snelle levering Prima kwaliteit / prijs verhouding Klantvriendelijk Betrouwbaar Telefonische vragen worden ook duidelijk beantwoord voordat je online wilt bestellen

Ik bent echt trots mee, dank

De Scheper 253

5688HP Oirschot