Bestellen en levering ging prima, helaas wel lek

Beste, Het bestel en leverproces ging prima. Helaas blijkt de dop lek. Dit ontstaat doordat de pakking er niet goed in heeft gezeten en iemand toch de dop vast heeft aangedraaid. Nu dus een nieuwe yerriecan zonder sluitende dop. Hopelijk hebben jullie hier een passende oplossing voor. Mvg, Zef Jansen 0630007281

De dag vantevoren een bestelling gedaan en de dag erna heb ik het bestelde artikel al geleverd gekregen

Echt top!

Super snel levering!

Goed product en prima communicatie

- product is precies wat je ziet in de webshop - duidelijke communicatie over de voortgang van de bestelling. - website is makkelijk te hanteren

Snelle levering, scherpe prijs

Precies het product wat ik wilde. Snelle levering. Dus prima.

Uitstekende service. Levering op tijd.

De bezorging was prima.

De bezorger was een vriendelijke jongeman en verliep kort en korrekt.

Goede prijs-kwaiteit verhouding

Prima prijzen voor goede producten

Snelle levering, goede kwaliteit voor redelijke prijzen

Makkelijke duidelijke site

Prettig winkelen

Supersnelle service

Mijn bestelling die ik savonds plaatste, stond de volgende dag voor mijn deur. Zeer kwalitatieve producten.

Supersnel

We hadden nog snel een jerrycan nodig! Prima gelukt!

Gewoon goed geregeld, ruim assortiment, snelle levering

Gewoon goed geregeld, ruim assortiment, snelle levering

Top UN-jerrycans voor een goede prijs!

Goed spul voor een scherpe prijs. Volgende dag ook geleverd, dus niets op aan te merken. Jerrycanshop bedankt!

Gewoon super en snel geregeld

Super Besteld en de andere dag al in huis Keurig verpakt

Supersnel geleverd!

De jerrycans vrijdag besteld en zaterdag al geleverd. En ze zien eruit zials ik gedacht had

uitstekend

via internet besteld, goede communicatie via internet en mail, vlotte levering

Vlotte transactie

Prima producten en snelle service.

Hele snelle levering,producten van uitstekende kwaliteit en tijdens bestelproces goed op de hoogte worden gehouden over je bestelling.

snelle en correcte levering

Super dienst

Snel afhandeling van de bestelling en goede communicatie wanneer mijn bestelling geleverd wordt

Vlotte en perfecte levering al de volgende dag!

De volgende dag was de levering er al, mooi verpakt. Kortom prima afhandeling.

Behulpzaam en vriendelijk

Na aangegeven te hebben waar ik naar op zoek was ben ik direct geholpen en kon volgende dag al mijn product ophalen.

De bestelling werd netjes en optijd geleverd.

De Scheper 253

5688HP Oirschot