Goede ervaring. Alles volgens 'tboekje.

De volgende dag al binnen. Order is exact zoals het op de website aangaf.

Erg goed! Snel en effectief

Snelle levering, goede naservice

Producten in orde. Een missend onderdeel werd direct nageleverd. Ik ben tevreden.

Mooie producten en vlotte levering.

Mooie producten en vlotte levering.

Website, levering en producten okay

Website, levering en producten okay

Jammer vd deuken

Jammer vd deuken

Prima product, snelle service

Jerrycan 30 ltr besteld online. Eenvoudig, overzichtelijke webshop. Product snel leverbaar en heb het in het magazijn opgehaald. Simpel, snel, betaalbaar.

Goede snelle levering

Goede jerrycan

Alles prima verlopen en goede jerrycan

Overzichtelijke webshop, breed en compleet assortiment, goede prijs!

Ik was op zoek naar dopkranen in verschillende maten en heb deze snel én voor een goede prijs kunnen vinden.

Geweldig !

Ik heb jullie al aanbevolen .

Vat met schoefdeksel prijs kwaliteit verhouding buitengewoon goed

60 liter kunststof schroefdeksel vat gekocht en de zelfde dag opgehaald in Oirschot. Mooi product om een drukfilter voor mijn vijver van te maken. Alleen de deksel is zwakker dan verwacht zodat deze kan bollen als de druk oploopt in het vat. Dit heb ik opgelost door een extra plastic plaat tussen te deksel en de schoefring te leggen. Kleur had van mij ook grijs gemogen maar al bij al ben ik zeer teverden met het product en service. Zeker een aanrader!!!

Zoals steeds: Qualiteit & Snelheid 10

Zeer tevredwn over product en levertermijn.

Schade gemeld NOOIT een reactie hierop ontvangen.

Twee afsluitbar tonnen besteld welke behoorlijk beschadigd werden geleverd (geen transportschade) netjes een e-mail gestuurd met foto’s hiervan echter tot op de dag van vandaag geen reactie ontvangen.

Wat je van een goede winkel verwacht.

Goede snelle levering. Als ik Jerry cans nodig heb besteld ik ze hier.

Volgende keer weer

Doen wat ze zeggen, en leveren goed spul

prima snelle levering

Prima snelle levering

Goede kwaliteit en supersnel geleverd

Stalen jerrycans gekocht, kwaliteit was voor deze prijs nog veel beter dan verwacht. Daarnaast nog eens supersnelle levering.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Uitstekend.

Ben tevreden..

Snelle levering, goed product!

Ik had gevraagd om levering via DHL (was voor mij praktisch), Dit was geen probleem. Goede service en ook een mooi product!

Prima en snel bezorgd.

Vlug geleverd!dus prima!