Netjes verzorgd

Mooi op tijd bezorgd

Gewoon goed

Mooi op tijd geleverd

Mooie emmer

Precies de emmer die ik zocht heel blij mee

Ontluchtingsdoppen besteld voor mijn jerrycans, werd snel afgehandeld, s’middags besteld en volgende middag in huis.

Levering goed, product matig

Goedendag Ik heb onlangs 4 jerrycan's 10l en 2 met 5l besteld. Snel ongecompliceerde bestelling, snelle levering. Nu de jerrycans geprobeerd maar de plastiek invoer-schroefdoppen passen slecht, er blijft benzine lekken. Kan de jerrycans dus niet met invoer-schroefdoppen gebruiken. Onmogelijk. Helaas voor mij een product om niet aan te bevelen. Met vriendelijke groet, Gunnar Planitzer

Bestellen met groot gemaak

Gebruiksvriendelijke website met duidelijke foto's van het product. Aantrekkelijke prijzen. Ik ben een tevreden klant.

snel geleverd

duidelijk omschreven

Artikelen precies zoals omschreven. Snelle levering.

prima webshop,snelle levering!

Product is zoals omschreven, snelle levering , volgende keer bestel ik weer hier, goede ervaring!

prima, flexibel. extra pakking gekregen

Prima, flexibel. extra pakkingring gekregen. Schenktuit is van degelijke kwalieit en past goed op de metalen jerrycan die ik al had.

Gewion goed.

Fijn geholpen. Bestellu g stond klaar zoals afgesproken.

Goed en snelle service

Goed en snelle service

Zeer vlot en gemakkelijk gevonden wat ik zocht op de website. Bestelling na 2 dagen al bij me thuis .super goed materiaal.

Goed op de hoogte gehouden van de bezorging.snel geleverd

Is prima geweest.

De ervaring is prima geweest. Ook de relatief snelle bezorging.

Fijne ervaring! Goede kwaliteit en vriendelijk personeel!

Razendsnelle Levering

Snel, efficiënt, doeltreffend. Was belangrijk alles de volgende dag in huis te hebben. En dat gebeurde dan ook.

Het was van goede kwaliteit en de levering was snel

Snelle en goede service

Aantal jerrycans besteld, waarvan 1 door verzenden kapot was gegaan en lekte. Netjes gemaild en snel antwoord terug dat ik een nieuwe kreeg. Fijne service!

De Scheper 253

5688HP Oirschot